Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: komodoyago

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_
    Hocam valla oyunun acemisiyim, biraz açarmısın mevzuyu? Ölünce kasamızda duran parada mı gidecek? Ya da kasada duran item lar?

ölünce kasada duran paranın az bi kısmı gider ve experience düşer cesedi gidip alırsan oyundan çıkmadan giden exp in %75 i geri gelir bu arada senin karakterin neki single da ilerliyorsun

Barbar oynuyorum kardeş. Sanırım bunlarda kendi içinde sınıflara ayrılıyormuş ama ben hangisiyim bilmiyorum
  • quote:

Barbar oynuyorum kardeş. Sanırım bunlarda kendi içinde sınıflara ayrılıyormuş ama ben hangisiyim bilmiyorum
    barbar ile nightmare modunda az ilerleyip takılırsın. item gerekli geçmen için, imkansız geçmen hellden söz etmiyorum bile. singleda 2 tane d2 açabiliyorsun cold-sorceress 80level yapıp, item kasarak hell mephisto da. diğer karakterlerini anca böyle güçlendirebilirsin. cold-sorcdan başkası geçemez hell modunu buna yönelik oyna.barbarında 3 tane değişik şekli var en iyisi whirlwind

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 18 Nisan 2011; 12:59:36 >
  • Whirlywinde dikkat et cok gelisirsen diabloya gelmeden onceki moblarda kendi kendini oldurebilirsin :D Cok etkili bir vurustur ama emin olabilirsin.
  • Kurunda oynayalim hep beraber cok eglenceli olur baalrunlar falan
  • Harbi ya DH olarak bir Diablo 2 hareketi baslatalim. Konuya yazanlarin hepsinde bir maziden kalma heves depresmisken bosa gitmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Beyler şuan da yaklaşık 300k para var sandıkta... Bu yeterli mi? Daha doğrusu, bu para gerekli mi yoksa boşuna mı para kasıyorum, çünkü pot dışında para lazım olmuyor.

hell de öldüğünde ve köle de öldüğünde görürüm seni

Neden kardeş anlamadım seni, üstümde para taşımam olur biter, istediğim kadar öleyim nolcak :)

kasadan düşer üstünde olmasına gerek yok ki

E ozaman kasanın olayı nedir? Bir kere ölürsek tekrar oynamanın mantığı yokki ozaman, okadar günde topladığımız şyayı parayı nasıl tekrar kasacağız? Kasa da mı sıfırlanıcak yani diabloda ölürsek???

Hayır ya benim bildiğim üstünde para yoksa kasadan düşer. 5 gold bile olsa yere düşüyor o para eksilmiyor.

Geçen seneye kadar oynuyordum. v1.12b vardı bende, hiç kasadan para eksildiğini görmedim. Diğer patchlerde böyleyse bilmiyorum

yaw tmm arkadaş tüm parayı kasaya atarım dedi bende düşer dediğim miktarı yani kasaya atsan bile tüm paranı öldüğünde kasadakinin miktarında azalma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Whirlywinde dikkat et cok gelisirsen diabloya gelmeden onceki moblarda kendi kendini oldurebilirsin :D Cok etkili bir vurustur ama emin olabilirsin.

Yanlış bilmiyorsam 1.13 patch i ile Oblivian Knight lardaki Iron Maiden yapabilme büyüsü kaldırıldı. Yani rahat rahat WW yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Whirlywinde dikkat et cok gelisirsen diabloya gelmeden onceki moblarda kendi kendini oldurebilirsin :D Cok etkili bir vurustur ama emin olabilirsin.

Yanlış bilmiyorsam 1.13 patch i ile Oblivian Knight lardaki Iron Maiden yapabilme büyüsü kaldırıldı. Yani rahat rahat WW yapabilir.

Ayrintisini bilmiyorum ama en son 2005 de bi oynamistim. Verison filan aklimda degil ^^
  • :) canımı çektirdiniz yahu, hemen bende kurup oynuyorum :)
  • Beyler hamachi lütfen ya acayip sizle oynayasım var
  • Şuan 32 lvl paladin kasıyorum cok rahat ettim bu charda ilk paladinim bu cok rahat gecdim nightmare ye

Birkac sorum olacak

Bu paladin vurus skili olarak hangisini kullanıyor ? ( Hiçbir skili birşeye benzetemedim )

Birde posion resistim -25 , - verecek bir kıyafet vs bulundurmuyorum neden olarbilir

Cold Fire Light resistler neden %75den yukarı cıkmıyor ?

2. Skill olarak aura var 30 lvl de acılan onu kullanıyorum

Suan orjinal versiyon kullanmıyorum nasıl patch update edebilirim 1.07 de bu players 8 komutu yok cok ihtiyacım olacak bu komuta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NükleerAkaryakıt -- 18 Nisan 2011; 20:13:44 >
  • kardeşler bende oyuyomda bilgi sayardan silinbişte acaba bana linki vere bilirmisinizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

Şuan 32 lvl paladin kasıyorum cok rahat ettim bu charda ilk paladinim bu cok rahat gecdim nightmare ye

Birkac sorum olacak

Bu paladin vurus skili olarak hangisini kullanıyor ? ( Hiçbir skili birşeye benzetemedim )

Birde posion resistim -25 , - verecek bir kıyafet vs bulundurmuyorum neden olarbilir

Suan orjinal versiyon kullanmıyorum nasıl patch update edebilirim 1.07 de bu players 8 komutu yok cok ihtiyacım olacak bu komuta

Hocam oyuna girerken battle.net yazısına tıkla direk kendisi yüklüyor zaten bu arada stat skill ne verdiğini bilmiyomusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

quote:

Şuan 32 lvl paladin kasıyorum cok rahat ettim bu charda ilk paladinim bu cok rahat gecdim nightmare ye

Birkac sorum olacak

Hocam oyuna girerken battle.net yazısına tıkla direk kendisi yüklüyor zaten bu arada stat skill ne verdiğini bilmiyomusun ?

