Şimdi Ara

diablo 3 Ps3 hile kaynıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 25 levelim gorev yapiyordum onlineda o da ne teamr bir adam girdi okcu ama o ne ihtisam adam 25 level elindeki yay 6 k dmg atiyo toplam dps 100 k falan armoruda oyle diabloya bulassa tekte alir gelir kellesini elimde ssleri var nasil banlatirim bu elemani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcodek

Evet beyler 25 levelim gorev yapiyordum onlineda o da ne teamr bir adam girdi okcu ama o ne ihtisam adam 25 level elindeki yay 6 k dmg atiyo toplam dps 100 k falan armoruda oyle diabloya bulassa tekte alir gelir kellesini elimde ssleri var nasil banlatirim bu elemani ?

önce bir ssleri buraya at sonrasına bakarız.level reduced silah takmış onu hile sanmışsın gibi geliyor.
  • ..
     diablo 3 Ps3 hile kaynıyor diablo 3 Ps3 hile kaynıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Evet beyler 25 levelim gorev yapiyordum onlineda o da ne teamr bir adam girdi okcu ama o ne ihtisam adam 25 level elindeki yay 6 k dmg atiyo toplam dps 100 k falan armoruda oyle diabloya bulassa tekte alir gelir kellesini elimde ssleri var nasil banlatirim bu elemani ?

önce bir ssleri buraya at sonrasına bakarız.level reduced silah takmış onu hile sanmışsın gibi geliyor.

Ssler asagida 47 k silahta dmg var hile bariz

• Resim çok bulanık ama silahın en altında "level requirement reduced by .." yazıyor. Sayı okunmuyor ama @nightwish34 arkadaşın tahmini doğu gibi gözüküyor.
  • MoF kullanıcısına yanıt
    Hocam o ne demek reduced by ?? Ama adamin toplam damagei milyon boyle birsey mumkun mu butun itemleri boyle yuksek

• Eşyanın leveli orada yazan sayı kadar düşer. Ama tam okunmasada silahın hasarı 5 haneli sayılara ulaşmış. Dediğin gibi hile durumuda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoF

Eşyanın leveli orada yazan sayı kadar düşer. Ama tam okunmasada silahın hasarı 5 haneli sayılara ulaşmış. Dediğin gibi hile durumuda olabilir.

Ama toplam hasari milyonu buluyo bu mumkun mu ve boyle silahlari nasil elde edebilirim son sorumda pc icin gold satan bi siteden gold alsam ps3de kullanilir mi ayri platformlar mi

• Altın satın alımı konusunda bilgiye sahip değilim. Ama mantıken PC için satın alınan altını PS3'te kullanamazsın. Bu konu hakkında bilgili arkadaşlar vardır. Bilen yardımcı olacaktır.
    Diğer soruna gelecek olursak, PS3'te diablo nasıl bilmiyorum. PC'de ROS gelmeden en iyi oluncular bile 60 levelde milyona ulaşamıyordu.(Kağıt üzerindeki hasar) O yüzden dediğin gibi hile olabilir. Yüksek hasarlı silahları elde etmenin tek yolu; yüksek levellere ulaşıp orada düşen silahlarda "level requirement reduced by .." özelliği araman. Daha sonra bu silahı yeni açacağın karakterinde düşük levelde kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoF -- 14 Temmuz 2014; 13:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp1912

Save dosyasını pc ye kopyalıyosun bruteforce ile gold basıyosun

Ayrintili anlatan yer var mi ve cihaz banlanabilir mi ?

• Bir tane, bilmediğiniz sebepten Dps'si yüksek oyuncu görmüşsünüz ve ordan hareketle "hile kaynadığına" kanaat getirmişsiniz.

Eşyalardaki Level Reduced özelliği bir dönem hayli popülerdi. Sonra, level gözetmeksizin kullanılabilen Hellfire yüzük geldi mertlik bozuldu. Paragon puanlarının istenildiği gibi dağıtılabilmesi ise iyice Diablo'nun kulağına su kaçırttı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Bir tane, bilmediğiniz sebepten Dps'si yüksek oyuncu görmüşsünüz ve ordan hareketle "hile kaynadığına" kanaat getirmişsiniz.

