Bildirim
StarCraft II [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gerçekten çok sevindim.Diablo'nunda devamının gelecek olması çok iyi bir haber.
PC oyunculuğu öldü diyenler hala bu düşüncelerinin arkasında mı acaba ?
-
İnşallah bu muhteşem klasiğin devamında 3D furyasına kapılıp içine etmezler. Adam gibi 2D perspektif strateji istiyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
-
quote:
Orijinalden alıntı: Father Torque
İnşallah bu muhteşem klasiğin devamında 3D furyasına kapılıp içine etmezler. Adam gibi 2D perspektif strateji istiyoruz.
Alıntıları Göster
Ya benimde en büyük korkum o, warcraft 2den sonra warcraft 3 nasıl olduysa starcraft 2de öyle olacak gibi. Bir de warcraftın sonunda hard gamede bitirirsen 3d starcraft ünitleri çıkıyor dediler yaptım çıkmadı sizden beceren var mı?quote:
emptyrean Tarih 25 Ağustos 2006; 13:08:23
İnşallah bu muhteşem klasiğin devamında 3D furyasına kapılıp içine etmezler. Adam gibi 2D perspektif strateji istiyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muammergalos
Ya benimde en büyük korkum o, warcraft 2den sonra warcraft 3 nasıl olduysa starcraft 2de öyle olacak gibi. Bir de warcraftın sonunda hard gamede bitirirsen 3d starcraft ünitleri çıkıyor dediler yaptım çıkmadı sizden beceren var mı?quote:
emptyrean Tarih 25 Ağustos 2006; 13:08:23
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: muammergalos
Bir de warcraftın sonunda hard gamede bitirirsen 3d starcraft ünitleri çıkıyor dediler yaptım çıkmadı sizden beceren var mı?
Bence yok öyle birşey.Sallamışlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveldquote:
Bir de warcraftın sonunda hard gamede bitirirsen 3d starcraft ünitleri çıkıyor dediler yaptım çıkmadı sizden beceren var mı?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
quote:
var öyle bişey. hidralar marineleri kovaliyodu oyun sonunda. konserden sonra.
-
Ya cidden uzub zamandır aldığım en iyi haber oldu bu. Efsane bakalım nasıl geri dönecek gerçi starcraft 2 den önce yanılmıyorsam aralık ayı olsa gerek starcraftghost çıkacak bundan bilgisi olan varmı ?quote:
Orijinalden alıntı: Polwenanquote:
quote:
var öyle bişey. hidralar marineleri kovaliyodu oyun sonunda. konserden sonra.
Alıntıları Göster
-
2d olsun 3d yapınca içine ediyolar ben diabloya 2d asık oldum 3d olursa bosarım walla -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: emptyrean
Büyük bir ihtimalle 3 d yaparlarBenim en çok korktuğum nokta starcraft tan müthiş zevk aldık oynadık. starcraft2 de aynı zevki yaşarmıyız? sanmıyorum
yinede çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz
-
ben hala online starcraft oynuyorum starcraft 2 yi 3D yaparlarsa hiç umrumda degil 1 i oynarımquote:
Orijinalden alıntı: Metalityquote:
Orjinalden alıntı: emptyrean
Büyük bir ihtimalle 3 d yaparlarBenim en çok korktuğum nokta starcraft tan müthiş zevk aldık oynadık. starcraft2 de aynı zevki yaşarmıyız? sanmıyorum
yinede çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
quote:
PC oyunculugu olmezzz
-
starcraft 2 iyi olur. Peki warcraft IIIün fhrozen throne'dan başka ek paketi varmıydı belki öyle bişeyde gelir. Ama warcraft IV hiç çıkmasın. Ek paketi çıksınquote:
Orijinalden alıntı: Cryp2nytequote:
PC oyunculugu olmezzz
Alıntıları GösterStarcraft 2 manyak olcak ama
-
Hoş gelsinquote:
Orijinalden alıntı: trediack
starcraft 2 iyi olur. Peki warcraft IIIün fhrozen throne'dan başka ek paketi varmıydı belki öyle bişeyde gelir. Ama warcraft IV hiç çıkmasın. Ek paketi çıksınStarcraft 2 manyak olcak ama
Alıntıları Göster
-
beyler sakın bana fetettiğiniz oyun demeyinquote:
Orijinalden alıntı: Paus3Break
Hoş gelsin
Alıntıları Göster
-
Ta kendisi. Gerçekten yıllar geçmiş özletti kendini, bakalım merakla 2'yi bekliyoruz. Ayrıca Starcraft en uzun süre teknik desteği devam eden oyun ünvanına da sahip. Oyun çıktıktan yanılmıyorsam 7-8 sene sonra yeni bir resmi yaması yayınlanmıştı. Adamlar yeni yama yerine 2'yi çıkaralım artık demişlerdir haklı olarak.quote:
Orijinalden alıntı: Orbjk
beyler sakın bana fetettiğiniz oyun demeyin
Alıntıları Göster
-
ama grafikler biraz kötü değilmi?quote:
Ta kendisi. Gerçekten yıllar geçmiş özletti kendini, bakalım merakla 2'yi bekliyoruz. Ayrıca Starcraft en uzun süre teknik desteği devam eden oyun ünvanına da sahip. Oyun çıktıktan yanılmıyorsam 7-8 sene sonra yeni bir resmi yaması yayınlanmıştı. Adamlar yeni yama yerine 2'yi çıkaralım artık demişlerdir haklı olarak.
Alıntıları Göster -
8-10 sene öncesinin oyunun bahsediyorsak hiç de kötü değil, hatta heryeri 3D stratejilerin sardığı bir dönemde hala oynanabilir durumda.quote:
ama grafikler biraz kötü değilmi?
Alıntıları Göster -
abi şuanki resimler 2 nin resimleri o yüzden diyorumquote:
8-10 sene öncesinin oyunun bahsediyorsak hiç de kötü değil, hatta heryeri 3D stratejilerin sardığı bir dönemde hala oynanabilir durumda.
Alıntıları Göster -
Son resmi yakın çekim sanmıştım, sonuçta bunu da 3D yapıyorlar öyleyse, şükür eski Starcraft CD'm hala çalışır durumda, 2 çıktığı gün elimdeki 2D'yi kurar paşa paşa oynarım.quote:
abi şuanki resimler 2 nin resimleri o yüzden diyorum
Alıntıları Göster -
benm aklıma yatmadı walla bu oyunquote:
Son resmi yakın çekim sanmıştım, sonuçta bunu da 3D yapıyorlar öyleyse, şükür eski Starcraft CD'm hala çalışır durumda, 2 çıktığı gün elimdeki 2D'yi kurar paşa paşa oynarım.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 10 Eylül 2006; 14:47:47 >
En Beğenilen Yanıtlar

![]() Prime Gaming Ağustos'ta Starcraft Remastered verecekmiş. |
Benzer içerikler
- zerg rush
- sims 4 para hilesi
- battleye nedir
- gta 6
- gt6 ne zaman çıkacak
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X