Benimde hoşuma gitti.. İlk çıktığında olmasa da sonra almak için listeye yazdım..
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
yeni video yayınlandı...
Yeni sayfada bulunsun.
22 mayıs 2011 ?
oyun çıktımı ?
bu oyunun da grafiklerini quantum theory e benzettim ( yeter lan!)
Bu ne iştir ya
@R.Rondo9
İlk sayfada yazmıştım:
"O oyun zamanında EA'nı yapımına başladığı RPG türü LOTR oyunuydu çok iddaalı bir şekilde duyurulmuştu büyük bir Middle-Earth tasarlanacaktı söyledikleri gibi yapmış olsalar War in the North'dan çok çok daha kaliteli bir yapım olacaktı fakat oyun gözlerini korkuttu ve iptal oldu çünkü bahsettikleri oyun 2-3 yıllık bir yapım süreci istiyordu.Shopto'da sağolsun yıllardır onu kaldırmadı listeden. "
shopto'nun öküzlüğü yani
E3'ün en görkemli standıydı.
mesajım bulunsun guzele benziyor
LOTR: War In The North Collector's Edition
-The War in the North game -Ranger of the North quiver case -War in the North Art Book -Inside Look: The Music of War in the North mini-documentary. Includes interviews and footage of composer Inon Zur at Abbey Road Studios and the E3 2011 concert event. Also includes three tracks from the game -Digital content: Xbox 360: Ranger of the North avatar, includes Ranger armor set, helmet, quiver, and bow PS3: War in the North wallpaper, fonts, icons, and more
Eğer yoğun oyun döneminden para kalabilirse kesinlikle bu seti almam lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
LOTR: War In The North Collector's Edition
-The War in the North game -Ranger of the North quiver case -War in the North Art Book -Inside Look: The Music of War in the North mini-documentary. Includes interviews and footage of composer Inon Zur at Abbey Road Studios and the E3 2011 concert event. Also includes three tracks from the game -Digital content: Xbox 360: Ranger of the North avatar, includes Ranger armor set, helmet, quiver, and bow PS3: War in the North wallpaper, fonts, icons, and more
Eğer yoğun oyun döneminden para kalabilirse kesinlikle bu seti almam lazım.
Çok güzelmiş ya, alınmaz mı bu şimdi...
Şu yeni nesilde adam akıllı bi lotr oynuyamadık inş bu deneyimi karşılıcak war in north oyun çok iyi olmuş bence.
Videoların güzelliğine bakarak oyunun güzel olacağı kanısına varan arkadaşlarım size Dragon Age 2'yi hatırlatırım. Yüzüklerin efendisi dünyası malzeme her ne kadar bol olsa da altından kolaylıkla kalkılabilecek bi dünya değil maalesef. Renkli renkli Bücür Cadı büyüleri bu tarz oyunların atmosferinin içine ediyor, umarım "bu kez" tatminkar bişey yaparlar yoksa tümden umudumu kaybedicem...
The Lord of the Rings Trilogy (Official Page) Are you looking forward to The Lord of the Rings: War in the North releasing on 11.1.11? Don’t forget to pre-order your copy today!
1 kasımda çıkıyor heralde..
Bekleye bekleye unutmuşum bu oyunu, başlığı görünce oyun piyasaya çıktı sandım ancak hala bekliyormuşuz..