Diablo II: Resurrected'ın çıkış tarihi açıklandı, yeni video paylaşıldı
-
-
Güzel haber. Daha geç bekliyordum, aralık gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Remaster dediğin budur işte.
-
Terhis tarihimden 7 gun sonra. Guzel zamanlama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklerken Last Epoch ve Grim Dawn'ın diablo modunu oynayabilirsiniz :)
-
Ön satışa çıkmış 39.99 euro. Yani 400 TL. Diablo pentagramda değil cüzdandan çıkıyor bu sefer.
-
Tamam efsane bir oyun ama eski oyunu 1080p ye uyarlayıp da 400 TL ye mi kakalıyacaklar. :)
-
eu hesap ile us.battle.net’ten satın almayı deneyen oldu mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Adabeyieu hesap ile us.battle.net’ten satın almayı deneyen oldu mu?
EU hesap ile EU.battle.net ten Prime Evil Collection aldım. Arkadaşıma hediye için alırken iki kere ücret kestiler, iadesini yaparken ise eksik iade ettiler. O yüzden çok dikkat etmeni öneririm.
-
Süper ama keşke animasyonlara da upgrade gelseydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GARYOSAVANEU hesap ile EU.battle.net ten Prime Evil Collection aldım. Arkadaşıma hediye için alırken iki kere ücret kestiler, iadesini yaparken ise eksik iade ettiler. O yüzden çok dikkat etmeni öneririm.
Alıntıları Gösterbiraz önce us’ten satın aldım. karttan 353tl çekti. sıkıntı yok gibi görünüyor.
-
Oyunu hiç oynamayan biri olarak alırsam pişman olur muyum diye düşüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Anthropomancy
Oyunu hiç oynamayan biri olarak alırsam pişman olur muyum diye düşüyorumen kötü böyle epic bir oyuna destek vermiş olursunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X