Yav arkadaşlar ben bu oyunu daha yeni oynamaya başladım. Daha yeni çöl olan bir yere başladım.Bu oyunun bitmesine çok varmı.Kaç Level bu meret[:(!]
cöle kadar gelipte sıkılmadıysan alışmışsın ilerleri daha heyecanlı daha da alışırsın bitince başka karakterle oynarsın bakgör oyuna daha cok var
saygılarımla
99 level ama oyun levele göre bitmiyor. şu an 2.bölümdesin 5 bölüm var. tabi bu 5 bölüm normal. daha sonra aynı 5 bölümü nightmare ve hell olarakta oynıcaksın,o zman kasıcak oyun..dahaaa cook warrr...ama asla sıkılma keşke şu an bende hiç oynamamış olsaydım ve o heyecanı yaşasaydımm..[bandt]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by WebEX</i> <br />99 level ama oyun levele göre bitmiyor. şu an 2.bölümdesin 5 bölüm var. tabi bu 5 bölüm normal. daha sonra aynı 5 bölümü nightmare ve hell olarakta oynıcaksın,o zman kasıcak oyun..dahaaa cook warrr...ama asla sıkılma keşke şu an bende hiç oynamamış olsaydım ve o heyecanı yaşasaydımm..[bandt] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
daha act II'desin.. çok çalışman lazım çok...
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKK
evet oyun bitince de expanson pack (hellfire) var :D
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gargoyle</i> <br />evet oyun bitince de expanson pack (hellfire) var :D <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hellfire diablo 1 in expansion paki diablo 2ininki lord of dest...
[:I] doğru yaw ...
Arkadaşlar ok oyunu seviyorsunuzda zevke göre değişir arkadaş sıkılmış belli ki. Açıkcası benide sarmamıştı o kadar oynadım artık oyunun sonuna geldi o şeytanla karşılaşıcam yaw dedim oyunun sonuna geldik hala adam akıllı bi artifactim yok bi bakayım netten aa bi baktım artifactler oynadığınız zorluğa göre değişiyormuş. En zorunda en babaları çıkıyormuş. Onu görünce sinir olup bırakmıştım oyunun sonunu bile merak etmeden bi yarım saat daha oynasam bitecekti. Zaten frp dediğin adventure olur arcade frp mi olur yaw.
99 Level Amazonum vardı . Malum Clan savaşları .
diablonun tartışılcak bi yönü yok, tek kelimeyle mükemmel.
Diablo nun yenisi ne zaman çıkar acaba? Çıktığında inşallah askerde olmam:(
yakın gibi warcraft starcraft derken sıra diablo3 te kesin ancak ağlatıyor her seferinde blizzard bizde bekliyoruz hayırlısı olsun şimdilik yeni patchlerle idare edicez
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by WebEX</i> <br />diablonun tartışılcak bi yönü yok, tek kelimeyle mükemmel. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
neye göre mükemmel dedin bilemeycem ama kesinlikle ben hiç akıl kullanmaya gerek kalmadan bitirilebilen oyunlara mükemmel demem.
çok çok basit bir oyun, karakterlerin gücü eşit değil, çok kısa, ne bileyim daha bir sürü sayabilirim...
ama oyun nedense bağımlılık yapıcı (ozaman düzgün oyun pek yoktu belki de ondadndır), ben de çok uzun süre oynamıştım, her karekteri 80 level ve üzeri seviyeye getirmiştim (oha demeyin, 1 haftada 80 level yapmak hiç zor değil)...
Bu arada bu tür oyunları seviyorsanız LionHeart güzel gibi, diablo-fallout karışımı, ben oynamadım (oyunu bulamadım), ama reviewlere falan bakılırsa grafik ve multiplayer sorunları dışında pek eksiği yok gibi.
Aslında bi oyun daha vardı bende adını unuttum diablo ile baldur's gate karışımı bişi.
harbi diablo bağımlılık yaratıyor ama ilk 3-4 act ı geçmek sıkıyor artık
dungeon siege'e yakin bir oyun galiba (yanlis hatirlamiyorsam)
yok dungeon siege de diablo tarzı, vur öldür bitir tarzı
LionHeart ü bir yerde bulursanız kopyalayıp bana da gönderin bir zahmet :)