Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Bende başdan yükledim ama bu player 5 yazınca birşey değişmiyor

/players 5 yaz

Oyundayken entere basıyorum ve shift + 7 ve players bosluk 5 yazıyorum birşey değişmiyor

LOD patch yüklü değildir sende

Yüklü lord of des.

Tam olarak enter a basıp "/players 8" ya da 5 işte yazıp enter a tekrar bastıktan sonra sol üstte ne çıkıyor ? "/players 8" mi yoksa "players set to 8" mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/players 5 yaz

Oyundayken entere basıyorum ve shift + 7 ve players bosluk 5 yazıyorum birşey değişmiyor

Yüklü lord of des.

Tam olarak enter a basıp "/players 8" ya da 5 işte yazıp enter a tekrar bastıktan sonra sol üstte ne çıkıyor ? "/players 8" mi yoksa "players set to 8" mi ?

Çift tırnak koymak gerekiyor mu

players 8 yazıyor sadece

version 1.07 var nasıl yükseltirim bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NükleerAkaryakıt -- 16 Nisan 2011; 6:49:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/players 5 yaz

Yüklü lord of des.

players 8 yazıyor sadece

tırnak işareti koymana gerek yok!
    oyunun ana menüsünde battle.net'e tıklarsan zaten otomatik olarak versiyon yükseltecektir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/players 5 yaz

Yüklü lord of des.

players 8 yazıyor sadece

o versiyonda olmaz bu işlem 1.08 den sonramı ne geldi sen en son patchi yükle direk öyle yap.1.12 galiba en son yada 13 mü ?

• Beyler 17 oldum Neredeyse hiç skill vermedim 18 olunca fulleyeceğim blessed hammerı öyle okudum rehberde statlarıda şöyle yaptım

5 dex 5 vit

Dex 50 olunca full vit bide stryi 37 yaptım itemleri giymek için 37 str istiyor çünkü act 1in son görevindeyim
  • orjinal olmayan bir oyunda nasıl update yapabilirim ?
  • quote:

orjinal olmayan bir oyunda nasıl update yapabilirim ?

Diabloysa battle.net yazısına tıkla değilse google'a yaz xxx v1.13 gibi
  • 2000 senesinin oyununun hala konuşulup oynanması güzel. 95 lvl amazonum aklıma geldi. yeni gördüm bu topicleride 5 sene oyunu oynamışlığım var. bu arada d2 server varmı hala duran, yada yeni açılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamplay -- 16 Nisan 2011; 20:48:40 >
  • DURIEL i kesmiş bulunmaktayım beyler Level şuan 27, 3. act a geçtim oyunda, şimdi 2. act e geri dönüp player8 ile biraz level kasacağım şimdi.

Bu arada durielden çok sağlam olmamakla birlikte bir kaç item çıktı, en azından köleyi sağlam giydirmiş oldum,en yakın zamanda tekrar giricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

DURIEL i kesmiş bulunmaktayım beyler Level şuan 27, 3. act a geçtim oyunda, şimdi 2. act e geri dönüp player8 ile biraz level kasacağım şimdi.

Bu arada durielden çok sağlam olmamakla birlikte bir kaç item çıktı, en azından köleyi sağlam giydirmiş oldum,en yakın zamanda tekrar giricem

27 olmuşsun hala act 2'de dolaşmanın bir anlamı yok. Level 25'ten sonra level atlamanın en hızlı yolu Baal Run'dır. Ha oaraya gelene kadar... diyosan Act 3'de travincalda takıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

DURIEL i kesmiş bulunmaktayım beyler Level şuan 27, 3. act a geçtim oyunda, şimdi 2. act e geri dönüp player8 ile biraz level kasacağım şimdi.

27 olmuşsun hala act 2'de dolaşmanın bir anlamı yok. Level 25'ten sonra level atlamanın en hızlı yolu Baal Run'dır. Ha oaraya gelene kadar... diyosan Act 3'de travincalda takıl.

Hocam act 2 nin, son waypoint'inde seri yaratıklar var diye takılıyordum, 3. act de zaten 3 waypoint açtım, ilerledikçe yeni bir yer bulurum elbet, dediğin yerde mesela...

Ayrıca o kadar kastım DURIEL'i 2. kez kestim, ancak 1 tane bile unique item düşmedi. Acaba şans mı yoksa sadece 1 kereye mahsus mu iyi itemlar veriyor... Boşuna uğraşmayalım yine

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

durielden plate mail çıkarsa dadundan yenmez. diabloda favorim ismael'dir :D

o konsul uyelerıne baska ısım bulamamısmı blızzard

fakat paladın+zeal attack vede kullandıgınız kılıc ta extra lıfe stolen per hıt varsa olmenız ımkansıza akın
  • baal yolunda fanatic+mana burn lu soul larin arasina dalican cok işin var :D
  • Level 30 oldum, act3 te gayet güzel item lar düşüyor, sizce duriel e tekrar dönmeme gerek var mı?
  • quote:

Level 30 oldum, act3 te gayet güzel item lar düşüyor, sizce duriel e tekrar dönmeme gerek var mı?

uğraşma direk oyunu bitirmeye nightmare zorluğa geçmeye çalış .
  • Windows XP'de açamıyorum oyunu ya.Netbook kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Windows XP'de açamıyorum oyunu ya.Netbook kullanıyorum

Lod patchide yüklemen gerekiyor

Bende 20 level oldum bu arada zeal kasmaya başladım son derece eğlenceli şimdi bir daha gireceğim hatta survivora kadar sonra 3t zamanı
  • Beyler şuan da yaklaşık 300k para var sandıkta... Bu yeterli mi? Daha doğrusu, bu para gerekli mi yoksa boşuna mı para kasıyorum, çünkü pot dışında para lazım olmuyor.
  • quote:

Beyler şuan da yaklaşık 300k para var sandıkta... Bu yeterli mi? Daha doğrusu, bu para gerekli mi yoksa boşuna mı para kasıyorum, çünkü pot dışında para lazım olmuyor.

hell de öldüğünde ve köle de öldüğünde görürüm seni
  • quote:

quote:

Beyler şuan da yaklaşık 300k para var sandıkta... Bu yeterli mi? Daha doğrusu, bu para gerekli mi yoksa boşuna mı para kasıyorum, çünkü pot dışında para lazım olmuyor.

hell de öldüğünde ve köle de öldüğünde görürüm seni

Neden kardeş anlamadım seni, üstümde para taşımam olur biter, istediğim kadar öleyim nolcak :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.