Şimdi Ara

Diablo 3 için laptop önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben diablo oynayımda çözünürlük patlaması olmuş olmamış hiç sıkıntı değil.Isınıp oyunun ortasında kapanmadıktan sonra bilgisayar hiç sıkıntı yok benim için.

Vallahi 10 senedir öldüm diablo diye artık rüyalarıma giriyor,barbar demon hunter kırması bir ırk vardı rüyamda
  • ben de 7690 ekran kartli laptop var, oyun fps 15-20 civarinda, 1920x1080 cozunurluk, ona gore dusun, 3dmark vantage skoru 7000... 30 fps+ istiyorsan iyi bir sisteme ihtiyacin olacak :)
  • mohikan?
  • 1920*1080...
  • Kafamda oluşturdum listemi.9 tane laptop var aklımda,hepsi en az i-5 işlemci ve gt555 veya gt635 ekran kartlarına sahip.sadece markaya karar vermek kaldı.Asus N55,Lenovo Y570,HP DV6 ve MSI GE620 serileri.Sanırım bütçemin biraz üzerine çıkıcam ama idare edebilirim.Sanırım vatan %25 indirim yapıyormuş hafta sonları.Vatanada gittikten sonra son kararımı vericem...
  • kafandan guzel olusturmusun ama gtx555 ile alabilecegin fps ozellikle dis ortamlarda 15 i gecmez... keyif alamassin... gtx560m ve ustunu dusunmeni oneririm... 7690m le 15-20 fps aliyorum su anda! ki 7690m 3dmark vantage skorum 7000! sana en az 8000 puanli vantage skoruna sahip ekran karti lazim duzgun oynamak istiyorsan, bu arada ayarlarimim hepsi ortada... shadow low! vs...

Ben de hp dv7t var, i5-2430 islemcili, 8GB RAM, 1920x1080, ATI 7690m vs. 670$ a almistim.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

burdan bakabilirsin mobile ekran karti karsilastirmalarina.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 4 Nisan 2012; 20:07:50 >

• Ayrıca HP nin Pavillion (DV) serierinde ısınma problemi vardı. Çözdülerse bilemem ama oyun için istiyorsan uzak durmanı öneririm.

@oray
    Tam ben bunu yazarken sen de HP DV7 satırını eklemişsin. Pişti oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theFaLLeN -- 4 Nisan 2012; 20:09:39 >
  • Her Notebook ısınır...İçindeki hava akışı belirli bir debinin üstüne çıkamaz ve zamanla işlemci ile ekran kartı ısınma yapar. Hiç ısınmayan notebook istiyorum diyosan, ilk verdiğim linke yoğunlaş :) Asus Republic of gamers ya da Monster :)
    Ya da adam gibi bir dektop topla TermalTake sağlam bir kasanın içine göm sistemi adam gibi bir hava akımı oluştur işte o zaman ısınma sorunu yaşamazsın.

Tekrar ediyorum, ısınma sorunu yaşamayan notebook yoktur. Bazısı 1 sene sonra ısınma sorunu yaratır bazısı aldığın anda ısınma sorunları ile gelir. Ama hepsi zamanla cayır cayır yanar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Her Notebook ısınır...İçindeki hava akışı belirli bir debinin üstüne çıkamaz ve zamanla işlemci ile ekran kartı ısınma yapar. Hiç ısınmayan notebook istiyorum diyosan, ilk verdiğim linke yoğunlaş :) Asus Republic of gamers ya da Monster :)
    Ya da adam gibi bir dektop topla TermalTake sağlam bir kasanın içine göm sistemi adam gibi bir hava akımı oluştur işte o zaman ısınma sorunu yaşamazsın.

Tekrar ediyorum, ısınma sorunu yaşamayan notebook yoktur. Bazısı 1 sene sonra ısınma sorunu yaratır bazısı aldığın anda ısınma sorunları ile gelir. Ama hepsi zamanla cayır cayır yanar.

http://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61QAL511.html

Bu nasıl usta?

