neye göre mükemmel dedin bilemeycem ama kesinlikle ben hiç akıl kullanmaya gerek kalmadan bitirilebilen oyunlara mükemmel demem.
çok çok basit bir oyun, karakterlerin gücü eşit değil, çok kısa, ne bileyim daha bir sürü sayabilirim...
ama oyun nedense bağımlılık yapıcı (ozaman düzgün oyun pek yoktu belki de ondadndır), ben de çok uzun süre oynamıştım, her karekteri 80 level ve üzeri seviyeye getirmiştim (oha demeyin, 1 haftada 80 level yapmak hiç zor değil)... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Sen bir haftada 80 LVL yap ben de benim eski karakterimin save'lerini sana yollayacağım Cidden diyorum madem bu kadar iddaalısın hadi burdakiler yeni oyuncu ama ben oyun çıktığından beri oynuyorum ( Diablo I 'i falan saymıyorum ) Ve sayamıcağım kadar clan savaşına katıldım ve kendi clanımı kurdum üye oldum ve iddaa ediyorum 1 Haftada 80 LVL yapman imkansız ! Diyorsan ben yemek yemem tuvalete gitmem su içmem 24 Saat oynarım o zaman yaparsın işte .
Birde Battle.NET üzreinden var . onu saymıyorum .
Ayrıca dünyada en iyi türünün en iyi 3 oyunu deseler tartışmasız . Diablo , Warcraft ve Starcraft cevabını veririm ( verirler ) . Yani kötü demek mümkün değil . Bu kadar fanı olan 96 yılında çıkan ilk oyunu bile battle.net sunucularında oynanan bir oyuna böyle demek olmaz .
neye göre mükemmel dedin bilemeycem ama kesinlikle ben hiç akıl kullanmaya gerek kalmadan bitirilebilen oyunlara mükemmel demem.
çok çok basit bir oyun, karakterlerin gücü eşit değil, çok kısa, ne bileyim daha bir sürü sayabilirim...
ama oyun nedense bağımlılık yapıcı (ozaman düzgün oyun pek yoktu belki de ondadndır), ben de çok uzun süre oynamıştım, her karekteri 80 level ve üzeri seviyeye getirmiştim (oha demeyin, 1 haftada 80 level yapmak hiç zor değil)... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Sen bir haftada 80 LVL yap ben de benim eski karakterimin save'lerini sana yollayacağım Cidden diyorum madem bu kadar iddaalısın hadi burdakiler yeni oyuncu ama ben oyun çıktığından beri oynuyorum ( Diablo I 'i falan saymıyorum ) Ve sayamıcağım kadar clan savaşına katıldım ve kendi clanımı kurdum üye oldum ve iddaa ediyorum 1 Haftada 80 LVL yapman imkansız ! Diyorsan ben yemek yemem tuvalete gitmem su içmem 24 Saat oynarım o zaman yaparsın işte .
Birde Battle.NET üzreinden var . onu saymıyorum . <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1 battle.net üzerinden 80. level çok kolay bir iş. bugün 1 saat içinde 7 level aldım bloodrun ile, ancak single oynuyarak 1 haftada 80.lvl biraz zor...
GÜZELMİDİR ŞU YUN BAYARMI ALCAM DA
yun diil işte oyun
eğer internet bağlantın adsl veya kablonet ise sadece battle.net'te oynamak için bile alınır.
Battle.Net'in pek bir esprisi yok . İnanın 3-5 kişilik arkadaş grubunuz varsa ip den oynamanız çok daha fazla zevk verir hiç değilse arkadaşınızın trainer kullandığı bilirsiniz
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fcaglayan</i> <br />Aslında bi oyun daha vardı bende adını unuttum diablo ile baldur's gate karışımı bişi. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
'' <u>The Revenant</u> '' olmasın[?]
Sen bir haftada 80 LVL yap ben de benim eski karakterimin save'lerini sana yollayacağım Cidden diyorum madem bu kadar iddaalısın hadi burdakiler yeni oyuncu ama ben oyun çıktığından beri oynuyorum ( Diablo I 'i falan saymıyorum ) Ve sayamıcağım kadar clan savaşına katıldım ve kendi clanımı kurdum üye oldum ve iddaa ediyorum 1 Haftada 80 LVL yapman imkansız ! Diyorsan ben yemek yemem tuvalete gitmem su içmem 24 Saat oynarım o zaman yaparsın işte .
