Şimdi Ara

diablo 3 hızlı başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu guide sezonun ilk haftaları için değil. 2-3 haftadan sonra seasonal veya unseasonalda rahatlıkla yapabilirsiniz.

>torment 6 gir biri tarafında 10dkda 70e kasıl.
    >icy-vein veya diablofans'ı aç bir build seç. alternatif olarak shift+l tuşuna basarak leader boarddan birinin de buildini kopyalaya bilirsin.
    >birlikte torment 10a geç 20 kere rift gir.
    >birlikte 20 kere greater rift gir.
    >kanai küp yok ise yardım iste birlikte yapın
    >kanai küp itemlerini tamamla
    >artık seçtiğin setin basic halini 40rifftte tamamlamış olman lazım torment 4-6 solo yapabilirsin.
    >setin statlarına öncelik vererek rafine hale getir. (enchant)
    >kadaladan item çekerek, rare upgrade veya reforge yaparak itemlerini ancient yapmaya çalış (tabiki lootlardan da düşebilir)
    >ancient itemlerının hepsine augment upgrade yap önce 60 seviye legendary gem kullan.
    >hepsine tekrar augment yap bu sefer 80 seviye gem kullan.
    >hepsine tekrar augment yap bu sefer 100 seviye gem kullan.

böyle bir oynama algoritmasına sahip oyun 5 günde sondan 3. basamağa geldim solo dh tier 68 şimdilik rekorum oyun tamamen zaman ameleliği paragon 2500 olmadan tier 90lar şimdilik hayal.

ptr bilgilerine göre yeni sezonda en güçlü 2 class: wizard, crusader
    en iyi solo en game: wizard
    en iyi t10 rush: crusader
    en iyi 4lü takım: wizard wd monk barbar
    hardcore mode hayatı en uç noktada yaşayanlar için hiç bulaşmayın.

ben başladığımda stash kullanmayı bile bilmiyordum yani oyun aslında mantık olarak çok basit o yüzden full set dizmenizin 2 günden fazla alacağını düşünmüyorum asıl olay statları doğru ancient itemlar yapabilmek. bunun da en basit yolu 4 arkadaş aynı class'ı seçin ve birlikte kasın. hepinize aynı class'ın itemleri düşeceğinden işinize yaramayanları (yani size daha önce düşmüş olan ancientları arkadaşlarınıza verin) bu sayede 4 kat hızlı ancient set yaparsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son basamağı da ben söyleyeyim; öbür sezona kadar kapat oyunu.

Bu mudur yani diablo. Hikaye modunu oynama, üstünü kendi becerilerinle dizmeden T6 ya kadar gelme, oyunun hayranlık duyacağın bir kısmını bile görme... Sezona hızlı başlangıç desen anlarım da başlangıç guide falan değil ya.
    Yahu zaten ilk basamak diye adlandırdığın şeyde yani biri tarafından kasılmaksa kasıt, zaten diğerlerini yapmana gerek yok. Ben girft atar girerim sen kapıda beklersin, üzerini dizmeyi bırak buildini bile 1 haftada yapar üstüne 600 paragon kasarım. Yanlış anlaşılmasın tabiki suç sizde değil oyun böyle olmuş ama algoritması da böyle değil ya. Denize bakarken herkes burda selfie çekiyor diye çekip gitmek başka, tadını çıkartmak başka. Sezona başlarken bir arkadaş edinin, en az bir tane oyunu iyi bilen ve birlikte 4lü parti şeklinde eğlenerek kasılmalısınız, hem oyunu öğrenirsiniz hem sıkılmazsınız.
    Konu bence şöyle olmalıydı devamı çok gereksiz olmuş;
    Konu başlığı hızlı başlangıç, içeriği biri tarafından kasıl !

• Arkadaş da üzerine alınacak, senin de yorumun konuya değil Blizzard'a ve oyun dinamiklerine ilişkin eleştiri niteliğinde olmuş :)

Olaylara hâkim olma konusunda dediğin doğru ama hızlı başlangıç için arkadaşın dediği yanlış değil.

