Şimdi Ara

diablo 3 kurtuldumu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nevi şahsına münhasır kullanıcısına yanıt
    bana diyorsun ki ben oyunu elestiriyorum benim fikrim diye... ee buda benim fikrim

oyun icin kavga etmek mi?... kalsin kenarda...takintili insanlarla isim olmaz benim... bir oyun ve bir tartisma konusunu bile kavgaya cevirecek sorunlu insanlarla hic isim olmaz...[evet sorunlu diyorum cunku benim yazdigimda hic bir sey yok! bundan alinip kavgaya cevirense normal degildir!]

senin fikirlerin uzerinden oyun kritigi filan yapmadim. senin fikirlerini de senide tanimiyorum.. basit bir tartismaya giremiyorsan hiiiiic forumlara filan katilma...

belki orucsun bilemiyorum. ondan yazdiklarimdan sinir yapiyorsun.. Lakin benim yazdiklarim Oyun hakkindadir. Tanimadigim Sahislarla tartismam bile. cahili var sapigi var ruh hastasi var....

Senin mesajinda da d3 + ros 250 tl dedin. bende diyorum ki oyun ciktiginda aralda 110 tl idi Rosta 40 dolar. yap matematigi. max. 200 tl olsun. 50 tl fazla yazmissin dedim.. Elestiri dedigin buysa, yaniliyorsun bu sadece duzeltmedir....

diger yazdiklarimda seni degil oyuna atifta bulunmadir.. Her nasil d3 rostan nefret edenler varsa ve bunu elestiriyorsa ben de aksi yonde goruslerimi sundum. Ha hosuna gider ha gitmez. Bu da beni ilgilendirmiyor.

• oyun gayet güzel parasının hakkını tamamen veriyor, diablo 2 benim gözümde bir efsane diablo 2 den iyi bir oyun olamaz benim gözümde ama yinede gayet güzel bir oyun pişman olmazsın
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Hocam senin fikrin beni eleştirmek iken benim fikrim oyunu eleştirmek. Özgrülüğe yanlış yerden anlayınca böyle oluyor. Sonra da niye az özgürüz diye ağlayıp sızlanıyorsunuz.

Alttan alta ruh hastası, sapık, cahil, sorunlu giydirmelerini de, hala takıntılı makıntılı deyip beni uyuz etme çabanı dar kafalılığına bağışlıyorum.

D3 ilk çıktığında da senin gibiler çoktu sonunda tükürdüklerini yalayıp gittiler. Darısı başına artık.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Kardes uğrasma bunlarla, ben artık bıraktım.. Biz eleştirdikleri seyi savununca firma avukatı oluyoruz.. Onlar eleştiri yapınca özgürlük oluyor.. Oyüzden uğrasma istedikleri kadar eleştirsinler, sadece eleştirdiklerini onaylıcaksan cevap yaz, eleştirilerine karsı cevap verme...
    Ah kalkınca oyunu bırakıcaz dediklerinde.. bırakında serverlar boşalsın oyunu beğenenler rahat oynasın demiştim. Lakin bir çoğu bırakmadı hala oynuyor ve hala eleştiriye devam ediyorlar :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bir soru sordum avukatlar dolmuş hemen. Arkadaş pc mi sattım yenisini aldım yükleyip yüklememekte kararsız kaldım çünkü ilk çıkan diablodan hoşnut değildim. Acaba dedim ros nasıl? oyun nasıl olmuş. Takım tutar gibi savunanlar var ve bana hiç objektif gelmiyorlar.
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Oyun cok kötü, d3'den daha kötü hale gelmiş Ros paketi ile.. Kafanda süphe varken hiç oynama bence.. Umarım bu cevabım hoşuna gider bu sefer..:) cunku beğendiğimizi savunduğumuz icin avukat oluyoruz.. Bu sefer beğenmediğimizi söyleyelimde sizin gibi savcı olalım barı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Oyun cok kötü, d3'den daha kötü hale gelmiş Ros paketi ile.. Kafanda süphe varken hiç oynama bence.. Umarım bu cevabım hoşuna gider bu sefer..:) cunku beğendiğimizi savunduğumuz icin avukat oluyoruz.. Bu sefer beğenmediğimizi söyleyelimde sizin gibi savcı olalım barı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

şu son gelecek olan 2.1 ile seni 3-4 ay götürür(0dan başlayacaksan.) ama pek gelecek yok şuan oyun için.

• Hala diablo 3üm olmasına rağmen diablo 2 oynayan ve modlayan biri olarak söyliyim ki, diablo 3e uzun bir aradan sonra geri döndüm. Çok fazla şey değişmiş, biliyorsun yeni loot sistemi falan. Şimdilik hala rayına oturmadı ancak şunu diyebilirim ki Blizzard oyuncularını dinliyor ve kendini düzeltmeye devam ediyor. Oyun yeni bir şansı hakediyor çünkü her patchde daha da bir güzel oluyor. Şimdi de season, leaderboards (ladder kısacası) falan gelicek. Kısacası ZAMANA ihtiyacı var. Benim görüşüm, keşke 1 sene geç çıkarsalardı, şimdiki haliyle çıkarsalardı, böylece oyuncularının büyük bir kısmını daha az bir hayal kırıklığına uğratırlardı.

Bence oyun yavaş yavaş toparlıyor arkadaşlar, zaman tanıyalım. Yeni content geldikçe yapacak şeyler artacaktır.
    Ama bana sorarsanız Diablo 1 mi 2 mi 3 mü, hepsi var ve kesinlikle 2 diyorum, tekrardan oynanabilirlik potansiyeli çok yüksek ve en güzel kısımları oyunu istediğin gibi modlayabilmen, İSTEDİĞİNİ ekleyebilirsin öyle diyim

Bence yavaştan başla, fazla üstüne gidip hemen 70 level + (bilmemkaçyüz) paragon yaparsan hayattan soyutlanıp, tüketirsin yapılacakları :D Zaman vermek gerek bakalım, bence belirli bir aşamaya kadar toplarlar.

İy oyunlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.