Şimdi Ara

DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
21
Favori
84.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, ps3 te D3 almak istiyorum. Tek makinada çoklu oyuncuyla oynanabiliyor mu acaba?
  • Arkadaşlar online mi bu oyun offline oynamak için alacağım ama herkes online tarzı şeyler yazıyor. Vikings wolves of midgard oynuyorum şayet onun gibiyse offline alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki offline, ama istersen online da oynayabiliyorsun.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ ol ps storede hangi versiyonu almamı önerirsin?

• Diablo III: Eternal Collection’ı almalısın.

🙏🏼🙏🏼

• 4 kişi multiplayer bağlanıp oynayabilen var mı ? genelde sorun var diye yazmışlar
  • PS3 ile PS4 versiyonları arasında herhangi bir fark var mıdır ?

• eternal collection sadece PS4 te görünüyor ? doğru mudur ? ne farkı var ?

• maverix kullanıcısına yanıt

Eternal Collection’ın içinde DLC’ler de var.

• Diablo III
    • Diablo III: Reaper of Souls
    • Diablo III: Rise of the Necromancer

Yani PS3 te sadece Rise of Necromancer pack mi bulunmuyor ?
  • maverix kullanıcısına yanıt

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: maverix

Yani PS3 te sadece Rise of Necromancer pack mi bulunmuyor ?

Oyunun PS3 sürümü her açıdan çok başarılı, tek eksiği Necromancer. Eğer 4K TV'de oynamayacaksan PS3 sürümünü tercih edebilirsin. PS3 720p/60fps - PS4 1080p/60fps destekliyor.

• ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum arada 720p hd projeksiyon ve full hd tv de oynayacağım, yeterli bilgilendirmeyi almış oldum 😎
  • quote:

Teşekkürler dostum arada 720p hd projeksiyon ve full hd tv de oynayacağım, yeterli bilgilendirmeyi almış oldum 😎

Rica ederim. Ben de PS3'ü kaldırmıştım, tekrar kurmayı düşünüyorum. Geçemediğin boss olursa yardıma gelirim 

• ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Şubat itibariyle başlıyorum, ps3 var ama öncelikle oyunu almam gerekecek. Ana paket + reaper of souls ile mi girmem gerekecek ?
    Bu arada sektöre çok yabancı sayılmam diablo 2 de 75 level assassin im vardı bir zamanlar
    Oyunu kurunca haberdar ederim dostum
  • quote:

Şubat itibariyle başlıyorum, ps3 var ama öncelikle oyunu almam gerekecek. Ana paket + reaper of souls ile mi girmem gerekecek ?
    Bu arada sektöre çok yabancı sayılmam diablo 2 de 75 level assassin im vardı bir zamanlar
    Oyunu kurunca haberdar ederim dostum

Ben kutulu olarak ultimate evil edition almıştım yıllar önce. İçinde Necro hariç tüm paketler ve güncellemeler var, hepsi CDnin içinde kod vs çıkmıyor kutudan. En temizi bu şekilde satın almak. Oynadıktan sonra satabilmen de mümkün olur.

Diablo 2 benim için de efsanedir ama D3'ü sakın D2 ile kıyaslama büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsin 

• D2 Lord of Destruction expansion pack ile gerçekten zihinlerde ayrı bir çağ açtı. Bir ara hammerdin kasmaya başlamıştım 99 u göreyim diye sonra bırakıverdim.
    Yorumlar o yönde ama D3 ü de oynamadan göçmemek lazım
    😄
  • Merhaba oyunu 2 arkadaş ps4 ile oynayacağız fakat birimiz psn + yok illa olması mı gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

ayrıca oyunu ilk defa oynuyorum oyunda kastığım altınlar hep birikiyor harcamanın bi yolu varmıdır?

uzaktan atak yapan karaktere sahibim skill dağılımım nasıl olmalıdır ? iyi forumlar

• PS4 de Diablo 3 oynayan 2-3 kişi yok mu ? Beraber grift yapalım.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.