Şimdi Ara

Diablo 3 Single Mod hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaş bana hediye oyun almak istedi bende aklıma direk diablo 3 geldi. İnternetten videolarını izledigimde çok hoşuma giderdi :) Ama bu oyun hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Arkadaşlara soruyorum birisi single mod var diyor birisi yok diyor. Sadece online olarak oynanıyorsa boşuna almış olacak çünkü online oynadığım başka oyun var. Single modu varsa nasıldır oynamaya değermi. Eğer değmez derseniz kutuyu açmadan direk değiştiririm. Yorum atacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 21 Nisan 2015; 13:46:17 >

• PC ile oyayacaksan eğer, single modu var fakat online olmak zorundasın :)

O ne demek dersen, single mod da oynayasan online olup servera bağlı olmak zorundasın.
    Single mod 5 act'dan oluşuyor ve bir hikayesi var, birkaç günde bitirirsin ve sıkılırsın..

Ayrıca diablo 3 ü alırsan ROS ek paketini de alman lazım, teknik olarak alman şart değil ama onsuz da çok bişeye benzemiyor..
  • Simonsorcerer S kullanıcısına yanıt
    Üstad online olmak sorun degil zaten surekli nete bagli pc ( bundanmi bahsediyorsun tam olarak anlayamadim ) peki singleyi bitirdim oyunu cok begendim ve online olarak devam etmek istesem artı olarak masraf gerekiyor mu ? Mesela usko gibi item meselesi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo 3 de diğer online özelliği olan oyunlar gibi gerçek para harcama olayı yok. İlk çıktığı zaman bir market kısmı vardı oradan istersen gerçek para ile istersen oyunda yaratık öldürdükçe topladığın paralarla item alıyordun ama o kısım 1 sene önce kapandı. Kapanmasıda iyi oldu.

Kısaca Diablo 3 de Wow veya benzeri oyunlardaki gibi estra bir takım şeylere veya aylık olarak bir ödeme yapılmıyor. Oyunu bir defa almak yetiyor.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Üstad verdigin bilgiler icin cok tesekkurler. Peki oyun akicilik olarak nasil ? Oyun oynarken sıkılmamam lazim mesela :) ve oynanabilirliği zormu ?

• Zorluk dereceleri var. Torent 6 mesela en zoru ama üstünü başını iyi şekilde dizdiğin zaman o seviyede oynamakta kolay oluyor. Şuan fazla bir şey anlatamıyorum çünkü baya uzun sürer. Forumda araştırırsan daha net bilgi bulursun.
  • torchlight, titan quest, grim dawn, van helsing tarzı oyunları oynadıysanız bu da aynısı. vur/kır/parçala, karakteri sürekli geliştir. sürekli aynı yerleri daha iyi itemler için oyna vs.. belli noktaya gelmek için aşırı zaman isteyen bir oyun. reaper of souls ek paketi de alınırsa oyuna çok şey katar. ama dediğim gibi çok zaman isteyen bir oyun..
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Üstad 2004 uskolardan geldik biz KO kadar zahmetli olacagini sanmiyorum bu oyunun. Yapacaz artik biseyler cunku oyunun efektleri cok hosuma gidior.

• youtube a gir diablo 3 pc gameplay de, hertürlü tatmin eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 21 Nisan 2015; 20:36:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.