Şimdi Ara

DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
21
Favori
84.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zdbrg

quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Aklımda almak yoktu D3'ü, aslında vardı ama daha sonra alırım bi ara diyordum. Bu gece çıktığını duyunca gaza geldim ve fena alasım geldi oyunu. Alsam mı bilemedim :)

Al al hem pre order hediyelerini kaçırmazsın

Pre-order hediyelere gerek yok. Sıfırdan başlayıp toplaya toplaya donatmak en iyisi :)

Şimdi Diablo dediğin de 1 kere oynamakla bitmez. Daha hell var, nightmare var, inferno var, var oğlu var. Herbiri 30'ar saatten desen 100 saatten fazla sürer ki ben hepsini bitirene kadar PS5 bile çıkabilir :)

Almayı düşünüyorsan pre order'de verdiği infernal helmet çok işine yarayabilir bonus xp kazandırma özelliği var bi bak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: nevalsem

Kardeslikle alacak ve arayan varmi katilabilirim

Ben arıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece boyunca oyun indi. Bugün 2 saat kadar oynadım. lise yıllarımi d2 yemisti. nostalji oldu. karakterler farkli dabolsa muzikler ve decard cain in sesi bana D2 yi yasatti resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasim, bak arkadasim diyorum seviyeli konusuyorum seninle.. saygi duy. emege saygi goster. face hesabim yok ayrica!

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

gece boyunca oyun indi. Bugün 2 saat kadar oynadım. lise yıllarımi d2 yemisti. nostalji oldu. karakterler farkli dabolsa muzikler ve decard cain in sesi bana D2 yi yasatti resmen

Bize ne arkadaşım lise yillarindan git facebook ta yaz anılarını

Kardeşim adam istediğini yazar yaşamış olduğu duyguyu söylemek istemiş ne var bunda

• bugun denızlı forum camlıktakı dr'ye sordum gelmedı oyun dedıler bakalım nezaman gelecek kutulu alabılecekmıyız
  • Kardeslikte ikinci hak arıyorum: hemen 65 tl yatırabilirim hesaba...
  • quote:

quote:

gece boyunca oyun indi. Bugün 2 saat kadar oynadım. lise yıllarımi d2 yemisti. nostalji oldu. karakterler farkli dabolsa muzikler ve decard cain in sesi bana D2 yi yasatti resmen

Dostum ne diyorsun sen? Adam sadece paylaşmak istemiş. Unutma burası bir forum. İnsanların ne yazacağına karışamazsın. Saygı lütfen

• quote:

quote:

sana mı sorcak neyi nerde nasıl yazacagini muhtarimisin forumun gerçi biz muhtara sormuyoruz böle şeyleri ama

• kimsenin birbitibe saygisi kalmamis. nasil bir dunya olduk?

• G 8 e bu yuzden giremiyoruz, forumlarda bile hür irade sergileyemiyoruz, adam nostalji yapayimdedi liseli yillarindan , hemen bir palali gelmis adama catmis

• Burasi diablo oyun konusu oyun ile ilgili saniodum bi taktik bi stretaji ogrenirim die konuya bakiorum lise yillari cikinca ister istemez tepki veriorum

• Adam da zaten diablo ile ilgili anısını paylaşmış , istersem bende ps 1 de 2 kişi diablo oynadığım günlerden bahsederim problem nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • taktik stratejik anilarimiz da var kocum. raat ol sen..

• quote:

Omuzuna yaslanıp ağlamak istiyorum

• quote:

kimsenin birbitibe saygisi kalmamis. nasil bir dunya olduk?

Çok doğru söyledin hocam. +1
  • ciddiye almayın bunları dernek üyeleri aralarında atışıyor :D gökhanın sivri dili :D millet de ciddi ciddi atışıyorsunuz sanacak kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 4 Eylül 2013; 0:22:40 >
  • Ankara'da orjinal bulabilen var mı oyunu? D&R'da yok...

Saat 15.45 itibarıyla hala yok. Ben de Overgame'den aldım oyunu. Umarım yarın elime geçer. Aral'a sevgilerimi iletiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nlp -- 4 Eylül 2013; 15:46:33 >
  • PSN'den ön siparişle satın alanlar Store'a girip indirme listesine bakın, tema gelmiş. Ben yeni gördüm valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

PSN'den ön siparişle satın alanlar Store'a girip indirme listesine bakın, tema gelmiş. Ben yeni gördüm valla

Gtav ön sipariş teması vs. Diablo3 ön sipariş teması. Zor bir karar olacak

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.