6500tl için ekran kartı tavsiyesi. (Dlss destekli)
-
-
Şuan için o fiyata 3060 dan başka alternatif yok ama biraz daha sabrederseniz çok rahat 3070 alabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim.... Lakin 3060 ların fiyatları 10k civarlarında değil mi ? Ben sıfır almak istiyorum da..
-
1070i 4500e satinca konu ac
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3070TI'lar zaman zaman 9K küsüre bulunuyor, yaz sonu 3060'lar senin bütçene baya yaklaşır, bulunailir.
-
Önceden yazmamda bir sıkıntı mı var dostum ?
-
Sıfır Aorus RTX 3060 Elite modelini 6.573 liraya aldım yaklaşık 12-13 gün önce.
Not: Amazon Almanya'dan aldım.
-
sogutması nasıl
-
Ben gayet memnunum. Silent bios'ta oda sıcaklığı 31 derece civarı iken 66-67 derecede kalıyor kart.
Ekran çözünürlüğü: 2560×1440.
Oc bios'a alınca 3 derece civarı daha düşüyor ama fanlar 2000 rpm'i geçiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar düşmeye başladı o fiyatlardan gitmiyor artık 4000 altına gtx1070 ilanları var satılmıyor.Asus rog tür garantilidir 4000 üzeri belki bı ihtimal satılır.Onumuzdeki ay 3000 e geriler gtx1070 ama işin güzel yanı rtx3070 de düşer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oc modda ses varmı benim en beğendiğim rtx 3060 serisi kart imkanım olursa almayı planlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen beni rahatsız etmiyor. Oyunun atmosferinden dolayı kartı duymuyorum. Masaüstünde zaten fanlar kolay kolay çalışmıyor.
Dolu bir kart olmuş, benim hoşuma gitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X