Şimdi Ara

Diablo 3 Reaper Of Souls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben PTR'yi yükledim ama bildiğiniz üzere crusader için upgrade istiyor. Galiba beta davetiyesi lazımmış. Beta davetiyesi için ne yapmamız gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Ben PTR'yi yükledim ama bildiğiniz üzere crusader için upgrade istiyor. Galiba beta davetiyesi lazımmış. Beta davetiyesi için ne yapmamız gerekiyor?

battlenet te accont bölümünden beta key talep ediyosun.bide tavsiye zamanın varsa ptr de yeni bi karakter açıp oyna derim loot sistemi gercekten başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: siders

quote:

Ben PTR'yi yükledim ama bildiğiniz üzere crusader için upgrade istiyor. Galiba beta davetiyesi lazımmış. Beta davetiyesi için ne yapmamız gerekiyor?

battlenet te accont bölümünden beta key talep ediyosun.bide tavsiye zamanın varsa ptr de yeni bi karakter açıp oyna derim loot sistemi gercekten başarılı

Gold kalktı mı? Bir de yeni karakter niye? Teşekkür ederim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ptr oynarken kastığımız karakter oyun çıkınca silinecek mi ? yani ptr de yaptığımız herşey geçici mi ? örneğin ben orjinal hesabımdaki karakterleride kopyaladım bu ptr ye bunlarda yaptığımız değişiklikler içinde aynı şey geçerli mi ?
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    evet hepsi geçici. buradaki ilerlemelerini normal oyun serverlarına aktaramayacaksınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siders

quote:

Gold kalktı mı? Bir de yeni karakter niye? Teşekkür ederim bu arada

yeni karakteri aç dememin sebebi loot sistemindeki değişikliği daha net görmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.