Şimdi Ara

diablo 3 ü iki pc den oynaya bilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. oyunu başka bi pc ye kursam oradanda benim oynamadığım zamanlarda bi arkadaşım benim mail ve şifremle oyunu oynasa sorun olurmu?daha doğrusu bu şekilde bir hesabı iki ayrı pc den oynamak yasakmı acaba? teşekkürler kolay gelsin

• cık.
  • Aynı anda olmadıkça tabii ki mümkün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simonsorcerer

Aynı anda olmadıkça tabii ki mümkün :)

kardeş sen denedinmi biliyomusun kesin olarak. yoksa sadece fikrinmi bu.
  • aynı anda olmadığı sürece girilir farklı bilgisayarlarda da
  • 6 aydır arkadaşla bu şekilde oynuyoruz. Çıkarken log out olun yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemavisi -- 11 Ocak 2013; 10:42:44 >
  • ben 3 farklı bilgisayardan oynuyorum. aynı account ile. hiçbir sorun yok.
  • Nasıl yani? Farklı ip'lerden girince ban yok mu; WoW gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Nasıl yani? Farklı ip'lerden girince ban yok mu; WoW gibi?

Neden olsun ki, oynarken bağlantı gitti geldi düşün ip değişiyor, ban mı yiyeceksin öyle olsa?
    Ben iki ayrı pc'de denedim hiç bir problem yaşamadım..
  • Hatta Viyana'da okuyan kuzenim Ankara'ya geldiğinde kendi accountu ile bilgisayarımdan girip oynamıştı. Ben de farklı yerlerde farklı bilgisayarlarda oynuyorum bazen, yani tek lazım olan şey bir bilgisayarda diablo 3 kurulu olması. Banlanma sebebi değil. Endişe etmeyiniz.
  • ben oyunun sahibiysem canım nerde isterse oradan oynarım . yalnız farklı bilgisayardan girince ilk girişte sana gizli sorunu soracak onu bilmen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiraykanka

ben oyunun sahibiysem canım nerde isterse oradan oynarım . yalnız farklı bilgisayardan girince ilk girişte sana gizli sorunu soracak onu bilmen yeterli

gizli sorumu eyvah unuttum gitti yahu :) nasıl öğreniriz tekrar bu soruyu acaba?

cevaplar için herkeze çok teşekkür ederim arkadaşlar sağ olasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetramino

quote:

ben oyunun sahibiysem canım nerde isterse oradan oynarım . yalnız farklı bilgisayardan girince ilk girişte sana gizli sorunu soracak onu bilmen yeterli

gizli sorumu eyvah unuttum gitti yahu :) nasıl öğreniriz tekrar bu soruyu acaba?

gizli soru şart değil bir seçenek daha var orada e mail hesabına mail gönderip girme ilgili onu da seçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC81C2CE7

quote:

Orijinalden alıntı: tetramino

quote:

gizli soru şart değil bir seçenek daha var orada e mail hesabına mail gönderip girme ilgili onu da seçebilirsin

Alıntıları Göster

eyvallah sağ olasın. bu soruyu sorma nedenim bi arkadaş abisinin pc den oynamış sonrada kilit yemişti. ama sebep abisinin pc de çakma wow vardı oda olabilir diye düşündüm yada başka bişi. bende kesinlikle başka pc de oynan ması gerektiğini düşünüyorum.parayı vermişim oyunu almışım istediğim yerde oynarım diye düşünüyorum. bakalım bi deneyecez nası olacak.

• akıllı telefonunuz varsa authenticator yükleyin. hem bedava hem de kesin çözüm!
  • bende 3 farklı makinada kurulu ama aynı anda girilmiyor
    iş ev ve laptop ;)
    sorun yok
  • Orijinalden alıntı: tetramino

eyvallah sağ olasın. bu soruyu sorma nedenim bi arkadaş abisinin pc den oynamış sonrada kilit yemişti. ama sebep abisinin pc de çakma wow vardı oda olabilir diye düşündüm yada başka bişi. bende kesinlikle başka pc de oynan ması gerektiğini düşünüyorum.parayı vermişim oyunu almışım istediğim yerde oynarım diye düşünüyorum. bakalım bi deneyecez nası olacak.

kilit yeme ihtimali olabilir güvenlik için ama onu da halletmek iki üç maile bakıyor sorun değil yani
  • Bizim arkadaşlar oyun çıktığından beri bu şekilde oynuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.