Paladini görünce ağlayacaktım. Neredesin ey çakır gözlüm, parlak zırhlım, kara kaşlım. Zealot paladinle, 5 metrelik claymore ile vurucam mephistonun kafasına kafasına. Ah be blizzard. Çok geç kaldın şunu yapmak için. Oyun zaten başlı başına efsaneydi. Bir şey yapmana da çok gerek yoktu. 3d ye bile girmene yine gerek yoktu. Daha temiz arayüz, kaynak dokular bir elden geçerdi tekrar en azından hd olurdu. karakter animasyonlarına farklı kareler eklenirdi. tamamdı işte. Biz bu kadarını bile istemiyorduk yani. Neyse 2021 diyorlar bakalım. |
Diablo II: Resurrected Duyuruldu (2. sayfa)
-
-
Hâlâ d2 oynayan biri olarak gerçekten heyecanlandım. Yaşım 38. D3 çıktığında gece satışına gidip sonralarda hüsrana uğrasak da d2 benim için asla bitmedi çünkü d2 gibi bir oyun hiç bir zaman yapılmadı bana göre umarım berbat etmezler ve optimizasyon güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 21 Şubat 2021; 21:45:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu nesil Remastered nesli olacak diye korkuyordum, korktuğum başıma geldi... Ölmek üzere olanları remastered yapmaları yetmezmiş gibi mezardan çıkarıp önümüze koymaya başladılar.
-
Yıl 2000. Ödevini yapmışsın yemekler yenmiş geçmişsin odana Celeron PC'ne 1280*1024 CRT monitöründe stereo everest hoparlöründe açmışsın D2'yi Tristram'a gelmişsin. Sabahlara kadar item identify edecem diye diye uğraşıp oyundan çıkınca Ejderha Mızrağı okumaya yatağına giriyorsun. Tansaş'tan aldığın 10 saatlik ixir koduyla çevir sesiyle internete bağlanıyorsun kazaa'dan mp3 indiriyorsun. Telefon meşgul diye çıkıyorsun internetten. Geforce 2 mx 400 hayallerini süslüyor. Bir yandan da PS2 geliyor, aldığın dergilerde okuyup öğreniyorsun. Onu da almak lazım hangisine harçlık biriktireceksin. Çok acayip nostaljideyim. Dünya öyle böyle değişmemiş be.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Şubat 2021; 23:44:36 > -
Koca koca YouTuber'ların ısrarla bu oyuna remastered demesini anlamiyorum. Acaba duyurulara büyük harflerle defalarca bu oyuna remake yazmak mı gerekiyor?
Blizzard Resurrected diyerek aslında protein tüketme konusunda hassas davranmayan bir kitlenin olabileceğini hesaba katmamış gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Şubat 2021; 8:19:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak
Koca koca YouTuber'ların ısrarla bu oyuna remastered demesini anlamiyorum. Acaba duyurulara büyük harflerle defalarca bu oyuna remake yazmak mı gerekiyor?
Blizzard Resurrected diyerek aslında protein tüketme konusunda hassas davranmayan bir kitlenin olabileceğini hesaba katmamış gibi...Ya gözleri görmüyor, ya da remasterla remakein farkını bilmeyecek kadar cahiller ama her şeyi çok iyi biliyormuş gibi yorum yapıyorlar.
-
Activision'ın yeni çöpü hayırlı olsun şimdiden.
-
Çöp diyen kitleyi mı istersin, ne izlediğinden bihaberleri mı istersin, maalesef oyun dünyası bu kitlenin zulmü altında resmen. 4k120 efpiesci kitleden daha fazlasını beklemiyorum...
Yaşım 37. Warcraft faciasından sonra ne yazık ki remake çöpü geliyor. Uzak durulması gerek. Ulu diablo adına hadsizliktir bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit SlimsYa gözleri görmüyor, ya da remasterla remakein farkını bilmeyecek kadar cahiller ama her şeyi çok iyi biliyormuş gibi yorum yapıyorlar.
Alıntıları Gösteryoutuber falan bilmem ama bence sizin gözleriniz görmüyor oyun remastered.
saniye 42 de yazanı okuyun
-
Videoda kullanılan tabirin önemi yok. Oyunculuk jargonunda remaster demek aynı oyunu alıp dokuların çözünürlüğünü artırmak demek. Remake aynı oyunu yeni grafik motoruyla baştan yapmak demek. Remasterda eski görüntüyle yeni görüntü arasında oyunu 640x480 çözünürlükten 1920x1080 çözünürlüğe alınca göreceğin farka benzer bir farkın dışında bir fark göremezsin.quote:
Orijinalden alıntı: batuhan06xyoutuber falan bilmem ama bence sizin gözleriniz görmüyor oyun remastered.
saniye 42 de yazanı okuyun
Alıntıları Göster
Bu açıklamama göre videodaki oyun remastered mı remake mi sizce? Aynı sahneler doku çözünürlüğü dışında birebir aynı mı gözüküyor sizin gözünüze? Cevap hayırsa keşke oyun remake olsaydı şeklindeki yorumların mantığı nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 22 Şubat 2021; 13:11:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
Videoda kullanılan tabirin önemi yok. Oyunculuk jargonunda remaster demek aynı oyunu alıp dokuların çözünürlüğünü artırmak demek. Remake aynı oyunu yeni grafik motoruyla baştan yapmak demek. Remasterda eski görüntüyle yeni görüntü arasında oyunu 640x480 çözünürlükten 1920x1080 çözünürlüğe alınca göreceğin farka benzer bir farkın dışında bir fark göremezsin.
Bu açıklamama göre videodaki oyun remastered mı remake mi sizce? Aynı sahneler doku çözünürlüğü dışında birebir aynı mı gözüküyor sizin gözünüze? Cevap hayırsa keşke oyun remake olsaydı şeklindeki yorumların mantığı nedir?
Alıntıları Gösterdediğinizi anladım haklısınız animasyonlarda ve skillerde farklılıklar var ama bir diablo 3 yeniliği yok animasyonlarda, yapabilirlerdi. farklı türlerde olsa benim için remake, resident evil2 örneğidir. blizzard, remake yapacak olsa çok daha iyisini yapardı. diablo 4 ü gölgede bırakmamak için diablo 2 yi cilalayıp önümüze koymuslar olay bu.
ikinci bir ihtimal yazılımcı arkadaslar varsa daha iyi bilir;
oyunun source kodlarının kayıp olduğu ancak orjinal assetlerinin ellerinde olduğu hakkında bir haber var. orjinalinden biraz uzakta olmasının sebebi bu olabilir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan06x -- 22 Şubat 2021; 13:30:10 >
-
@Bloo. editör bey fiyat 40 dolar değil 40 euro orayı düzeltin arada baya fark var nede olsa blizzard firması bize hep Euro kullanıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X