Oyun orjinal olmadığıdan dolayı battle .net yazısına tıkladığımda yüklemiyor

Stat olarak str + hp verdim devamlı ,skill olarak bütün skilleri acdım tek tek

Nightmare 2. bölümdeyim dışarı cıktığım an karşıma bir boss cıkmasıyla yanımdaki kölenin ölmesi bir oluyor o kadar da giydirdim kendim giymedimde

Oyunun tek eksiği stat sıfırlamak galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NükleerAkaryakıt -- 18 Nisan 2011; 20:34:37 >

• Beyler tal rasha ile ilgili bişey buldum şimdi q ya bastığınızda şekli gösteriyor yuvarlak vardı benimkinde mağaraların girişlerinde o şekiller var dikkatli bakarsanız görürsünüz ilk oynayışlarda hep rashaları tek tek geziyodum yeni keşfettim

Durieli o kadar rahat kestimki tek pot içtim o kadar portal bile açmadım bayaa özgüvenle girdim 1 dakikada öldürdüm tyraele uğradım sonra
  • quote:

Birkac sorum olacak

paladin hummerpala olarak kullan cekic simgesi var ona vericen vurus olarak blessed hummer yazar yan skill olarak concertrationu ile vigor fullicen hızlı koşmaya yarar alternatif olarak hızlı kosmak ıcın chargeda kullanabılırsın ama mana harcar cok degıl ama. geri kalanını ise holy shield basıcan. dediğim gibi single da oynuyorsan hellde tek başına geçmen imkansız sorceress oynamıyorsan. resitlerin full değeri %75dir yukarı cıkmaz mesela fire resistin 75 mi bi shaman bi skeleton mage fire büyüsü atınca az damage yersin nightmare modunda bütün resitler -40 olur hellde -70 bunların üstüne sen katıp yükseltirsin çıkan itemler ile ama sorceressden başkasının item düşürmesi zor tabi

lvl 99 pala

vigor 20(hızlı koşu)
    concertration 20(hammer damage)
    blessed aim 20(attack rating)
    holy shield 16-17(defans verir)

bu tabi melee duel için olan tür

single oynuyorsan blessed aime gerek yok holy shield i fullersin geriside sana kalmış hep yan skillde concertrationu taşı

DP:patch 1.12 ye göre anlattım biraz arkadaş yazmış 95 oluyor diye 95 resist 1.12 de olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 18 Nisan 2011; 20:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Beyler tal rasha ile ilgili bişey buldum şimdi q ya bastığınızda şekli gösteriyor yuvarlak vardı benimkinde mağaraların girişlerinde o şekiller var dikkatli bakarsanız görürsünüz ilk oynayışlarda hep rashaları tek tek geziyodum yeni keşfettim

Durieli o kadar rahat kestimki tek pot içtim o kadar portal bile açmadım bayaa özgüvenle girdim 1 dakikada öldürdüm tyraele uğradım sonra

http://i54.tinypic.com/ev6hqh.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 18 Nisan 2011; 20:50:36 >
  • quote:

Birkac sorum olacak

1- Paladinin bir kaçtane şekli var. Hammardin zealot falan. Sen şimdilik zeal skilline 4-5 puan ver diğer büyü içinse fanatizm var onu fulle sonunan kadar.
    2- Nightmare zorluk seviyesine geçtiğinde resistlerin -%50 oranında düşer. Hell seviyesinde bu rakam -%100 olur. Bu yüzden posion resist veren itemler bulman lazım. + lara geçmek için.
    3- Resistlerin en fazla %75 olur. Daha fazlası için ekstra resist ekleyen özellikte itemler lazım onlarla da en fazla %95 olursun daha fazlasına oyun müsade etmez.
    4- Evet onu kullanmaya devam et. Fanaticzm olması lazım.
    5- Update için biraz google da araştırma yapman lazım. Son patch versiyonu 1.13 tür.

• paladinde stat str ye 60 atsan yeter gerisi vitality
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Bakıyorum da herkesin Diablo aşkı kabarmış. Benim de canım çekti iyimi. Akşam şu Amazon umu tekrar açayım bari. Bu arada oyuna yeni başlayan arkadaşlar için nette fazlasıyla yerli yabancı rehber var oyunla ilgili onları okusunlar çok faydalı olacaktır. Birde torrent le falan uğraşılmaz imkanınız varsa orijinal alın D&R da ek paketiyle birlikte 36 TL.

http://www.dr.com.tr/Search.aspx?kw=diablo+ii&gid=00000&criteria=999&media=999

Bende de Diablo serisinin orjinali var. D&R'dan almıştım 4 yıl önce. Diablo 1-2 ve expansionın tanesi 9.90'dı. Dahada ucuzlamıştır şimdiye.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.