Hızlı giden heronun item'ı seyrek düşermiş.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarım herkes tarafında kullanılan oyunun algoritması haline gelmiş bir durum ve tabiki hedef kitlesi daha önce hiç 70 lvl karakter kasmamış insanlar değil ki benden iyi biliyorsundur bu tarz insanlar T6 giremez. Yani benim niyetimi başka bir şekilde gösterip bunun üzerinden bana laf giydiriyorsun.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Amacım kesinlikle diablo alan ve daha önce hiç story modunu oynamamış kişiler için onlar önemli değil bu tarz oynayın şekilde bir rehber hazırlamak değil ki zaman oyunu ilk kez oynayacak olanlar T6 giremeyeceklerinden bu rehbere uyamazlar. Yazdıklarım sadece bir yol haritasıdır. Çünkü halen 70 olmuş ancient nereden düşürecem diye soru soran insanlar var.

you wot m8
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Aslında sana giydirmek değil, orada sitem de var, alınma sen de :) Burada üç beş kişi kalmışız, küstürmeyelim kimseyi oyundan. Birbirimizin nazını da çekelim biraz.

Bir sevgi insanı olan Nicholai Hel'i dinlediniz.
  • Oyunun biri tarafından kasılmasını normal bulmadım, bunu söyledim.

Kimseye giydirmem ben zararsız biriyimdir, giflerim çok sadece. Aslında kadala konulu gif atacaktım bulamadım. Nicholai abim söylemiş zaten, oyuna ait. Niyetinizi biliyorum farklı göstermedim başlangıç guide kısmının biri tarafından kasılmasını doğru bulmadığımı söyledim sadece. Haklısınız bundan hızlı kasılma olmaz. Varsa böyle bir şey tabiki kullanacaklar.
    Oyuna yeni başlayan arkadaşımı kendi ellerimle kastım adam iki gün sonra sıkıldı bıraktı oyunu. Lidertahtasına girsem ne olacak demeye başladı. Sırf bu yüzden sitemlerim.
    Sezona birlikte başlayalım ekleyebilirsiniz.

• biri tarafından kasılmayı bende uygun bulmuyorum. arkadaşım kısa dönem askerlik yaptı geldi, yardım istedi, 2 gün benle takıldı. 400 prlvl kastıktan sonra alt+f4 eşliğinde uzadı gitti.
    en başta uyardımda sıkılacaksın diye (s2 de baya sıkılmış ama sezon sonunu görmüştü). her sezon başlangıcı 4 kişi başlıyoruz sonra yalnız kalıyorum. benim için sıkıntı değil fakat sıkılacaksan hiç bulaşma, bende kendime grup bulup takılmaya devam edeyim.
  • Eskiden olsa böyle çarşaf çarşaf yazar, söylenecek pek söz bırakmazdım ama artık yazının ortasında sıkılıp ben napıyorum eşliğinde arka cebimden zılgıtları çıkartıp oynamaya başlıyorum (O daha cazip geliyor).

Kısaca şöyle özetlemeye çalışayım, dilim döndüğü kadarıyla; Diablo artık bir kere bile hikâyesi için oynanacak bir oyun değil. Arkadaşları orada harala gürele oynarken, item kasıp ırz düşmanlığı yaparken (Item kasmak ırz düşmanlığıdır, en aşağılık davranışlardandır) eleman sabi sabi budaklı odunla demon'ın biraz kafasına vurayım, biraz da görünmeyen yerleriyle vurayım ki annesi kızmasın ^_^ diye uğraştığı için sıkıcı geliyor. Hızlı kasıldıktan sonra ne yapacağını bilememezlik de sıkıcı geliyor. Aslında oyuna tarafsız baktığımızda sıkıcı bir vaziyet aldı. Sayılardan ve item düşürmek için uğraşmaktan öteye gitmiyor. Tamam tüm h&s oyunlar böyle ama bu kadar uzun süre oynanmasını alışkanlıktan başka tek bir şeye yormak doğru değil. Saatlerce oynuyoruz birkaç item düşüyor, sayı artıyor peki ya sonra? İlik gibi hatunlar dışarıda, Diablo 3'te yok öyleleri.

