Şimdi Ara

Diablo 3 Yıldönümü bonusları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • From May 15-May 22, enjoy a bonus birthday buff on us!

http://****/1lpI61d

Diablo 3 Yıldönümü bonusları

• En kötü zamana denk geldi, 3 gün tatil diye yokum 4 gününü kaçırmış olduk...
  • Alttaki bar a hazine sandığı eklemişler,rifte boş yok bu sefer gerçekten leg yağıyor.
  • Bugün 3 kere rifte girdim 4 leg düştü.
  • Final haftasına denk gelmesi çok hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl kasılacağını kendi yöntemimle izah edeyim.
    t1 rift açıyosunuz büyüleri hızlı ilerlemeye ve seri kesmeye ayarlayın. grup halde veya tek seri seri ilerleyin. çünkü inanın elitleri ve diğer yaratıkları çok seri indirince leg/zaman ortalamanız artıyor. daha iyi item düşücek diye yüksek tormentte yapmak zamandan götürüyor ve leg sayınız azalıyor.
  • Torment zorluk seviyeleri arasında düşen legendery / set itemlarda kalite farkı varmı arkadaşlar?
    Bende mesela şu an zor da olsa tor 4 atabilecekken tor1 ve tor2 oynamayı tercih ediyorum seri olması için.
  • Var olduğuna inanıyorum. Mesela t1'de oynarken dandirik legendarylerden çok atıyor. Torment yükselince kaliteli legendary düşüyor. Belki de benim şansımdandır.
  • Fark varsa sadece torment bonusu olan magic find dan dolayı vardır. Gerçi oyun çıkalı 2 sene oldu ama hala magic find ın ne şekilde etkili olduğunu da hala bilemiyoruz.
  • Bi riftleyelim bakalım.
  • magic find ile birleşiyormu yoksa ayrı +%100 leg olarak mı acaba
  • Hız konusuna değinmiş bir arkadaş aynenkatılıyorum.
    Dün kadalaya 2000shard harcadım 3.item ımmortalking chestti sonra leg bile vermedi
    Sabah t1 rift yaptım 4leg 1tanesi ImmortalKing kafalık.
  • ne işse banada okadar oynamaya göre leg atmadı 3set plan 2leg plan attı onlarda dandirik bende yok dşye herhalde

• t1 ve t2 karışık 25 rift yapmışımdır en fazla, 30 leg attı 3ü set.
  • Keşke hep böyle olsa
  • Bu gün 2 kez t5 rift döndüm ilkinde 7 ikincisinde 3 leg attı. Gerçekten fark var şu anda.
  • tamda tatil zamanıma denk geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Bu gün 2 kez t5 rift döndüm ilkinde 7 ikincisinde 3 leg attı. Gerçekten fark var şu anda.

Sen yokmusun abi sen
  • Valla haftalardir zuni pox ariyorum bir dunya set yuzuk atti t1 de t2 de t3de t4de hepside litaniymidir ne halt ise o cikti kadaladan bile abaniyoruum oradada litany atiyor anlayacaginiz uzere en azindan leg kalitesi t4e kadar degismiyor bu arada bana dusen leglerin %75i yuzuk onuda anlamadim bir rifte 4leg dusuyorsa 3u kesin yuzuk

• 5-6 tane planı ilk 15 dakika içinde attı. dedim ne oluyor?.. sonra bi durdu duruş o duruş.. ha ama güzel bi kemer geldi de lightin damage li kemeri wd napsın. artık onu monka verdim üzerinde spider damage özelliği ile..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.