Birde Battle.NET üzreinden var . onu saymıyorum .
sende hiçbir şeyi saymıyorsun ama... editlersem 5saniye sürmez hemde 80 değil 99 yaparım...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bahad1r</i> <br /> <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'> Sen bir haftada 80 LVL yap ben de benim eski karakterimin save'lerini sana yollayacağım Cidden diyorum madem bu kadar iddaalısın hadi burdakiler yeni oyuncu ama ben oyun çıktığından beri oynuyorum ( Diablo I 'i falan saymıyorum ) Ve sayamıcağım kadar clan savaşına katıldım ve kendi clanımı kurdum üye oldum ve iddaa ediyorum 1 Haftada 80 LVL yapman imkansız ! Diyorsan ben yemek yemem tuvalete gitmem su içmem 24 Saat oynarım o zaman yaparsın işte .
Birde Battle.NET üzreinden var . onu saymıyorum . <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
sende hiçbir şeyi saymıyorsun ama... editlersem 5saniye sürmez hemde 80 değil 99 yaparım... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
o dediğin şekilde ben her karakterden hem normal hemde hardcore 99. level yapabilirim. hatta daha garip şeyler bile... [spr]
not:oyun 1.09 versiyonda olmalı ancak
<b>Bu arada 1.10 patch kurup oynuyanlar, bu yeni test sürümü hakkında ne düşünüyorsunuz... nightmare'e gelince ne yaptınız....</b>
yeni patch harika çünkü bazı skiller başka skillerede yüzde oranında skill veriyor tabi item larda fazla deli gibi unique ve yeşil, sarı, kirli sarı itemlar var... kısacası bir çok yenilik...
diablo non[stop]
diablo 3 daha da kaynak olacak[B)]
hmm
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bahad1r</i> <br />yeni patch harika çünkü bazı skiller başka skillerede yüzde oranında skill veriyor tabi item larda fazla deli gibi unique ve yeşil, sarı, kirli sarı itemlar var... kısacası bir çok yenilik...
evet o kısımlar iyi ama... nightmare zorluk seviyesi bana gerçekten kabus oldu. cold plains'te en az 20 kere öldüm(ki bilen bilir burası act1'in ikinci haritası). sanırım nightmare'in zorluk seviyesini hell'e yükseltmişler, hell'i ne yaptılar bilemem. bu versiyon battle.net'e yüklenince sanırım nightmare'de ölmemek için normalde enaz 60 lvl felan almak gerekecek.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by i3attery</i> <br />Sen bir haftada 80 LVL yap ben de benim eski karakterimin save'lerini sana yollayacağım ....Birde Battle.NET üzreinden var . onu saymıyorum . <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Ok Battle.NET i de sayma. Ben zaten genelde landan oynuyordum, tüm karakterle 80 lvl yapılabilir 1 hafta (dediğin kadar da kasmaya gerek yok), hele daha önceden o karakter için eşya topladıysan zaten iş bitmiştir, yaz "players 16" ez ez git.
Hele Amozonla ne kadar kolay lvl atlandığını sende bilirsin, şimdi hiçbirşeyin ismini hatılamıyorum (yıl oldu oynamayalı), ama izleyen oka ver, bir de bir tane yay vardı piercing veriyordu, elindi o olsun, pek karşında duracak biri olmaz.
şimdi oyunu durup anlatmaya gerek yok, klan mılan da hikaye böyle bir oyun için, zaten oyunda öğrenilecek fazla bişey yok.
Bu arada Lionheart u de oynayıp bitirdim, toplam da 26 saat falan sürdü (oyunun kendi sayacı, normalde 40 saat bişey oynadım heralde).
Hikaye ve oyunu içindeki görevler çok güzel, ama malesef geriye kalan herşey vasat, tek kişilik oynuyorsanız warrior olmanız şart, ranger ve büyücü ile warrior la (tek el veya çift el kılıç kullanan, fark etmez) uğraştığınızın 2 katı uğraşmanız lazım, yani sıkıyor.
Birde oyun 1 kereden fazla oynanacak gibi değil, zaten biticince 40 lvl civarı oluyorsunuz (max 60 zaten).