• Teslimat Tarihi 30 Mayıs - 30 Haziran 2012
  • Ona dikkat etmemişim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasttimes87

quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Her Notebook ısınır...İçindeki hava akışı belirli bir debinin üstüne çıkamaz ve zamanla işlemci ile ekran kartı ısınma yapar. Hiç ısınmayan notebook istiyorum diyosan, ilk verdiğim linke yoğunlaş :) Asus Republic of gamers ya da Monster :)

http://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61QAL511.html

Bu nasıl usta?

hem teslim tarihi çok geç hem de standart bir notebook. Gamer serisi değil. MSI bundan daha çok işine yarar gibi ama uyku da var bedende tam incelemedim. Yarın ofiste iyice bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 5 Nisan 2012; 0:18:45 >

• ISINMASIN diyosan, ses kalitesi on numara olsun diyosan önericeğim tek şey ASUS N53SN serisindeki laptoplar.8-9 model var bir göz at
  • MSI Ge620dx kullanıyorum ekran çözünürlüğü patlaması olayı kısmen doğru fakat notebook'un kendi ekranıda cok kaliteli full hd ve 1920 x 1080p çözünürlüğünde ..

Monster QAL51 modeli ise yeni nesil işlemci teknolojisiyle ve gt650m grafik işlemcisiyle gelecek oyunun çıkış tarihinden kısa bir süre sonra stoklara geleceğinden en mantıklısı onu almak diye düşünüyorum.
  • ekran patlamasi nedir? 555m`in dis ortamlarda yetecegini pek zannetmiyorum, hele yeni buyuler ve animasyonlar ilerki levellarda arttikca fps ler 10 lara dogru iner ve oynanamaz hale gelir... 7690m, 555m den daha iyi bir ekran karti, fakat onla bile 20 fps yi gecemiyorum 1920x1080 default ayarlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 6 Nisan 2012; 6:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

ekran patlamasi nedir? 555m`in dis ortamlarda yetecegini pek zannetmiyorum, hele yeni buyuler ve animasyonlar ilerki levellarda arttikca fps ler 10 lara dogru iner ve oynanamaz hale gelir... 7690m, 555m den daha iyi bir ekran karti, fakat onla bile 20 fps yi gecemiyorum 1920x1080 default ayarlarda...

Wow'da 25 man raidlerde ortalama 40 fps görüyorum gt635m ile :) Bu bahsi geçen iki model gayet yeterli diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyprosoft

MSI Ge620dx kullanıyorum ekran çözünürlüğü patlaması olayı kısmen doğru fakat notebook'un kendi ekranıda cok kaliteli full hd ve 1920 x 1080p çözünürlüğünde ..

Monster QAL51 modeli ise yeni nesil işlemci teknolojisiyle ve gt650m grafik işlemcisiyle gelecek oyunun çıkış tarihinden kısa bir süre sonra stoklara geleceğinden en mantıklısı onu almak diye düşünüyorum.

Monsterın teslimat tarihi geç.Yoksa en uygunu oydu gerçekten.Ben haziranda İngiltere'de olucam o yüzden ürünü alamam.Yurtdışı fiyatları hemen hemen aynı Türkiye ile hatta bazen daha pahalı.En mantıklısı laptopu Amerikadan almak

Birde bu Nvidia kartların hangisi daha performanslı?

GTX560 vs. GT650M

• gtx560 tabiki
  • beyler 15-20 fps diyosunuz noluyo ben mi yanlış anladım

gt 550m ile 1920x1080 full hd tüm ayarlar high ve aa açıkken 40ın altına düşmüyorum co-opta bile ?
  • edit : delete forumda problem mi var sürekli site hata veriyo mesajlarım 2 kere gidiyo vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgdestor -- 6 Nisan 2012; 20:03:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.