Şimdi Ara

Diablo 3'ün Trials Modu Kaldırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blizzard’ın Diablo 3 ile ilgili bu seferki planı oyuna içerik ekleme değil, oyundan içerik çıkarmak.

Oyuna 2.1 güncellemesiyle eklenen The Realm of Trials içeriğinin Diablo 3’te bir mini oyun keyfi yaşatması amaçlanmıştı. Fakat bu amaç istediğini bulamamış gibi gözüküyor.

Blizzard’dan Wyatt Cheng, Twitch’teki bir canlı yayında Trials’tan bahsetti. Hiç kimsenin bu moddan memnun olmadığını belirten Cheng, “Trials güzel değil. Ekipçe sevmiyoruz. Ben de sevmiyorum. Yakında bu modu oyundan çıkartacağız,” dedi.

Modu oyundan çıkartmanın kulağa geldiği kadar kolay olmadığını da söyleyen Cheng bunun için uğraş verdiklerini ve en yakın zamanda Trials’ı Diablo 3’ten çıkartmak istediklerini belirtti.

Kaynak: oyungezer.com.tr

• büyük ihtimal normal riftlerdeki süreye göre greater rift keylerin levelı belirli olacak.
  • 2-3 gün önce bunun için bir fikir sunmayı düşünüyordum siteye, belli bir bedel karşılığı oyundaki craft malzemesi veya gold tarzı. Şu an 60+ gr yapması kolay ama ne hikmetse trialda 60+ çok nadir alıyoruz, zaten bunları yapabilecek olanlar elde eder eğer belli bir bedeli olsa dahi,gr40 yapan birisi tutup 60 üzeri taşa talip olmaz, zamanla o rankı yapacak düzeye gelince alırlar,bizde trial için adam kovalamak zorunda kalmayız.
  • Benim kafamda iki seçenek var. İkisi de aynı anda kullanılabilir gerçi. Bana sorarsanız kendi fikrim diye değil, şu anki sistemden daha iyi gibi geliyor ama kimse bana sormuyor tabiî.

Ya trial key'leri istediğimiz seviye taşla takas yapabileceğimiz bir npc koysunlar oyuna, ya da oyunun bize oyunumuzu tamamlama süremize göre verdiği maksimum sayı ile oynadığımız seviye arasındaki taşın sayısını biz seçelim. Yani 40 oynadık, çok hızlı yaptık, oyun bize 50 veriyor. 41 ile 50 arasındaki seviyeyi biz belirleyelim. Yavaş ilerlemek için bounty yapmaya çıkmak, süre hesaplamak gibi saçmalıklarla uğraşmayalım.

Taşları takas konusunda da artık nasıl yaparlarsa. İsterseler yüksek seviye için daha çok trial taş gerekir, isterseler altın ya da gem karşılığı yapılır falan. Ama şu trial yüzünden valla grift oynayasımız kalmıyor. Non season'da 500 tane trial var, burada şu an için 20 tane falan kaldı. Taşı olan adamı güzel oynayan ve güzel item olan adama tercih ediyoruz valla.

Bu AR-GE çalışmamdan ötürü bir ya da birkaç item ile ödüllendirilmemi, gerekirse şu anki işimden daha çok kazanacağım ve sosyal olarak daha iyi şartlara sahip olacağım münhal bulunan bir pozisyonda değerlendirilmem hususunda gereğini saygılarımla Blizzard'a arz ederim.

Gerçi oyun beni yine sezon'da iyi ödüllendiriyor. Geçen sezonda yaptığım ve bu zamana kadar gördüğüm en iyi iki Hellfire amulet'ten ve 3400 civarında damage'li Etrayu, 3120 civarında damage'li ABarb'tan sonra bu sezon da 2980 damage'li Sankis, 2870 damage'li Devastator, 2900 damage'li Sun Keeper, 4300 damage'li Grand Vizier, 4200 damage'li ve %47 elite damage'li Furnace, 1000 int %5 chc ve %15 meteor damage'li Tal Rasha başlığı, %200 damage'li Nilfur, BiS Focus+Restraint, bir de dün düşürdüğüm 1000 dex'li %10 chc'li ve %8 rcr'li marauder eldiveni ile beni oyunda tutuyor. Bakalım, DH'ye geçtim ve bu hafta klandan arkadaşlarla 40-50 tane HF amulet yaparız diyoruz, eğer burada da fire'lı UE sete giden güzel bir HF amulet yapabilirsek beni ihya edersin RNGesus.

Diablo 3'ün Trials Modu Kaldırılıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.