Windows İşletim Sistemi: Windows® XP/Vista/7 (DirectX 9.0c yüklenmiş ve son servis paketli halleri) İşlemci: Intel Pentium® D 2.8 GHz veya AMD Athlon™ 64 X2 4400+ Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 7800 GT veya ATI Radeon™ X1950 Pro Hafıza: 1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7) Sabit Disk: 12 GB boş alan Disk Sürücüsü: DVD-ROM (yalnızca disk olarak satın alanlar için) İnternet Bağlantısı: Kablolu* genişbant (ADSL veya üzeri) Çözünürlük: En az 1024x748
Mac İşletim Sistemi: Mac® OS X 10.6.8 veya 10.7.x İşlemci: Intel® Core 2 Duo Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 8600M GT veya ATI Radeon™ HD 2600 Hafıza: 2 GB RAM Sabit Disk: 12 GB boş alan Disk Sürücüsü: DVD-ROM (yalnızca disk olarak satın alanlar için) İnternet Bağlantısı: Kablolu* genişbant (ADSL veya üzeri) Çözünürlük: En az 1024x748
Önerilen Sistem Gereksinimleri
Windows İşletim Sistemi: Windows® Vista/7 (son servis paketli halleri) İşlemci: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz veya AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 260 veya ATI Radeon™ HD 4870 ya da daha iyisi Hafıza: 2 GB RAM
Mac İşletim Sistemi: Mac® OS X 10.7.x veya daha yenisi İşlemci: Intel® Core 2 Duo Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GT 330M veya ATI Radeon™ HD 4670 ya da daha iyisi Hafıza: 2 GB RAM
Ati de 2400,2600,2900,3400,3600 4500 serilerinde win7 driver 12.4 olmayacak 12.3 olacak driverlerı açmayıp hata verebilir.Ekran kartı desteklemiyor diye sorun yaşamayın.
12.2 olucak o sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: canerx1234
12.2 olucak o sanırım
tekrar sorayım arkadaşlara duruma göre düzeltelim.Teşekkürler uyarı için.
Ben de laptop i7 740QM 1.73 işlemci,4 gb ram,1 gb ati radeon hd 6370m ekran kartı var acaba medium da oynatabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: canerx1234
12.2 olucak o sanırım
12.3 işe yaradı arkadaşlar kullandı.12.4 e fix geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
Ben de laptop i7 740QM 1.73 işlemci,4 gb ram,1 gb ati radeon hd 6370m ekran kartı var acaba medium da oynatabilir mi?
can you run it den bakabilirsin.linkleri alırsam izin verirse forum atarım.
İşlemci ve ekran kartı önerir misiniz arkadaşlar? bu oyun için yeni bir kasa toplayacağım haziran başı gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: nlp
İşlemci ve ekran kartı önerir misiniz arkadaşlar? bu oyun için yeni bir kasa toplayacağım haziran başı gibi..
işlemci i5 sorunsuz acar hani i3 felan cok canavarl toplandımı oralarda kasabilir ama i5 sorunsuz calıştırır tahminimce ekran kartı olarakda senin bütçene bağlı yine
ATI'lerde AA sorunu oluyordu Blizzard ürünlerinde acaba Nvidea'yı mı yönelsem? En azından Starcraft 2 ilk çıktığında ATI'lerde bazı sorunlar vardı. Notebook üzerinden oynarken kısmen sorunlarla uğraşmıştım o dönem. Konsol oyuncusu olarak uzun zamandır bu bilgisayar işlerine girmiyordum. Şimdi D3 için mecburen bir alet toplamam lazım ve hiç fikrim yok. Hazır sistem ya da toplama mı almak daha mantıklıdır gibi konularda kafam çok karışık?
quote:
Orijinalden alıntı: nlp
ATI'lerde AA sorunu oluyordu Blizzard ürünlerinde acaba Nvidea'yı mı yönelsem? En azından Starcraft 2 ilk çıktığında ATI'lerde bazı sorunlar vardı. Notebook üzerinden oynarken kısmen sorunlarla uğraşmıştım o dönem. Konsol oyuncusu olarak uzun zamandır bu bilgisayar işlerine girmiyordum. Şimdi D3 için mecburen bir alet toplamam lazım ve hiç fikrim yok. Hazır sistem ya da toplama mı almak daha mantıklıdır gibi konularda kafam çok karışık?
Arkadaşlar burada görünce aklıma takıldı. İşletim sisteminin son service pack'li hali gerekli denmiş. Bende service pack yüklü değil, fakat betayı sorunsuz oynamıştım. Service pack'in oyunla ilgili bir problem yaratacağına da açıkçası pek ihtimal vermiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?