Şimdi Ara

diablo 3 Türkçe dil paketi için kampanya başlattım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    "bazı türkler de blizarda ingilizce terimlere alıştıklarını, türkçe olursa terimlere hem yabancılık çekeceklerini hem de şuan çekici gelen oyunun basit ve itici geleceğini söylediler."

bu kisma katilmiyorum... Blizzard betadayken yapti. cunku wowda lolda turk oyuncu potansiyelini gordukleri icin yaptilar. Lakin iptal edilmesinin sebebi, tamamen blizzard kaynaklidir. Cunku oyunda dil opsiyon halde. Ister almanca oyna ister ingilizce ister baska bir dil. Bana goreyse turkce dilin pozitif etkisini forumlarda/sosyal medyada goremedi blizzard. ondan dolayi ingilizceyi kabul ettilerse turkceye niye kasalim mantiginda oldular...

Ha bundan sonra gelir mi? cok sanmiyorum. zaten gelse bile altyazi gelir. oda coook az bi ihtimal....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

"bazı türkler de blizarda ingilizce terimlere alıştıklarını, türkçe olursa terimlere hem yabancılık çekeceklerini hem de şuan çekici gelen oyunun basit ve itici geleceğini söylediler."

bu kisma katilmiyorum... Blizzard betadayken yapti. cunku wowda lolda turk oyuncu potansiyelini gordukleri icin yaptilar. Lakin iptal edilmesinin sebebi, tamamen blizzard kaynaklidir. Cunku oyunda dil opsiyon halde. Ister almanca oyna ister ingilizce ister baska bir dil. Bana goreyse turkce dilin pozitif etkisini forumlarda/sosyal medyada goremedi blizzard. ondan dolayi ingilizceyi kabul ettilerse turkceye niye kasalim mantiginda oldular...

Ha bundan sonra gelir mi? cok sanmiyorum. zaten gelse bile altyazi gelir. oda coook az bi ihtimal....

Aynen ben de senin gibi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Türkçe olmasın, sonra bir sürü ergen dolacak oyun dahası da küfürleşmeler spamlar gırla gidecek General Chat'te, olmasın kardeşim istemiyorum.
  • Ben de bu kısma katılmıyorum, neden ergen doluşsun ki. Yabancılar küfür etmiyor mu, yanlışlıkla bir şey yapsan adam sana küfür ediyor aşağıdan ingilizce.
    En azından altyazı olsa bence güzel olurdu. Tabi birde menü isimleri. İtem isimleri dili farklı bir dil yapınca da aynı değil mi zaten?
  • Ne sc nede bu türkçe filan olmaz,
  • Arkadaşlar ikinci el bu telefondan almak istiyorum.
    sıfırdan farksız olması benim için önemli.
    satmayı düşünenler iletişime geçerse sevinirim.
  • Arkada?lar ikinci el bu telefondan almak istiyorum.
    syfyrdan farksyz olmasy benim için önemli.
    satmayy dü?ünenler ileti?ime geçerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKRKN

quote:

Orijinalden alıntı: sakocuk

Cihazı yeni aldım ve buradaki linkten lollipop a güncelledim.
    ancak vodafone 3g ihternet ayarları olmuyor.
    Self servis, sms, sesli yanıt, 542 yi arayarak, manual ayarları girerek... her şeyi yaptım ama internete giremiyorum.
    Cihazınıza ayarları gönderemiyorumz, ayar.vodafone.com.tr ye girin diyor gelen mesaj, oraya da giriyorum aynı şekilde bir mesaj daha geliyor.
    Vodafone da bana yardımcı olamıyor.
    Sistemlerinde dahi bu model yokmuş.
    3 gündür 3gyi kulkanamıyorum.
    Lütfen yardımcı olun...

Rocevry modda telefonu aç factry reset yap.....yada ayarlardan sıfırlamayı yap...sorun ortadan kalkar....Ben 1 haftadır kullanıyorum...sorunsuz ve de hızlı bir telefon.oldukca memnunum.

Evet evet hard reset attım düzeldi. Şimdi gördüm mesajınızı, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.