Şimdi Ara

Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
8.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteOwL07

arkadaşlar bende indirdim karakteri kopyalattım ettim fakat lvl almıyor exp kasılmıyor yani suan master(60) oynuyor fakat mp7 gibi biraz kolay geldi tormente geçiş yapamadım birde yeni karakter açıp oynayamıyorum sıfırdan garip birşeyler işte crusader de oynayamıyorum büyük ihtimal key gerekiyor onlar için eğer bi bilgi sahibi olan varsa bu konular da açıklarsa seviniriz

xp olayında bug varmış kimseye xp gitmiyor torment seviyesi level 70te açılıyor, crusader ve level 70 için ros beta key gerekiyor PTR'da sadece paragon 2.0 ve loot 2.0 var

nasil bir bug? amuletleri kullanamamiz kotu olmus... bana dps veren amuletti... O vakit ptrye gecmeden ahdan chd chc ias avg damageli amulet almak gerek....

son 5GB kaldi saniyede 2mb ile yukleniyor... ha gayret...

• 2 saat oynadım işe yaramaz 1 legend düştü okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhiteOwL07

arkadaşlar bende indirdim karakteri kopyalattım ettim fakat lvl almıyor exp kasılmıyor yani suan master(60) oynuyor fakat mp7 gibi biraz kolay geldi tormente geçiş yapamadım birde yeni karakter açıp oynayamıyorum sıfırdan garip birşeyler işte crusader de oynayamıyorum büyük ihtimal key gerekiyor onlar için eğer bi bilgi sahibi olan varsa bu konular da açıklarsa seviniriz

xp olayında bug varmış kimseye xp gitmiyor torment seviyesi level 70te açılıyor, crusader ve level 70 için ros beta key gerekiyor PTR'da sadece paragon 2.0 ve loot 2.0 var

nasil bir bug? amuletleri kullanamamiz kotu olmus... bana dps veren amuletti... O vakit ptrye gecmeden ahdan chd chc ias avg damageli amulet almak gerek....

son 5GB kaldi saniyede 2mb ile yukleniyor... ha gayret...

o itemları kullanamamız hakkındada yabancılar konuşuyodu orda okudum blizzard patchle o olayı düzelteceklerini söylemiş

• beyler PTR daki değişikliklerin normal oyunumuza bir katkısı var mı? yoksa ikisinin verileri ayrı mı tutuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

beyler PTR daki değişikliklerin normal oyunumuza bir katkısı var mı? yoksa ikisinin verileri ayrı mı tutuluyor.

ayri tutuluyor
  • soyle ustun koru oynamamda grafik yonunden baya iyilestirmeler yapmislar... sonra ilk dusen item sari oldu :D ama sonra mavi bile dusmedi level 5 oldum... eskisi kadar yay dusmuyor... 1 tane yay dustu simdiye kadar...
  • Sen lan köylü sus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu haliyle oynamanın bi manası yok önemli olan zaten lvl 70 olmak tormentte görmek oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Sen lan köylü sus

ulaş bana haydarı esir aldım :G
  • quote:

quote:

Sen lan köylü sus

ölümüne workuyoz hacut

pese4ümde geleydi
  • quote:

quote:

quote:

Sen lan köylü sus

ölümüne workuyoz hacut

pese4ümde geleydi

General Mobile Discovery Blue
    4.7' | 1280x720 IPS | Quad-Core 1.2 Ghz | Android 4.2 (Jelly Bean) | 8 MP | PowerVR SGX 544MP

KISKIÇTIM seni diyablo

• Arkadaş adamlar bilmem kaç ay önce yayınlanan changelogu okumaktan acizler gelmiş burda şu kadar saat oynadım leg düşmedi falan diyorlar.He zaten loot 2.0 ile amaçlanan leg drop oranını artırmakdı.Gidin bi okuyun önce neleri içeriyormuş loot 2.0 ona göre yorumunuzu yapın.PTR'ye gelirsek 60 level sınırı olması nedeniyle şuan oynamak mantıksız ki zaten bu pazar gününe kadar devam edecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

Arkadaş adamlar bilmem kaç ay önce yayınlanan changelogu okumaktan acizler gelmiş burda şu kadar saat oynadım leg düşmedi falan diyorlar.He zaten loot 2.0 ile amaçlanan leg drop oranını artırmakdı.Gidin bi okuyun önce neleri içeriyormuş loot 2.0 ona göre yorumunuzu yapın.PTR'ye gelirsek 60 level sınırı olması nedeniyle şuan oynamak mantıksız ki zaten bu pazar gününe kadar devam edecekmiş.

İlk sen bi okuda sonra yorum yap. Aynı oynama süresinde 4-5 kat fazla leg düşecek diyorlardı. mavi ve sarılar ın düşme oranı azalacaktı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen lan köylü sus

ölümüne workuyoz hacut

pese4ümde geleydi

General Mobile Discovery Blue
    4.7' | 1280x720 IPS | Quad-Core 1.2 Ghz | Android 4.2 (Jelly Bean) | 8 MP | PowerVR SGX 544MP

KISKIÇTIM seni diyablo

kıskıçma osmangazi ptt ye yolluyum bi koli

• Şu an Test e girebilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: Dişi Dökülen Nijeryalı

Arkadaş adamlar bilmem kaç ay önce yayınlanan changelogu okumaktan acizler gelmiş burda şu kadar saat oynadım leg düşmedi falan diyorlar.He zaten loot 2.0 ile amaçlanan leg drop oranını artırmakdı.Gidin bi okuyun önce neleri içeriyormuş loot 2.0 ona göre yorumunuzu yapın.PTR'ye gelirsek 60 level sınırı olması nedeniyle şuan oynamak mantıksız ki zaten bu pazar gününe kadar devam edecekmiş.

İlk sen bi okuda sonra yorum yap. Aynı oynama süresinde 4-5 kat fazla leg düşecek diyorlardı. mavi ve sarılar ın düşme oranı azalacaktı.

Yanlışın var hocam adamlar leg görünce sevineceksiniz dediler. Drop oranı düşecek kalite artacak.

• Öğlen pek zorlanmadan girdim. 2 saat önce evden girmeyi denedim ancak yarım saat kadar önce girebildim. 10-15 dakka kadar oynatıp bitane leg verdikten sonra attı beni oyundan. bakamadım da nedir diye.

------

İkinci defa da girdikten 10 dakika sonra attı oyundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sa88racada8ra -- 13 Aralık 2013; 20:41:20 >
  • ros beta key beklerken hearthstone beta key geldiii:S nasıl oyundur oynayan var mı????
  • anaaaa heathstone beta key gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

anaaaa heathstone beta key gelmiş

dostum oyunu bılıyor musun?

ben hearth stone biraz yabancıyım.. Şimdi iniyor ama... çok noob hissediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.