Şimdi Ara

Diablo 3 için gereken En düşük Sistem gereksinimleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows
    İşletim Sistemi: Windows® XP/Vista/7 (DirectX 9.0c yüklenmiş ve son servis paketli halleri)
    İşlemci: Intel Pentium® D 2.8 GHz veya AMD Athlon™ 64 X2 4400+
    Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 7800 GT veya ATI Radeon™ X1950 Pro
    Hafıza: 1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7)
    Sabit Disk: 12 GB boş alan
    Disk Sürücüsü: DVD-ROM (yalnızca disk olarak satın alanlar için)
    İnternet Bağlantısı: Kablolu* genişbant (ADSL veya üzeri)
    Çözünürlük: En az 1024x748

Mac
    İşletim Sistemi: Mac® OS X 10.6.8 veya 10.7.x
    İşlemci: Intel® Core 2 Duo
    Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 8600M GT veya ATI Radeon™ HD 2600
    Hafıza: 2 GB RAM
    Sabit Disk: 12 GB boş alan
    Disk Sürücüsü: DVD-ROM (yalnızca disk olarak satın alanlar için)
    İnternet Bağlantısı: Kablolu* genişbant (ADSL veya üzeri)
    Çözünürlük: En az 1024x748

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Windows
    İşletim Sistemi: Windows® Vista/7 (son servis paketli halleri)
    İşlemci: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz veya AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
    Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 260 veya ATI Radeon™ HD 4870 ya da daha iyisi

Mac
    İşletim Sistemi: Mac® OS X 10.7.x veya daha yenisi
    İşlemci: Intel® Core 2 Duo
    Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GT 330M veya ATI Radeon™ HD 4670 ya da daha iyisi

*Kablosuz bağlantı bazı takılma problemleri nedeniyle minimum gereksinimleri karşılamamaktadır.
    Kaynak:http://eu.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements

• Ati de 2400,2600,2900,3400,3600 4500 serilerinde win7 driver 12.4 olmayacak 12.3 olacak driverlerı açmayıp hata verebilir.Ekran kartı desteklemiyor diye sorun yaşamayın.
  • 12.2 olucak o sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

12.2 olucak o sanırım

tekrar sorayım arkadaşlara duruma göre düzeltelim.Teşekkürler uyarı için.
  • Ben de laptop i7 740QM 1.73 işlemci,4 gb ram,1 gb ati radeon hd 6370m ekran kartı var acaba medium da oynatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

12.2 olucak o sanırım

12.3 işe yaradı arkadaşlar kullandı.12.4 e fix geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Ben de laptop i7 740QM 1.73 işlemci,4 gb ram,1 gb ati radeon hd 6370m ekran kartı var acaba medium da oynatabilir mi?

can you run it den bakabilirsin.linkleri alırsam izin verirse forum atarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci ve ekran kartı önerir misiniz arkadaşlar? bu oyun için yeni bir kasa toplayacağım haziran başı gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

İşlemci ve ekran kartı önerir misiniz arkadaşlar? bu oyun için yeni bir kasa toplayacağım haziran başı gibi..

işlemci i5 sorunsuz acar hani i3 felan cok canavarl toplandımı oralarda kasabilir ama i5 sorunsuz calıştırır tahminimce ekran kartı olarakda senin bütçene bağlı yine
  • ATI'lerde AA sorunu oluyordu Blizzard ürünlerinde acaba Nvidea'yı mı yönelsem? En azından Starcraft 2 ilk çıktığında ATI'lerde bazı sorunlar vardı. Notebook üzerinden oynarken kısmen sorunlarla uğraşmıştım o dönem. Konsol oyuncusu olarak uzun zamandır bu bilgisayar işlerine girmiyordum. Şimdi D3 için mecburen bir alet toplamam lazım ve hiç fikrim yok. Hazır sistem ya da toplama mı almak daha mantıklıdır gibi konularda kafam çok karışık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

ATI'lerde AA sorunu oluyordu Blizzard ürünlerinde acaba Nvidea'yı mı yönelsem? En azından Starcraft 2 ilk çıktığında ATI'lerde bazı sorunlar vardı. Notebook üzerinden oynarken kısmen sorunlarla uğraşmıştım o dönem. Konsol oyuncusu olarak uzun zamandır bu bilgisayar işlerine girmiyordum. Şimdi D3 için mecburen bir alet toplamam lazım ve hiç fikrim yok. Hazır sistem ya da toplama mı almak daha mantıklıdır gibi konularda kafam çok karışık?

http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/products.aspx?L2=PC_DES&k3=Oyun%20PC bütçen ne kadar bilmiyorum ama oyun pc olarak bunlar var hazır toplu bi sorun cıkmaz asusta felan 2500 lira gibi bisi indirimde ama diger oyun bilgisayarı olmayan hazır pc lerden alırsan her türlü dandik ekran kartı kakalıyorlar benden söylemesi ekstra ekran kartı almak zorunda kalırsın

• Arkadaşlar burada görünce aklıma takıldı. İşletim sisteminin son service pack'li hali gerekli denmiş. Bende service pack yüklü değil, fakat betayı sorunsuz oynamıştım. Service pack'in oyunla ilgili bir problem yaratacağına da açıkçası pek ihtimal vermiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
  • http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst124ahotfix.aspx
    ayrıca birde bu siteyi önerdiler sistem uygunmu diye denetlenebiliniyormuş makine makine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.