Eşyalardaki Level Reduced özelliği bir dönem hayli popülerdi. Sonra, level gözetmeksizin kullanılabilen Hellfire yüzük geldi mertlik bozuldu. Paragon puanlarının istenildiği gibi dağıtılabilmesi ise iyice Diablo'nun kulağına su kaçırttı...

Ama dpssi normal degil 40 k dps atan silah mi olur yahu

• quote:

quote:

Uğraşıp da yapılacak bir başarımı haksız olarak hile ile elde ediyorsun, Blizzard gibi bir firma buna göz yumar mı sence?

İlk fırsatta öttürürler adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

quote:

Uğraşıp da yapılacak bir başarımı haksız olarak hile ile elde ediyorsun, Blizzard gibi bir firma buna göz yumar mı sence?

İlk fırsatta öttürürler adamı.

Zaten normal modeda bitirdim bencede blizzars dn normalde otturur ama d3de save dosyalari bizde sonucta anliyacaklarini sanmam

• Online olduğunda kontrol etmesini engelleyen bir sistem yoksa, online olduğunda kontrol etmiyorsa ya da online olmuyorsan onu bilemem de ben genel olarak söyledim. Yoksa benim playstation'ım yok, konsola özgü durumlar hakkında bilgim de yok.

Durumumuz yoktu, konsol alamadım. Eskiden fakirlikten pi sayısını iki alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 14 Temmuz 2014; 16:09:56 >
  • 40000 dps e nasıl ulaşabilir adamın silahı? Bir iş olmalı bu işte .
  • Hile var Online değil çünkü. Battle.net değil PSN e bağlısınız. Arkadaşım var oradan biliyorum. Hile engeli falan yok ps3 te.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  diablo 3 Ps3 hile kaynıyor
    Böyle bir item varmış mesela PS3'te. Hile ile soket açıp vb item üzerinde oynanabiliyor sanırım. Nasıl bilmiyorum, iyi ki PC'de yok bunlardan.

Böyle şeyler varmış:http://extensionsgamegames.blogspot.com.tr/2013/09/diablo-3-cheat-xbox-360-ps3-pc.html
    Böyle de video varmış:https://www.youtube.com/watch?v=k0Fu54i-KGo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 14 Temmuz 2014; 17:36:52 >

• MoF kullanıcısına yanıt
    oyun ps3 e çıkar çıkmaz almıştım. ilk barbar kasıp 60 a doğru gidiyordum ki oyuna bir dh girdi. adam herkese tek atıyor. sonra nete girdim bi araştırma yapayım dedim ki, o da ne millet almış yürümüş hilede.
    olay trainer ya da kod girerek hile değil. birisi save game dosyasını upload ediyor. içerisinde silah, gem, gold ne istersen var. 10-20 arası da editlenmiş soketli silah veriyorlar. sen o save game dosyasını kendi dosyan üzerine
    yazdığında bütün achievementler falan uçuyor ama oyunu bitirmiş, bütün karakterleri 60 ya da yenisi çıkarsa 70 olan über bi listen oluyor. hatta paran bittikce ikinci bir psn hesabı olusturup ondan kendi karakterine trade falan da yapabiliyorsun.
    baktım ki bu tür adamlar çoğaldı ve party lerde ben sadece elemanların peşinden koşma harici bir sey yapamıyorum online oynamayı bırakmıştım. sonrasında zaten pc ye R.O.S çıktı. neyse, bu da böyle bir anımdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediemct -- 14 Temmuz 2014; 17:45:24 >

• Oyunun konsol versiyonlarında çok fazla hile yapanlar var. Hile yapmak hatta çok basit. Netten biraz araştırın bulursunuz.

Online girin her oyunda mutlaka editli biri geliyor partiye ve oyunun içine ediliyor.

Konsolda arkadaş çevreniz ile oynayın derim. Ya da tek başınıza single takılın.

Bu hilelerin önüne geçebilmekte çok çok zor. Çünkü oyun PSN üzerinden oynanıyor. Battle.net ten değil. Blizzard ın bunlara yapabileceği bir şey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.