Şimdi Ara

The Lord of the Rings: War in the North [Çıktı! - Ana Konu] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
15.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler biraz daha düzenleyip ilk mesajı güncellerim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:38:46 >
  • Umarım bu oyunda LOTR Conquest gibi olmaz. Ne kadar saçma bir oyundu o öyle önüne gelen büyü yapabiliyordu. Oyunu yaparken hiç mi utanmadılar Gandalf'tan, Saruman'dan, Radagast'tan, Alatar ya da Pallando'dan hiç elleri titremedi mi merak ediyorum. Orta Dünya'da 5 tane büyücü vardır. 2 tanesi meydanda yoktur Alatar ve Pallando. Radagast, gandalf'ı saruman'ın kulesinden kurtaran büyücüdür. Kartallar ve tüm hayvanlar onun emri altındadır. Fakat filmde değinilmemiştir hiç, Tom Bombadil'e değinilmediği gibi... Birde büyü kullanabilen Witch-King vardır. Bazı elflerde büyü yapabilirler ama çok azdır. Bu oyundada herkesin saçma sapan büyü yapabilmesi olursa insanın oynayası gelmiyor. Umarım güzel bir oyun olur. Ben sıkı bir LOTR hayranıyımdır. Merakla bekliyorum oyunu.
  • 2011 in ilk çeyreğinde mi çıkacak oyun
    ?
  • @joker00

2011 de net bir tarih henüz verilmedi.

mertbulmaca

Conquest'i EA Pandemic Studios'a yaptırmıştı amaçları farklıydı başarılı olamadılar zaten.Şimdi filmin lisansları EA da değil Warner Bros. Games'de onlarda Snowblind'e yaptırıyor oyun yeni bir grafik motoru kullanacak ve LOTR oyunları içerisinde yeni bir tür olacak.Ağır bir RPG olmasada RPG gibi sınıflar olacak ve muhtemelen büyücü sınıfıda var.Oyunun konusu Yüzük Kardeşliğine paralel olacak şekilde Orta Dünya'nın kuzeyinde geçecek üzücü ama büyük ihtimalle filmden karakterler göremeyeceğiz.
  • Gameplay

Grafikler çok iyi görünüyor.Dövüş mekanikleride çok iyi ancak LOTR evreninden uzak bir oyun olacağa benziyor.Belki saatlerce oynatacak kendini ama yinede o beklediğimiz LOTR havavasını verebilecekmi şüphedeyim.

Keşke şu lisanslar hep EA Los Angeles'da kalsa ve strateji türünde Battle for Middle Earth serisi devam etseydi.Strateji LOTR hissini,büyük savaşları yansıtmak için en uygun türdü.

Edit:

Bu videodada menüyü oyun modlarını ve karakter yaratma ekranını görebiliyoruz çok detaylı olmasada.

Hasret kaldık LOTR oynamaya şu demoyu ele geçirmek için neler yapmazdım.Aslında korsan gruplarının bunları yürütebilmesi lazım o hazırlanan demolar istisnasız nasıl sızmıyor anlam veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 31 Aralık 2010; 17:00:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

@joker00

2011 de net bir tarih henüz verilmedi.

mertbulmaca

Conquest'i EA Pandemic Studios'a yaptırmıştı amaçları farklıydı başarılı olamadılar zaten.Şimdi filmin lisansları EA da değil Warner Bros. Games'de onlarda Snowblind'e yaptırıyor oyun yeni bir grafik motoru kullanacak ve LOTR oyunları içerisinde yeni bir tür olacak.Ağır bir RPG olmasada RPG gibi sınıflar olacak ve muhtemelen büyücü sınıfıda var.Oyunun konusu Yüzük Kardeşliğine paralel olacak şekilde Orta Dünya'nın kuzeyinde geçecek üzücü ama büyük ihtimalle filmden karakterler göremeyeceğiz.

Birazda kitaptan karakter görsek keşke ya :S Tom Bombadil, Glorfindel, Radagast gibi. Daha fazla kişi görsek ne güzel olacak.

• Ayrıca oyun kuzey'de geçiyorsa eğer bir cüce ordusu görmeliyiz bence. Etrafta hatrı sayılır derecede cüce olmalı. Çünkü kuzey de bilindiği üzere cüceler yaşamaktadır ve orman elfleri. Pek az insan yaşar oralarda. Umarım böyle kitaba bağlı kalırlar ya....
  • Valla Conquest'e benzemez umarım sonu Snowblind'e de pek güvenmiyorum açıkça söylemek gerekirse..Filmden karakterler olamayacağı söylendi ama Orta Dünya'yı fazla da bozmazlar diye düşünüyorum ama ne kadar LOTR havası verecektir şüpheli..Oyunun grafik vs. teknik özellikleri de nasıl olacak acaba?

Valla BFME ile strateji de LOTR hak ettiği yere gelmişti biraz ama bu Dünya'ya klas bir RPG'den başkası da gitmez..Sağlam LOTR RPG'si yapabilecek bir BioWare,Bethesda ve biraz da Obsidian var..Özellikle BioWare yapsa çok hoş olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Valla Conquest'e benzemez umarım sonu Snowblind'e de pek güvenmiyorum açıkça söylemek gerekirse..Filmden karakterler olamayacağı söylendi ama Orta Dünya'yı fazla da bozmazlar diye düşünüyorum ama ne kadar LOTR havası verecektir şüpheli..Oyunun grafik vs. teknik özellikleri de nasıl olacak acaba?

Valla BFME ile strateji de LOTR hak ettiği yere gelmişti biraz ama bu Dünya'ya klas bir RPG'den başkası da gitmez..Sağlam LOTR RPG'si yapabilecek bir BioWare,Bethesda ve biraz da Obsidian var..Özellikle BioWare yapsa çok hoş olur..

Yukarıda da yazdığım gibi EA ile ilgisi yok oyunun o yüzden Conquest'e benzeme ihtimalide yok.

Snowblind bende de soru işareti oluşturuyor.PS2'deki Baldur's Gate den bu zamana önemli bir projesi yok ancak War in the North teknik olarak gayet iyi görünüyor tabi sizin dediğiniz baba RPG firmalarından birisi bu projede olsa daha iyi olurdu ama o firmaların hepsinin kendi marka olmuş oyunları var.

• Merakla bekliyorum. Resimlere bakılırsa sağlam oyun olacak
  • yeter abicim adam akıllı oyun gelmiyor hala oturup bfme oynuyoruz gelsinde kopalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Valla Conquest'e benzemez umarım sonu Snowblind'e de pek güvenmiyorum açıkça söylemek gerekirse..Filmden karakterler olamayacağı söylendi ama Orta Dünya'yı fazla da bozmazlar diye düşünüyorum ama ne kadar LOTR havası verecektir şüpheli..Oyunun grafik vs. teknik özellikleri de nasıl olacak acaba?

Yukarıda da yazdığım gibi EA ile ilgisi yok oyunun o yüzden Conquest'e benzeme ihtimalide yok.

Snowblind bende de soru işareti oluşturuyor.PS2'deki Baldur's Gate den bu zamana önemli bir projesi yok ancak War in the North teknik olarak gayet iyi görünüyor tabi sizin dediğiniz baba RPG firmalarından birisi bu projede olsa daha iyi olurdu ama o firmaların hepsinin kendi marka olmuş oyunları var.

Sonu benzemez derken hayal kırıklığı olmasını kastetmiştim yani LOTR tarzı oyunlar güzel oluyor hayal kırıklığı olmalarını istemem..Valla BioWare SW evrenini denedi ve bayağı başarılı oldu bir Orta Dünya neden olmasın diyor insan..Tabii Rocksteady gibi bir çıkışta olabilir ki umarım olur..

• Yeni Trailer

• Video için teşekkürler
  • Cok buyuk umutlarla bu oyunu beklıorum rotk dan sonra lotr a yarasır bı oyun goremedık arcade tarzında ıns hayal kırıklıgına ugramayız bıde net bır cıkıs tarıgı verılırse cok ıyı olur
  • Yeni ekran görüntüleri

The Lord of the Rings: War in the North [Çıktı! - Ana Konu]

• Yeni video - mekan tasarımları harika görünüyor.

Gelecek hafta First Hands-On geliyormuş,siteler pre-order almaya başladı ve çıkış tarihi 09/09/2011 olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 21 Şubat 2011; 2:30:43 >

• şubat-mart ayı gıbı lanse edılen oyun ta eylule alınmıs cıkıs tarıhı nese guzel olsunda gıne beklerız tınıuvel yenı bılgıler ıcın cok sagol devamını sabırsızlıkla beklıoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.