Şimdi Ara

Diablo 3™ Tasarımlı Ürünler İçin Toplu Alım Kampanyası.// KAMPANYA BİTMİŞTİR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk mesajımı güncelliyorum az sonra arkadaşlar, bi okuyun isterseniz işin rengi birazcık değişti :(
  • Arkadaşım ayıp ettin niyetin yeter sağlık olsun takma sen kafana.

Bak bizi masraftan kurtardın: *** Polyanna mode ***
  • Hocam sıkma canını ya

Şirket içerisinde arkadaşlara dağıtsan bizim zımbırtıları, herkes kullanırken fotolarını çeksen, faturayı'da şirket adına kestirsen

Düşünmen yeterdi, ben siparişimi geri çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Hocam sıkma canını ya

Şirket içerisinde arkadaşlara dağıtsan bizim zımbırtıları, herkes kullanırken fotolarını çeksen, faturayı'da şirket adına kestirsen

Düşünmen yeterdi, ben siparişimi geri çekiyorum.

keşke yapabilsem değini harika olurdu :)

Tekrar kusura bakmayın arkadaşlar, işin Reklam Destek Bütçesi ile yapıldığı gerçeğini göz ardı etmişim :( Hoş aldığım fiyatlar bile gene piyasa fiyatından iyi düzeyde ama %100 almak isteyen adamın tercih edeceği düzeyde :( spor olsun diye alınacak bir seviyede olmadığının farkındayım.

• Takma kafaya hocam.

Zaten ben sipariş verip sonra almayacaktım. Elinde kalacaktı benim headset

Şaka bi tarafa, hiç sorun etme. Sen bi fırsat gördün, bizi yararlandırmaya çalıştın, ama yanlış anlama varmış iptal oldu. Olayın özü bu.

Bu çaban bile takdir edilmeye yeter. Sağol varol
  • Canın sağolsun.Bende mause+pad yapmaya karar vermiştim.Şu fiyatlar üstünden vazgeçmek durumundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

@Keshberfo

Kardeşim bi yandan diyorum ki fırsat güzel bir daha böyle şans ele geçmez inşallah 20 kişi toplarız filan. Ama sonra bi yandan da diyorum ki toplamayalım hiç uğraşmasın biliyorum başına büyük iş açtın aslında. Bir yığın sorun çıkar bu tip işlerde . Neyse bakalım hayırlısı.

Ve bence şahsen sadece mouse pad için isteklerle hiç uğraştırmayalım keshberfo'yu. Yine de kendisi bilir tabi.

Ne ağız varmış sende de be abicim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeside -- 13 Nisan 2012; 21:35:25 >
  • Şom ağaz şom
  • Sağlık olsun kardeşim, senin iyi niyetin yeter.
    Elbet yakalarız yine bir kampanya.
  • head set icin yazabilirsin zaten kulaklik arayisindayim
    97$ gercekten iyi bir rakam mikrofon takip cikartiliyorsa birde ustundeki isiklar calisirken yanip soner yada surekli yanarsa cok guzel olur gercekten.
    dahili ses karti varmidir varsa daha guzel olur. alabilirim yani oyunu aldiktan sonra limitim yeterse kartta
  • Bu işe kalkışmak bile büyük cesaretti. Canın sağolsun, yine de herşey için teşekkürler.
    Yalnız almayı düşünenler için hala fiyat daha uygun diğer perakendeci fiyatlarına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

head set icin yazabilirsin zaten kulaklik arayisindayim
    97$ gercekten iyi bir rakam mikrofon takip cikartiliyorsa birde ustundeki isiklar calisirken yanip soner yada surekli yanarsa cok guzel olur gercekten.
    dahili ses karti varmidir varsa daha guzel olur. alabilirim yani oyunu aldiktan sonra limitim yeterse kartta

Mikrofon kapatılıp açılabiliyor.
    Üzerindeki ışıklar oyundaki aktivitenize göre yanıp sönüyorlar. İsteğe bağlı olarak sürekli de yanabiliyorlar.
    Işıkların yoğunluğu ve yanıp sönme hızları ayarlanabiliyor.
    Dahili ses kartı mıdır bilemiyorum ama üzerinde 50mm lik driver olduğu belirtilmiş. Bir de mikrofonda gürültü önleme işlemcisi var.
    Bağlantı türü USB, 3,5mm lik standard girişler bulunmuyor.

• @AsosyalBilgisayar

Tanıtım videosunda ses kartı var diyor usb uç tarafında entegre. Güzel bir kulaklık.

Bu arada arkadaş 360 a satıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_57173179/tm.htm

Tükkanlarda kulaklık 400 filan.

