Şimdi Ara

diablo 3 Türkçe dil paketi için kampanya başlattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar diablo 3 Türkçe dil paketi için kampanya başlattım.https://www.change.org/p/blizzard-entertainment-blizzard-turkish-subtitles-in-diablo-3-diablo-3-e-t%C3%BCrk%C3%A7e-paketi sizde oy verin. bakarsınız 10.000 lere ulaşırız da adamlar bizi muhattab alır.

• Destek verdim. Ama umutlu değilim
  • Ben karşıyım

Çünkü hangi oyunda tr dil desteği olursa orada kötü şeylerle karşılaşabiliyorsunuz
  • 10.000 oyu alabilsek. Adamlarin dikkatini cekmeye calisiriz. Alt yazi dedigin neki. 2 tane saglam eleman alacaklar hatta fanlarindan 2 tane bitti gitti. Divxplanette ki gibi millet hayrina bile yapar. 1 tane cinematik masrafi kadar bile tutmaz alt yazi destegi. Forumdaslarimiz oylArinizi bekliyoruz ;)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Ben karşıyım

Çünkü hangi oyunda tr dil desteği olursa orada kötü şeylerle karşılaşabiliyorsunuz

Valla Turkiyeden daha sabikali bir ulke varsa Çindir :) orayi idare edebiliyorlarsa , Rusyayi idare edebiliyorlarsa Türkiye yide idare ederler :)

• verdim oyu ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdede80

Destek verdim. Ama umutlu değilim

Ben de aynı şekilde hocam, destek verdim 10 oldu anca.
    Acaba sürekli imzalayabilir miyiz başka hesaplardan, 100'e kadar yolu var

Edit: Hakikaten oluyormuş 13'e dayadım, sürekli isim uydurup çıkartalım arkadaşlar 100'e 100den başlasın hiç değilse.
    Edit2: Bir hayır sever bunu 100 yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 2 Mart 2015; 21:32:39 >
  • niye olmasın ki
  • imza attım ama türkçe dil desteği gelmez
  • 12 saat once desteği verdik şu an 103 olmuş
  • Arkadaşlar neden olmasın. Biz müşteriyiz. 10.000 olduk mu adamların dikkatini çekebilir gibime geliyor. 1 günde 100 olduk. Bakarsınız 1 ayda 5000 olur. Yayalım bunu heryerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrtx

Arkadaşlar neden olmasın. Biz müşteriyiz. 10.000 olduk mu adamların dikkatini çekebilir gibime geliyor. 1 günde 100 olduk. Bakarsınız 1 ayda 5000 olur. Yayalım bunu heryerde...

O kadar sayıda türk oynayan var mı, varsa kaldı mı? O kadar sayıda forumda bir yerde linki gören olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 3 Mart 2015; 1:20:30 >
  • Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama ben 100 yaptım onu Canım sıkıldı öğlen bastım, yukarıda da belirttim. 10.000 gerçekten imkansız ellerim kopar
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Olsun dursun orda. Yavaş yavaş birikir inşallah :) Allahta senden razı olsun...
  • estağfurullah hocam :) arkadaşın teşekkür etme şekli diyelim abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Konu farklı yerlere gitti, dil desteği gibi bir konunun dağılmasını istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrtx

Olsun dursun orda. Yavaş yavaş birikir inşallah :) Allahta senden razı olsun...

Bende destek veriyorum
  • oyun 3 sene önce ilk çıktığında PTR de türkçe oldu
    fakat sonra ne olduysa bilmiyorum blizz vazgeçti bundan.
    ana oyunda çıkmadı türkçe.
    o zamanlar çok iyi hatırlıyorum türkçe olduğunu sonra vazgeçtiler release de koymadılar türkçeyi.
    Eski D3 launcher türkçe olduğunda bayağı heyecan yapmıştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 3 Mart 2015; 15:14:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

oyun 3 sene önce ilk çıktığında PTR de türkçe oldu
    fakat sonra ne olduysa bilmiyorum blizz vazgeçti bundan.
    ana oyunda çıkmadı türkçe.
    o zamanlar çok iyi hatırlıyorum türkçe olduğunu sonra vazgeçtiler release de koymadılar türkçeyi.
    Eski D3 launcher türkçe olduğunda bayağı heyecan yapmıştım :)

Aynen bende hayal meyal hatirliyorum.

• bugün gördüm verdim. B
  • 126 olmuş. Aslında katılım çok olurdu ama milletin umudu kalmadı. Çünkü ilk çıktığında oyun fanları hem sitelerinden hem battle forumlarindan çokça talep ettiler. Blizzard da beta oynarken yada ilk çıktıği haftalarda oyun içinde options language de türkçeyi koydu. Hepimiz yakında altyazı olarak çıkacağından emindik ki sonraki haftalar ne olduysa blizard türkçeden vazgeçti. Oyun içindeki o kısmı da geri sildi. Vazgeçmesinin sebebi ise tahminimce bizim türkler sebep oldu. Bircok türk dil desteğini talep ederken bazı türkler de blizarda ingilizce terimlere alıştıklarını, türkçe olursa terimlere hem yabancılık çekeceklerini hem de şuan çekici gelen oyunun basit ve itici geleceğini söylediler. Hatta bu yüzden türkçe gelse bile ingilizce devam ederiz dediler. Velhasıl; Türkün türkten başka düsmani yoktur :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.