Keşke benim de müstehcen gif kolekşınım olsa, şimdi ne giderdi şuraya şeftali gibi gifler.

o sıralar sınavlarım var fırsat buldukça girmeye çalışırım ama aralıksız oynamam biraz zor.

• diabloya başladığım da 35 lvl'e kadar kendim kasmış aheste aheste eğlenerek solo gidiyordum. Wow dan arkadaşım geldi oyuna, gel sana bi boots atalım dedi, diyiş o diyiş 15 dk. sonra 70 oldum, derken iyi oldu diye düşündüm end game'a çabuk vardım bundan sonrası beni bekliyor diye düşünürken aynı gün full set öteki günü ise diğer 3 class daha kasılıp yine setler, 4.-5. günde ise o kadar çok item oldu ki banka full dolu gelen itemlerin çoğu salvage bi baktım 800 paragon, 85 grift. Kısa bir zaman sonrada oyunu daha açmaz şekilde buldum kendimi. Uzun süre oynamamakla birlikte diyeceğim şu durki end game yavan kalıyor.... ayrıca hızlı başlayınca da hızlı bırakıyor insan...
    ----
    Kolay gelsin herkese.... yeni sezonda belki bir benzeri durumlar yaşarım ama çok uzun soluklu ara vermeden oynayacağımı sanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 21 Nisan 2016; 17:57:24 >
  • Ara vermek kesinlikle gerekli. Ben belki bir yıl kadar oynamamışımdır, tam hatırlamıyorum (6 ay da olabilir). Sonrasında bir bakayım diye başladım, hâlâ ara ara oynarım. Sıkıla sıkıla oynayıp oyunun ve ağzınızın tadını kaçırmayın.
  • 120-130 lira verip zamanında para kazanıp 1 sene öncesine kadar saatlerce oynatan bir oyun, çıkışından yıllar sonra bile hâlâ binlerce oyuncu tarafından oynanıyor ve popüleritesini koruyorsa parasına değerdir bence.

Miadını doldurmuş sizin için, olay bu. Bunu RoS ve Deluxe Edition paketleri için para vermek dışında oyunun ham hâlini oynamamış ve ona para vermemiş biri olarak söylüyorum. Şimdi oyunu bıraksam, ki bir sene ara vermiştim zaten, verdiğim paraya acımam. Güzel arkadaşlıklar güzel anlar güzel heyecanlar yaşattı bu oyun bana. Evet, alışkanlık kısmına katılıyorum. FM, PES, Civilization, Age of Empires II, Hearts of Iron, Baldur's Gate, Planescape: Torment, Fallout serisi, Neverwinter Night serisi, Elder Scroll serisi haricinde NEYSE SIKILDIM.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. çıktığı gün aldım oyunu bi süre sitelerden gold alıp ahden set dizerek kasıyordum. sonrasında bunun bir anlamı olmadığını farkettim ve riftler gelene kadar story modeları bitirdim bütün karakterlerimde.

ne yazık ki arkadaşlarımın çoğu oyunu bıraktı ve geri dönmeyi düşünmüyorlar, bir kaçı çalışıyor ancak günde 2 saat ayırabiliyor bilgisayara. diğerleri ise başka oyunları oynamayı tercih ediyor ( wow, lol gibi ).

yeni sezonda yeni arkadaşlıklar ile oynamak isterim. softcore oyuncular ekleyebilir ozigta#2972 eğer teamspeak veya skype da yapabilirsek harika olur :)

not : wizard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedrina -- 25 Nisan 2016; 19:27:22 >
  • Beyler ekleyebilirsiniz Belverus#2238
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.