Burdaki fiyatı hesaplarsak kargo hariç şu anki euro kurdan 270TL ye geliyor. Gayet ucuz yine.

Bu arada Diablo 3 markalı olmayan normal versiyonu daha da uygun olabilir tabi mesela düz versiyonunu buldum:
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/aksesuarlar/steelseries-siberia-v2-ssh51101-standart-mikrofonlu-kulaklik_30.040.8936.0003.htm?gclid=CN_ksvzhsq8CFQpb3wodVUhkkg

Neyse durum böle. Gece gece kaşındım iyice anlıyacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 14 Nisan 2012; 0:28:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

head set icin yazabilirsin zaten kulaklik arayisindayim

Selamlar, bir hata olmasın lütfen fiyatlar USD değil, EURO.

@aresmar >>> abi elimden gelenin en iyisi bu şekilde çıktı malesef :( Ama haklısın piyasa fiyatının ciddi anlamda altında kalan bir fiyatla temin edebiliyorum ürünleri. herşeye rağmen :) bu arada tekrar edeyim, MERKEZ BANKASI EURO SATIŞ KURUNU baz al abi çünkü ben o kuru baz alacağım. ( serbest piyasa kurundan daha aşşağıdadır.)

Tekrar yazayım, tepki çekmekten korkuyorum. Ben bu projeyi TİCARİ AMAÇ GÜDEREK YAPMADIM. Amacim diablo Serisi ürünlere Donanım Haber'deki arkadaşların biraz daha ucuz fiyatlar ile sahip olabilmesini sağlamaktır. Amacım TİCARİ olsa, emin olun bu fiyatların çok üstünde bir fiyat yayınlardım. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 14 Nisan 2012; 2:03:03 >

• Haklısın ben öle kafadan yuvarlak hesap yaptım Euro kuruna. Ya aslında kulaklığa ihtiyacım var bendeki eskidi ama fiyat çok iyi de olsa bütçeye çok geliyor işte bir kulaklık için. Ama şeytan dürtüyor sürekli. D3 olmayanı nasıl olur acaba PM de atabilirsin.
  • canınız sağolsun hocam. yapmaya çalıştığınız şey takdire şayan bir davranıştı. teşekkür ediyorum tekrardan.
  • quote:

@AsosyalBilgisayar

Tanıtım videosunda ses kartı var diyor usb uç tarafında entegre. Güzel bir kulaklık.

Bu arada arkadaş 360 a satıyorhttp://forum.donanimhaber.com/m_57173179/tm.htm

Tükkanlarda kulaklık 400 filan.

Burdaki fiyatı hesaplarsak kargo hariç şu anki euro kurdan 270TL ye geliyor. Gayet ucuz yine.

Bu arada Diablo 3 markalı olmayan normal versiyonu daha da uygun olabilir tabi mesela düz versiyonunu buldum:
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/aksesuarlar/steelseries-siberia-v2-ssh51101-standart-mikrofonlu-kulaklik_30.040.8936.0003.htm?gclid=CN_ksvzhsq8CFQpb3wodVUhkkg

Neyse durum böle. Gece gece kaşındım iyice anlıyacağınız.

http://www.sanalmarketim.com/urun/5123e090166c1ec083803512394f48b9/SENNHEISER-PC-350-Binaural-Oyun-Kulakligi-(Siyah)

bunu al hocam kulaklıkla bir daha işin olmaz
    ya da pc 360 ı var bunun

• 200 ün üstüne çıkmayı düşünmüyorum hocam. Yoksa sennheiser alırdım bilmediğimiz marka değil yine de sağol

Fantazi olsun diye Sennheiser ın kulakiçi kulaklığını aldım ona bile verdiğim para çok geldi valla. İş yerine yakın bi yerde bu sennheiser distribitörü. Demo yapıyolarmış tam fantazi yapıp gidip bi şu oyun kulaklığını bi demo yapın desem mi bi öğle tatilinde heheheh
  • Yaşandı ve bitti...

@keshberfo düşünmen ve elini taşın altına sokman bizim için yeterliydi. Canın sağolsun&Teşekkürler.

Bu arada kutulu almak istersek sayı kıstası yok değil mi:? Şeytan dürtüyor
  • quote:

Haklısın ben öle kafadan yuvarlak hesap yaptım Euro kuruna. Ya aslında kulaklığa ihtiyacım var bendeki eskidi ama fiyat çok iyi de olsa bütçeye çok geliyor işte bir kulaklık için. Ama şeytan dürtüyor sürekli. D3 olmayanı nasıl olur acaba PM de atabilirsin.

D3 olmayanın beyazı da var galiba. Çok güzel duruyor. Bayağı da fiyat farkı var. Keshberfo PM atar mısın D3 olmayan siberia v2 ile ilgili?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.