Şimdi Ara

The Lord of the Rings: War in the North [Çıktı! - Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
15.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Lord of the Rings: War in the North [Çıktı! - Ana Konu]

Tür: Aksiyon/RPG

Yapımcı: Snowblind Studios

Yayımcı: Warner Bros. Interactive Entertainment

Platform: Xbox 360-Playstation 3-PC

Oyuncu: 1-3 Co-op

ESRB RATING: Rating Pending

Çıkış Tarihi:22 Mayıs 2011

J.R.R. Tolkien'in ölümsüz eseri Yüzüklerin Efendisi bildiğiniz gibi yeni oyunu lord of the Rings: War in the North ile bir kez daha karşımıza çıkacak. Orta Dünya'nın kuzeyindeki Gizemli Dağlar yakınındaki savaşlara odaklanacak olan oyun, üçlemede Gandalf'ın "Sauron'un şeytani eli kuzeye ulaşmış olabilir ancak bir avuç kahraman onun yoluna çıkmayı başarmış" sözlerinden esinlenerek yapılmış.

Oyunun yapım ekibi olan Snowblind Studios, oyunun yapım hayaline altı yıl önce Hobbit kitabını okuduklarında başlamışlar. Daha sonra hayata geçen bu proje doğal olarak yapım ekibini de bir hayli motive ve mutlu etmiş.

Oyunda seçebileceğiniz üç ırk var bunlar Human Ranger, Elf Loremaster ve Dwarf Champion olarak açıklanmıştı. Her biri farklı özelliklere sahip olan bu sınıflarda ortaklaşa bazı komboların olabileceği de belirtiliyor. Online co-op ile oldukça iyi bir sisteme sahip olacak oyunda ayrıca Split Screen co-op imkanının da var olacağı açıklandı.

Ekran Görüntüleri(Yapım Aşamasından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 3 Kasım 2011; 14:10:32 >

• Şöyle birşeyde olabilir, adamlar filmden değilde kitaplardan; kendi hayal dünyalarında oluşturdukları gibi de yapmış olabilirler oyunu, hani farklı bir yorum hesabı... Nazgul felan da pek benzemiyor filmdekine çünkü. Umarım güzel bir oyun olur.
  • ROTK'dan başkası yalan. Son videodan sonra bu oyundan da birşey bekleyemedim ben niyeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

ROTK'dan başkası yalan. Son videodan sonra bu oyundan da birşey bekleyemedim ben niyeyse.

nesini sevmedin ?
  • Heyecanla bekliyorum . Dragon Age kalitesinde olmalı ama (:
  • quote:

ROTK'dan başkası yalan. Son videodan sonra bu oyundan da birşey bekleyemedim ben niyeyse.

Bende en çok ROTK sevmiştim coop oynamak çok zevkliydi hala oynarım pc de.
  • BSC de bir haberi vardı.Karakterler filmdeki karakterler olmayacakmış ama senaryo filme(yada kitaba) bağlı kalacakmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin5555

quote:

nesini sevmedin ?

büyüler, efektler falan lotr dünyasını bozuyor bence. LOTR diyince aklıma ROTK ve Aragorn'un komboları geliyor.
  • Rengarenk büyüler Lotr a yakışmıyor gerçekten.Nextgene yaraşır rotk tarzı bir oyun istiyorum.Bide lego matrix istiyorum of ulan off.. .
  • Bu nesilde birtürlü Lotr efsanesine yakışacak düzeyde bir oyun yapmadılar gitti. İnşallah bu oyun içimizde özlemi dindirebilir.
  • 3:15'de kısa bir süre gameplay var.

Grafikler güzel görünüyor kan efeği var sonunda bir LOTR oyununda animasyonlarda fena değil gibi video kısa olmasına rağmen.Ancak LOTR evrenine böyle ışıltılı parıltılı büyüler konulmasından nefret ediyorum,hayır karanlık bir atmosfer yaratamayacak kadar az malzeme olsa anlarımda LOTR'dan daha bol malzeme hangi filmde,kitapta var..

• Ps bölümünde şu 2010'da çıkacak çocuk oyunu LOTR'u görünce kafam bozulmuştu ama bu oyun iyi olacak gibi, inşallah.
  • LOTR: Conqueste benzeyecekse hiç yapmasınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

3:15'de kısa bir süre gameplay var.

Grafikler güzel görünüyor kan efeği var sonunda bir LOTR oyununda animasyonlarda fena değil gibi video kısa olmasına rağmen.Ancak LOTR evrenine böyle ışıltılı parıltılı büyüler konulmasından nefret ediyorum,hayır karanlık bir atmosfer yaratamayacak kadar az malzeme olsa anlarımda LOTR'dan daha bol malzeme hangi filmde,kitapta var..

aynen ben de her defasında söylüyorum. lotr sade bir dünya, renk paleti arttıkça lotr'un o insanı içine alan havası da bozuluyor. büyü olmasa çok daha sağlam bir oyun çıkabilme ihtimali olurdu bence.

• The Lord of the Rings: War in the North - The Untold Story

Bu sefer harika bir video olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 30 Aralık 2010; 20:56:48 >
  • video güzel sağlam geliyor oyun .
  • Video gerçekten harika olmuş,güzel bir oyun bizi bekliyor gibi
  • İlk mesaj güncel,vaktim olduğunda yazıları çevirmeye alışıp daha fazla bilgi ekleyeceğim.Stratejiler dışında en iyi LOTR oyunu geliyor diyebiliriz.
  • Vaay resimlere bak sonunda oynanabilir bi LOTR geliyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:38:46 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.