8bine kadar tavsiye lütfen
Eşim youtube'da örgü videoları yapıyor samsung j7 prime cep telefonu var pek memnun değil.. 8000tl'ye kadar kamerası iyi olan bir cep telefonu önerebilir misiniz?
Acil yardım lütfen.
16GB DDR4 2133Mhz CL14 ram kullanıyorum. 3080 ekran kartım, b560m a-pro anakart ve i5 11400f işlemcim var..
8 gb ram ilave etmek istiyorum ama 3200veya 3600mhz 17cl ram takmak istiyorum, sanırım cok performans artmaz ama uyum sorunu yaşanır mı acaba ?
Ekran kartı Acil yardım lütfen çok arada kaldım
17bin tl kadar bütçem var, rtx 3080 almak istiyorum.. 324234 tane 3080 modeli var.. Tabi kimisine bütçe yetmiyor ama sizin tavsiye edeceğiniz ekran kartı var mı? Tabi power'ım 650w onuda 750w'lık almam lazım..
Zotac Gaming Geforce Rtx 3080 Trinity Lhr 10gb Gddr6 17bintl'ye satılıyor... Bu trinity'nin diğerlerinden farkı nedir bilemiyorum.. Oyun açısından diğerlerinden performan'sı çok mu düşük kalıyor ?
Kasma sorunu lütfen yardım.
i5 11400f işlemci
1070 ekran kartı
16gb ram
MSI B560M-A Pro anakart
Bilgisayarım var..
Oyun açtığımda her hangi bir kasma olmuyor ama belli süre sonra kasmaya başlıyor.. cpu kullanımı 60'ı geçmiyor. Bellek şişmiyor... Lakin neden kastığını bir türlü anlamadım. Nwidia ayarlarında performans'a cektim, oyunu low'da açtım bir sonuç alamadım... Ne yapmam lazım, önerisi olan var mı?
Bilgisayarım için tavsiye lütfen
Merhaba arkadaşlar..
sistemim
anakart: MSI B150M Bazooka
işlemci:Intel Core i7-6700 Skylake 8M 3.40Ghz 1151
ekran kartı:Gigabyte GTX1070 8GB GDDR5 256Bit (GV-N1070G1 GAMING-8GD)
ram: 16 gb
güç kaynağı:Zalman ZM600-LX 600W
4bin tl (hafif üstü olabilir) kadar param var.. Bu parayı vermeye değer, pc'mi yükseltebileceğim önerileriniz var mı ?
6500tl için ekran kartı tavsiyesi. (Dlss destekli)
Merhaba, Gtx 1070 ekran kartım var.. ikinci el olarak 4500tl gibi bir fiyata satıp...Üstüne 2000tl gibi ekleyip 6500tl ile dlss destekli kart almak istiyorum.
Msi b150m Bazooka anakartım var..
6500tl bütçeme uygun hangi dlss destekli kartı almalıyım.. Tavsiyeniz nedir..
Geforge 1070 yerine rtx (Dlss destekli)
Geforge 1070 ekran kartım var.. performans ve kalite düşürmeden rtx (Dlss) destekli ekran kartı tavsiyeniz var mı? Fiyat çok farkı olmadan..
Netflix dizi tavsiye istiyorum. ama
Netflix dizi tavsiyesi istiyorum ama içinde cinselliğin az oldugu özellikle taciz/tecavüz gibi şeylerin olmadığı romantik tarzı harici her tarz olabilir dizi tavsiyesi verebilir misiniz ? Eşim biraz hassas bu konularda taciz/tecavüz ve aşırı açık sahnelere tilt oluyor izlemiyor.. Şimdiden teşekkürler..
Makine cevirisi nasıl yapılır..
Selam arkadaşlar.. Bu makine ceviri dedikleri şey benim hoşuma gitti ama fazla yapan yok.. Oyunların %100 yama cıkma süreci baya uzun oluyor..Bu yüzden makine ceviri en azından ana hikaye'yi az cok anlayacak kadar idare ediyor.. Bunun nasıl yapıldığı konusunda detaylı anlatan bir video yada rehber bulamadım... Bu işlerden anlayan birileri bu konu hakkında rehber video hazırlarsa çok iyi olur..
|
Bt:Kemp#2894 **** |
Bt:Kemp#2894 **** |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.189
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 14.879 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun