Bildirim
The Lord of the Rings: War in the North [Çıktı! - Ana Konu] (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Daha çok var çıkmasına -
-
Orc kelleleri ne güzel uçuyor.. -
Oyunu bu kadar kişi mi bekliyor -
-
-
bu oyun da var farkı ne acaba ! http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2LO03-Lord%20of%20the%20Rings%20The%20White%20Council.html -
@MetinKulle
O oyun zamanında EA'nı yapımına başladığı RPG türü LOTR oyunuydu çok iddaalı bir şekilde duyurulmuştu büyük bir Middle-Earth tasarlanacaktı söyledikleri gibi yapmış olsalar War in the North'dan çok çok daha kaliteli bir yapım olacaktı fakat oyun gözlerini korkuttu ve iptal oldu çünkü bahsettikleri oyun 2-3 yıllık bir yapım süreci istiyordu.Shopto'da sağolsun yıllardır onu kaldırmadı listeden.
İki yeni video var mutlaka izlemenizi öneriyorum.
-
Güzel bir combat sistemi olursa tadından yenmez grafikler göründüğü kadarıyla yeterli. Sadece karakter oluşturma ve geliştirmeye yeteri kadar önemi ve detayı verirlerse oyun başarılı olur bence. Tamda zamanında çıkıyor oyun sınavlarımın bittiği gün ROTK deki tadı verirler inşallah
-
-
şaka maka animasyonlar da grafiklerde iyi ya. pek bişey beklemiyordum bu oyundan ama ne bilim. genel anlamda bekleneni verecek gibi duruyor -
Tinıviel ellerine saglık kardesım mest oldum vallahı gameplayı ızleyınce sabırsızlıkla beklıorum sonunda lotr ısmıne yakısan bır oyun olucak sanırım -
-
yüzükler olunca bu kadar kişinin beklemesi gayet doğal -
Sonunda adam gibi bir LOFTR oyununa kavuşacağız. -
Alınası birşey gibi -
-
Aragorn görünüyor müzikler harika.Video için teşekkürler. -
wb ama genede korkuyorum mk dc yi gördükten sonra :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X