Şimdi Ara

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
166.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gold fiyatı rmah da 1b 46tl bugünleri de mi görecektik. 0.89€ dan satıyorlar 50m goldu. sitelerden bile ucuza veriyorlar artık.
  • arkadaşlar gamesultanda 30 tl cash var. Diablo 3 de gold a karşılık herhangi bir başka oyun oynayan arkadaşla takas yapmak istiyorum. İlgilenen biri varsa pm atarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

barbar iteminden iyi anlayan biri nekadar eder yazabilirmi acaba 2b her türlü zaten de üst olarak ne kadar eder bilmek istiyorum

lacuni cc6 as9 allres74 str95

satıldı 120 € dan

ucuza satmışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

gold fiyatı rmah da 1b 46tl bugünleri de mi görecektik. 0.89€ dan satıyorlar 50m goldu. sitelerden bile ucuza veriyorlar artık.

o kadar düştü mü
    oyunu bitirdiler bu işin düzelme ihtimali de ne yazık ki yok ah-rmah olayı bütün çıkış planlarını yok ediyor
  • Rmah harici uygun fiyata gold alabileceğim güvenilir site var mı ? 1.5 b almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

Rmah harici uygun fiyata gold alabileceğim güvenilir site var mı ? 1.5 b almak istiyorum

Rmah'dan ucuza satıyormu hocam siteler? :D
  • Gitti gidiyorda var 100 M altın 6.45 TL

Birdehttp://www.d3geeks.com/ burası var. Biraz daha ucuza geliyor ama güvenilir mi tam bilmiyorum.

• WTS goldfind gloves (250int +20%GF 10%Crit)

Gold find gear kasanlar için harika bir item..

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

Ayrıca elimde çok sayıda kaliteli gold ve magic find itemlar var. Daha sonra bilgilerini de ekleyebilirim. Ya da herhangi bir GF MF item ihtiyacınız varsa bir sorun bakalım, bende olabilir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer1 -- 19 Ağustos 2013; 11:46:30 >
  • manticore arıyorum en az 1600 dps ( soketsiz dps i 1350 civarı ) den yüksek olması lazım rmha baya pahalı

kullanmakta olduğum manticore

• itemle ilgilenen arkadaslar olursa özel mesajdan gerekli bilgiler verilicektir.

item hakkında yorum yapmak, deger bicmek isteyen arkadasların yorumlarını beklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLC06 -- 25 Ağustos 2013; 5:19:54 >
  •  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu
    110m

80m

40m

8m

6m

5m

Monk itemleriyle takas yapılır.

•  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

Creable#1386
    Almak isteyenler oyundan veya burdan ulaşabilir
  • fakire yardım edece hayır sever bir d3 oyuncusu aranıyor. barbarım var param yok =(
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir çoğunuz gibi ben de oyundan sıkıldım ve oynayacak zaman bulamadığım için hesabımı satmak istiyorum..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GluDy-2477/hero/1140472

Karakterime değer biçip teklif verebilirsiniz..

Kasada 200M gold mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgin1985 -- 30 Ağustos 2013; 3:28:01 >
  • Bu akşam farm sırasında düştüler. Manticore çok iyi değil ve büyük olasılıkla çöptür diye düşünüyorum. Bu arada Manticore ACT2 Desolate Sans da üzerimize yeşil yeşil sinek benzeri şeyleri atan normal kuşlardan düştü. Kısaca elitlerden düşmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 31 Ağustos 2013; 21:38:59 >

• Satılık mempo 195 dex 9 as 5.5 cc 75 al res %10 life

Fiyat:1.8b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 1 Eylül 2013; 13:59:33 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    2side çöp dostum
  • Bu güne kadar 3-4 defa mempo düşürdüm ama hiç birin de C.H.C yoktu. Bir tanesini sadece iyi fiyata (20 milyon gold) sattım gerisi çöp oldu. İyi fiyata sattığım da C.H.C olsaydı 400-500 milyon gold'a gidecekti.
  • 3000M gold satıyorum hepsinin fiyatı 220TL. Parça parça almak isteyen varsa en az 500M gold satabilirim 500M 40 TL olur. Uygun fiyat tuttum.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.