Şimdi Ara

Diablo 3 ROS Ön Sipariş haftaya başlıyor (Başlamadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aral facebook üzerinden açıkladı. Gecen hafta bir kaç üyeye önümüzdeki hafta içinde bilgilendirme yapacağız demişlerdi ve 8 gün sonra bir başka üyenin sorması üzerine ilk açıklama ve bilgilendirme geldi.

Diablo 3 ROS Ön Sipariş haftaya başlıyor (Başlamadı)

Umarım dedikleri gibi haftaya ön sipariş başlamış olur. Fiyatları ve hangi sürümleri ön siparişe açacaklarını merakla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Şubat 2014; 11:35:38 >

• Mesajım bulunsun.
  • Collector editions satacaklarmı?
  • nzm13 kullanıcısına yanıt
    O konuda henüz bilgi yok. Yalnız ek paketin CE sürümü bek ilgi çekici değil.
  • Fiyat makul olursa (40 EUR altında) Türkiye'den almak daha mantıklı olacak.. Bakalım, bekleyip görelim..
  • AH'den al satla biriken altınlarımı sattım beleşe alıyorum. Tavsiye ederim. Bir ek pakete 40 euro verilmez.
  • GEcen ay 50m gold : 1,45 euro idi , şuan 50m gold 1,98 euro. itemleri rmah'tan satmak yerine itemleri gold ile satıp , goldlarıda rmah'tan satmak daha kolay bir yöntem gibi görünüyor. itemleri direk rmah'tan satmak zahmetli iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

GEcen ay 50m gold : 1,45 euro idi , şuan 50m gold 1,98 euro. itemleri rmah'tan satmak yerine itemleri gold ile satıp , goldlarıda rmah'tan satmak daha kolay bir yöntem gibi görünüyor. itemleri direk rmah'tan satmak zahmetli iş.

Aynen. 2b gold satıp delux paket alınabiliyor
  • bugünde araldan ses çıkmadı sanırım : ((
  • Evet çıkmadı. Bu hafta içinde demişlerdi. Sanırım Cuma çıkacak. Çıkmasına 2-3 ay olan oyuncu ön siparişi çıkarıyorlar ama Diablo 3 gibi bir oyunda resmen milleti süründürüyorlar.

Bu arada CE sürüm de satılacakmış. Ama netten mi olur ve ne zaman olur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Evet çıkmadı. Bu hafta içinde demişlerdi. Sanırım Cuma çıkacak. Çıkmasına 2-3 ay olan oyuncu ön siparişi çıkarıyorlar ama Diablo 3 gibi bir oyunda resmen milleti süründürüyorlar.

Bu arada CE sürüm de satılacakmış. Ama netten mi olur ve ne zaman olur bilmiyorum.

bütün dünyada hem ce hem normal sürüm ön siparişe çoktan açıldı..
    ama türkiye'de aral her zaman olduğu gibi şimdiden ağzına yüzüne bulaştırdı..
  • skas S kullanıcısına yanıt
    Ondan haberim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: skas

quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Evet çıkmadı. Bu hafta içinde demişlerdi. Sanırım Cuma çıkacak. Çıkmasına 2-3 ay olan oyuncu ön siparişi çıkarıyorlar ama Diablo 3 gibi bir oyunda resmen milleti süründürüyorlar.

bütün dünyada hem ce hem normal sürüm ön siparişe çoktan açıldı..
    ama türkiye'de aral her zaman olduğu gibi şimdiden ağzına yüzüne bulaştırdı..

+1
  • Aral gene tutturamadi sanirim hafta bitti hala bi haber yok
  • Diablo 3 ü CE aldım bunu da CE almak istemiyorum açıkçası. CE olmayan ek paket bile ne kadar pahalı olacak zaten.
  • Sebebi bu gün belli oldu. Aral kampanya yapmış ve indirim kodu ile 75 TL üzeri oyun alırsan 15 TL indirim oluyor. Sanırım o indirim Diablo 3 ROS yansımasın diye böyle yaptılar.
  • O zmn geriye sadece arala saldırıp bi standart almak kaldı :)) hadi hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.