Şimdi Ara

Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
8.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cm wizard ile ww barbar ı bitirmişler :(
  • Birkaç elit ile kapıştım, maşallah yeni skilleri canı süpürüyor. İşin komik tarafı amulet'i kullanamaz oldum, 61lvl olmuş otomatikman. Boşuna indirmeyin bence 15gb yazık olur.
  • bende denedim normalle başladım çok komik kaldı
    master yaptım biraz daha iyi oldu ama torment ve adventure mode aktif olmadı
    ayrıca xp alamıyor karakter (kopyalanan) belki sıfırdan açarsam olacak
    ilk izlenimlerim bunlar
  • Sanırım paragon sistemi patch ile degisti bende öncedenede beta vardı Sc 117 lvl idim HC 72 idim.Suan 130 sc de 92 hc de olmusum.
  • Ros sonunda acildimi yae

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

bende denedim normalle başladım çok komik kaldı
    master yaptım biraz daha iyi oldu ama torment ve adventure mode aktif olmadı
    ayrıca xp alamıyor karakter (kopyalanan) belki sıfırdan açarsam olacak
    ilk izlenimlerim bunlar

dostum kopyalama işlemini nasıl yaptın? bende gözükmüyor. tam yükleme yapmadım ondan mı acaba? "playable" dolunca oyuna gireyim dedim sıfırdan karakter açma ekranı geliyor. karakterleri kopyalamak için tam yüklemenin bitmesi mi lazım?
  • ben indiremedim biri anlatabilir mi???

edit: Becerdim beerdim :D

yeni soru... ah var mi???? yoksa tum charlara silahlari alip oyle mi copy diyelim????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 13 Aralık 2013; 13:01:47 >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Önce battle net desktop app indirip kurun, accountunuzla giriş yaptıktan sonra sol altta "PLAY" tuşunun üzerinde region değiştirilen yere basın, orada "PTR: Diablo III" yazıyor ona tıklayıp PTR yi indirin(15gb). Oyuna ilk girdiğinizde yeni bir karakter açın ve oyuna başlayın. Hemen menüye dönün, sağ üst tarafta Europa yı seçip Copy deyin, karakterleriniz kopyalanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sstorm -- 13 Aralık 2013; 13:03:23 >
  • crusader seçilebiliyor mu?
  • evet bende de hata verdi playable olarak dalınca
    sonra tam bitmesini bekledim sorunsuz girdi ve açtı gerisini sstorm arkadaş anlatmış ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

crusader seçilebiliyor mu?

Crusader seçilemiyor. Şu an bizdeki Diablo 3 ün son beta testi, Crusader ı deneyebilmek için ROS Beta daveti almış olmak gerekiyor...
  • gönderecekler bana :))) inşallahhhhh :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstorm

Önce battle net desktop app indirip kurun, accountunuzla giriş yaptıktan sonra sol altta "PLAY" tuşunun üzerinde region değiştirilen yere basın, orada "PTR: Diablo III" yazıyor ona tıklayıp PTR yi indirin(15gb). Oyuna ilk girdiğinizde yeni bir karakter açın ve oyuna başlayın. Hemen menüye dönün, sağ üst tarafta Europa yı seçip Copy deyin, karakterleriniz kopyalanacaktır.

hocam ellerine saglik....

oyunda ah var mi? yoksa silah gem filan alip copy mi desek?

• Craft yaptığımız Amuletler 61 level olmuş. Şu an kullanılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

gönderecekler bana :))) inşallahhhhh :D

İnşallah, hepimize)) göndersinler de başlayalım gene çılgın partylere))

Gece başlatmıştım pbe download unu , sabah işe gitmeden erken kalkıp meraktan başına oturdum) Özlemişim ya bizim kerata Diablo yu...
  • maalesef seçkin kişilere ! gidiyormuş sadece :(
    maalesef amuletler yalan olmuş ve craft yapınca düşen sarıları sadece gözyaşı veriyor
    ayrıca legend lerde de sadece brimstone veriyor
  • beyler kopyalanan karakterler lvl alıyor mu? yoksa 60da sbt kaıyor mu? bu ptr de 0 dan açsak 60+üstü kasılabilyor mu ,yukarıda kopyalanan karakter lvl almıyor yazılmış ama twict de izlediğim biri 66 lvl oldu.acaba onun mailine beta key mi yolladılar.
  • arkadaşlar bende indirdim karakteri kopyalattım ettim fakat lvl almıyor exp kasılmıyor yani suan master(60) oynuyor fakat mp7 gibi biraz kolay geldi tormente geçiş yapamadım birde yeni karakter açıp oynayamıyorum sıfırdan garip birşeyler işte crusader de oynayamıyorum büyük ihtimal key gerekiyor onlar için eğer bi bilgi sahibi olan varsa bu konular da açıklarsa seviniriz
  • aynen söyledikleriniz geçerli
    muhtemelen key lazım yoksa altın ve eşyalar dışında bir katkısı yok bize
    eşyalarda normal oyunda görünmüyor sadece betada duruyor
    craft edince dönüşenleri saklıyor ama item olarak görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteOwL07

arkadaşlar bende indirdim karakteri kopyalattım ettim fakat lvl almıyor exp kasılmıyor yani suan master(60) oynuyor fakat mp7 gibi biraz kolay geldi tormente geçiş yapamadım birde yeni karakter açıp oynayamıyorum sıfırdan garip birşeyler işte crusader de oynayamıyorum büyük ihtimal key gerekiyor onlar için eğer bi bilgi sahibi olan varsa bu konular da açıklarsa seviniriz

xp olayında bug varmış kimseye xp gitmiyor torment seviyesi level 70te açılıyor, crusader ve level 70 için ros beta key gerekiyor PTR'da sadece paragon 2.0 ve loot 2.0 var
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.