Şimdi Ara

DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.155
Cevap
21
Favori
84.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark-CK

Bizim tayfadan oynayan varmı oyunu

Yok hacı ,pc'ye alırsanız eğer bir mesaj atmanız yeterli..Serdar'da en son gaza gelmişti pc'ye alacaktı galiba.
  • Bizim gençler yorgun Ben alırsamda beklerim ya acelem yok 4 e alırım uzun vadeli olsun
  • Demon hunter oynaması zevkli bir karakter fakat önde bir barbar veya sağlam nir monk yoksa dar mekanlarda yaşatmıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır usta monk kastım 17 levelım şu anda. baya öğrendim köpek gibi indiriyorum herkesi müsait olduğunuzda oynamak isterim dh ahalisi ile
  • Bende 17 Sorcerer ve 15 Monk var ama sorcerer cok üzdü beni hayatta tek başına oynancak bir sınıf değil ben Hardda oynuyorum ve zorlanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cardinal Limbo kullanıcısına yanıt
    valla eğer istersen beraber oynayabiliriz. ben şu anda 24 level monkum hem tank hem dps olabilirim
  • Oynamak isteyenler ekleyebilir arkadaşlar. 46 level büyücüm var ve oyunu Nightmare'de bitirdim. 50. seviye ile birlikte Hell'e geçmeyi düşünüyorum. PSN ID: Solidard4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solidard4

Oynamak isteyenler ekleyebilir arkadaşlar. 46 level büyücüm var ve oyunu Nightmare'de bitirdim. 50. seviye ile birlikte Hell'e geçmeyi düşünüyorum. PSN ID: Solidard4.

Daha dün 33 falandın. Boynuz kulağı geçmiş bu gece nightmare moduna benle bitirisen hell moduna geceriz beraberce

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Oynamak isteyenler ekleyebilir arkadaşlar. 46 level büyücüm var ve oyunu Nightmare'de bitirdim. 50. seviye ile birlikte Hell'e geçmeyi düşünüyorum. PSN ID: Solidard4.

Daha dün 33 falandın. Boynuz kulağı geçmiş bu gece nightmare moduna benle bitirisen hell moduna geceriz beraberce

Sözde Act II'ye beraber başlayacaktık ama sabah bir oturdum kalktığımda Nightmare modda Diablo ölmüştü. Birlikte bir daha geçeriz üstünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solidard4 -- 7 Eylül 2013; 18:21:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Sözde Act II'ye beraber başlayacaktık ama sabah bir oturdum kalktığımda Nightmare modda Diablo ölmüştü. Birlikte bir daha geçeriz üstünden.

Bugün dışarıdaydım. Hiç online olamadım. Yoksa beraber öldürdük

• ben gece 11-12 gibi online olabilirim. benide alın beyler :(
  • Ya ben 15 levelim ama su collu bolumde zorlaniyorum tek yardim edebilecek varmi?

• Oyunu bir kere tek başınıza normal zorlukta bitirdikten sonra nightmare zorlukta tekrar başlarsanız hep online oynayın xp ve legendery item düşme şansı çok daha fazla oluyor. Şu an 49 lvl barbarım 4 kişilik grupla act 3 ü bitirdik bugün nightmare zorlukta. Kalabalık oynayınca çok daha zevkli oluyor ayrıca
  • tavsiyen için teşekkürler. şu anda medium'da oynuyorum bakalım umarım ilerleyeceğim böyle :) birkaç sorum var aslında cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

1-ps3 versiyonunda ah olacak mı?
    2-crafting hakkında detaylı bilgiyi nasıl öğrenebilirim? ps3 versiyonu farklı sanırım değil mi?

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnb

tavsiyen için teşekkürler. şu anda medium'da oynuyorum bakalım umarım ilerleyeceğim böyle :) birkaç sorum var aslında cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

1-ps3 versiyonunda ah olacak mı?
    2-crafting hakkında detaylı bilgiyi nasıl öğrenebilirim? ps3 versiyonu farklı sanırım değil mi?

kolay gelsin

ah olmayacak saniyorum konsolda.

crafting banada cok sacma geldi pc versiyonuna gore.
    gem olayini cozdum gemleri gelistirdikce level atliyor fakat demircide saniyorum ki orda verdigi itemleri yukselterek lv atlatiyoruz.

aklima takilan twich'teki yayinlari seyrederken millet inna vs 2-3 soketli set itemlerle dolaniyor ellerinde furyler filan var.
    bunlar bu kadar kolay dusuyormu inferno zorlugunda?

ayrica ustundeki itemlerde 200dexli filan yani.
    craft olayi ilemi yapiliyor yoksa

• Demircide train seçeneğinden geliştiriyorsunuz soldan itemler seçerek pc versiyonu nasıl bilemiyorum hiç oynamadım.

Legendary itemler düşüyor ya ben nigtmare'de oynuyorum 2-3 tane düştü bugün hell ve inferno zorlukta hele ki 4 kişi parti yaparsanız düşme olasılığı çok daha artıyor drop konusunda sıkıntı yok bence. İnferno zorlukta 4 kişilik partilerde iyi item kasılır
  • ya ben şöyle diyim,12 saati geçmedi normal modda oynamam ve act iii'deyim şu anda. daha da komiği üstümde full rare ve legendary itemler var. oyun inanılmaz basit olmuş ve hoşuma gitmedi bu açıkçası. oyun pc versiyonundan çok daha farklı. oynanılırlık çok daha güzel ama asıl bağlayan öğeler yok bana göre. item sıkıntısı çekmeyiz biz bu oyunda
  • demirciden iyi item yaptirabiliyormuyuz acaba hocam nasildir durum?
    gelistirsekmi yoksa kalsinmi oylece hangisi daha mantikli?
    birde psn isminizi alabilirmiymi ekliyeylim party filan yapariz
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    tabi usta şu anda dışarıdayım ama sen ekle akşam girmeye çalışacağım. psn id: DannyBThe7th

valla ben salak gibi hissediyorum kendim çünkü item farminge girerim diye craftingi master yaptım bugün. ve legendary itemlerin yarısını kendim yaptım 24 levelda +60 dex bonuslu eşyalarım var. bence hiç girme craftinge,boşuna para kaybı. şu anda bende silah olarak çeşit var,çok güzel damage olan silahlar yapabiliyorum ama armor için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

bu yüzden bi grup kurarsak silahları en azından bir yere kadar ben halledebilirim.
  • yarin ve p.teside musaitim.
    ekliyorum birazdan
    acik oldugunda takiliriz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.