Şimdi Ara

Diablo delilerine bi sorum olacak .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba , uzun yıllardır bilgisayar oyuncusuyum piyasada oynamadığım pek oyun kalmadı ancak nasıl olduysa daha önce diablo yu hiç keşfetmemişim diablo 2 yi denemedim dün diablo 3 oynama fırsatım oldu guest key sayesin de oyunu oldukça beğendim almayı düşünüyorum . Fakat kafamı kurcayalan bi kaç soru var bunlardan biri Diablo 'nun olayı ne belli bi hikayesi var görevlerle ilerliyoruz peki bu görevler ne zaman bitiyor ? Kaç levele geldiğimiz de bittikden sonra veya bitmeden önce bi wow gibi veya bi ko gibi online kapışabileceğimiz pk yapabileceğimiz tarz yerler varmı yani şöyle söyliyim görevler biter diablo biter mi yoksa görevler biter diablo başlar mı

• Diablo bitmez:D
  • Hocam bikere diablo'nun müthiş bir hikayesi var kitapları dahi var. Görevler ortalam 20 saatlik bir oynama süresi ile biter iyice didik didik gezerek oynarsan. Achievement sistemi var onları bitirmen aylar sürer. Ayrıca oyun bitince bitmiyor Nightmare, Hell, Inferno olarak zorluk dereceleri artıyor aynı hikayeyi oynuyorsunuz ama giderek zorlaşıyor daha iyi itemlar düşüyor. Ayrıca oyunun yeni sistemi sayesinde sürekli harita değişiyor dungeonlar değişiyor. 2. hatta 3. oynayışında bile hiç görmediğin yerleri görüyorsun. Tabi bunlar bitincede oyun bitmiyor şuan olmasada yakında pvp sistemi açılacak veya ek paket ile açacaklar arenlar savaşlar falan yapılacak. Şuanlık sadece co op modu mevcut ve Auction House dediğimiz bir pazar alanı mevcut online olarak ne yapabilirim diye düşünüyorsan. Biraz kabaca anlattım yine soruların varsa cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MephG

Hocam bikere diablo'nun müthiş bir hikayesi var kitapları dahi var. Görevler ortalam 20 saatlik bir oynama süresi ile biter iyice didik didik gezerek oynarsan. Achievement sistemi var onları bitirmen aylar sürer. Ayrıca oyun bitince bitmiyor Nightmare, Hell, Inferno olarak zorluk dereceleri artıyor aynı hikayeyi oynuyorsunuz ama giderek zorlaşıyor daha iyi itemlar düşüyor. Ayrıca oyunun yeni sistemi sayesinde sürekli harita değişiyor dungeonlar değişiyor. 2. hatta 3. oynayışında bile hiç görmediğin yerleri görüyorsun. Tabi bunlar bitincede oyun bitmiyor şuan olmasada yakında pvp sistemi açılacak veya ek paket ile açacaklar arenlar savaşlar falan yapılacak. Şuanlık sadece co op modu mevcut ve Auction House dediğimiz bir pazar alanı mevcut online olarak ne yapabilirim diye düşünüyorsan. Biraz kabaca anlattım yine soruların varsa cevaplarım.

Ağustos diye biliyorum PvP sisteminin geleceği ayı, fakat o kadar kısa sürede de eklenti paketi yayınlamayacaklarına göre. Patch ile gelecek herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: MephG

Hocam bikere diablo'nun müthiş bir hikayesi var kitapları dahi var. Görevler ortalam 20 saatlik bir oynama süresi ile biter iyice didik didik gezerek oynarsan. Achievement sistemi var onları bitirmen aylar sürer. Ayrıca oyun bitince bitmiyor Nightmare, Hell, Inferno olarak zorluk dereceleri artıyor aynı hikayeyi oynuyorsunuz ama giderek zorlaşıyor daha iyi itemlar düşüyor. Ayrıca oyunun yeni sistemi sayesinde sürekli harita değişiyor dungeonlar değişiyor. 2. hatta 3. oynayışında bile hiç görmediğin yerleri görüyorsun. Tabi bunlar bitincede oyun bitmiyor şuan olmasada yakında pvp sistemi açılacak veya ek paket ile açacaklar arenlar savaşlar falan yapılacak. Şuanlık sadece co op modu mevcut ve Auction House dediğimiz bir pazar alanı mevcut online olarak ne yapabilirim diye düşünüyorsan. Biraz kabaca anlattım yine soruların varsa cevaplarım.

Pvp sistemi gelecek diyosun yani hocam benim merak ettiğim de buydu teşekkür ederim Alayım ben oyunu bugün

• her harıtayı tamamen acarak gezerek oynadım.

30 satte oyun bıttı 33 lvl de normalı tamamladım.

Fakat dıablo normal sevıyede sadece alıstırmalıktır. Cerez gıbı yanı asıl oyun ılerdekı sevıyelerde baslar.

Oyundakı asıl ıtemlerde nightmare , hell ve ınferno sevıyelerınde duser o yuzden normalı bıtırsen bıle oyun bıtmıs sayılmaz.
  • Diablo candır,kandır.. Diablo 4 çıkana kadar en iyisi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

Diablo candır,kandır.. Diablo 4 çıkana kadar en iyisi..

oh be sonunda aradığım cevabı buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

her harıtayı tamamen acarak gezerek oynadım.

Fakat dıablo normal sevıyede sadece alıstırmalıktır. Cerez gıbı yanı asıl oyun ılerdekı sevıyelerde baslar.

Oyundakı asıl ıtemlerde nightmare , hell ve ınferno sevıyelerınde duser o yuzden normalı bıtırsen bıle oyun bıtmıs sayılmaz.

Hocam ben de her haritayı açarak oynadım hani gördüğüm tüm vazo vb şeyleri kırarak , tüm yaratıkları keserek ilerledim ve 15 saatte bitti.

Sizde nasıl 30 saat sürdü acaba ? Sadece merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Hocam ben de her haritayı açarak oynadım hani gördüğüm tüm vazo vb şeyleri kırarak , tüm yaratıkları keserek ilerledim ve 15 saatte bitti.

Sizde nasıl 30 saat sürdü acaba ? Sadece merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

bilmem bende senin 15 satte nasıl bıtırdıgını anlamadım. Gerçı şu var bız genellıkle 4 kısı oynadıgımız ıcın mobların hp lerı fılan daha yuksek solo oynamaya gore o yuzden uzun surmus olabılır bırde cok kalabalık oluyor slotlar 4 kısı oynarken

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

bilmem bende senin 15 satte nasıl bıtırdıgını anlamadım. Gerçı şu var bız genellıkle 4 kısı oynadıgımız ıcın mobların hp lerı fılan daha yuksek solo oynamaya gore o yuzden uzun surmus olabılır bırde cok kalabalık oluyor slotlar 4 kısı oynarken

Anladım hocam.Muhtemel ondandır.Yani 3. v 4. act'ta biraz tembelliğim tuttum yolumun üzerinde olmayan vazoları falan kırmadımda maksimum 1 saat falan uzatırdı oyunu o yüzden sordum

• Pvp'de iyi kapışmalar olacak ya
  • Pekı kasmada ve olacak pvplerde en guclu hangı class olur sızce? Ben wıck doctor ıle baslamayı dusunuyorum ama pvpde durumu nasıl olur bılemedım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.