Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız ordaki rune dediniz şeylerin bir tanesi Starcraft 2 ait arkadaşlar.Bunla ilgili resmi tekrar veriyorum

Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Haziran 2008; 11:58:47 >

• Daha önceki resimlerin isimleri ice1.jpg, ice2.jpg, ice3.jpg, ice4.jpg, ice5.jpg ama bugün yayınlananın ismi ice5andahalf.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 28 Haziran 2008; 11:59:07 >
  • Yayınladığım son resme dikkatli bakarsanız sol alt köşedeki simgenin Starcraft 2 ait olduğunu görürsünüz
  • starcraft 2 için böyle birşey yapması mantıksız ve tam yerinde süpriz olmaz..yani starcraft 2 zaten duyruldu şekil yapmanın ne anlamı var yav...hadi önce çıkardığını varsayalım( ki hiç sanmıyorum ) böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum ve verilen tarihte çıkması mantıklı geliyor aniden oyun süreceğini sanmıyorum piyasaya...starcracft 2 olmaması lazım yani olsa bile olmaması lazım:)
  • ya arkadaşlar zaten orda 6 tane rune var bunlardan birinin sc 2 ye ait olması bunun sc için olduğunu göstermez asıl merak uyandıran ordaki parlamayan 6. rune
  • Resmin ortasındaki yüz Protoss çıkacak gibi arkadaşlar. Giderek yüz protoss yüzüne benzemeye başladı
  • diablo ihtimali oldukça azalıyor aksine starcraft ihtimali arttı eğer starcraft çıkrasa nerde kaldı blizzard yaratıcılığı derim şerefsizim starcraft tan bile soğurum ya arkadaşın dediği gibi temmuzda filan çıkaracaklar başka türlü süpriz olmaz
  • 11:45 AM, Türkiye saatiyle saat kaça denk geliyor ?
  • resmin ortasındaki beliren yüzün sag aşagı tarafına bakın omuzdan çıkmış gibi dikenimsi sivri bişey var karanlıkta demonvari yaratıklarda olur böle seyler ayrıca QuanoM arkadaşımın dedigi gibi burun delikleride azda olsa gözüküyo protosa benzemiyo cidden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

11:45 AM, Türkiye saatiyle saat kaça denk geliyor ?

12:45 10 dakika sonra yani (=
  • 12:45 demişlerdi dün
  • ya adamlar rune yerine göz kırpan surat çizmiş, dalga geçmenin böylesini de görmedim vallahi. bana mantığım, diablo 3 diyor ama pek de mantıklı bir insan sayılmam.

wait and see my friends...
  • Alman pcgames.de de bu haberi buldum:

quote:

Gut eine Stunde vor Beginn der Veranstaltung hat der Zufall geholfen.

Auf einem Teleprompter, auf dem die Reden der Entwickler dargestellt werden, konnten wir die Worte: "...We now introduce to you the Lead Designer of Diablo 3" lesen.

Lange hatte Blizzard das Geheimnis gewahrt, jetzt hat eine klitzekleine Unachtsamkeit das Rätsel der letzten Wochen gelöst.

Wir bleiben am Ball (und freuen uns teuflisch!)

çok kısa bir tercümesini yapıp özetlemek gerekirse, PCgames.de elemanları yaklaşık 1 saat önce, konuşmaların hazırlandığı masada, üzerinde "...We now introduce to you the Lead Designer of Diablo 3" cümlesini okumuşlar. yani ''...Şimdi size Diablo 3'ün ana tasarımcısı/yapımcısı'ni sunuyoruz''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 28 Haziran 2008; 12:47:59 >

• başladı yayın büyük bir salon gösteriyor

ama tekrar Wordwide paris2008 simgesi geldi ekrana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Haziran 2008; 12:47:34 >
  • Ses var mı sizde?
  • maksimum kullanıcı sayısına ulaşılmış stream de, lütfen gelişmeleri buraya aktarınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Ses var mı sizde?

daha görüntü gelmedi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

Yayınladığım son resme dikkatli bakarsanız sol alt köşedeki simgenin Starcraft 2 ait olduğunu görürsünüz

O kadar hazırlayıp mesajlar yazdım; okumamışsınız heralde.

Her bi rune Blizzard'ın farklı oyunlarına ait.

Diablo III [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 28 Haziran 2008; 13:00:03 >

• Görüntü gelip izleyebilen var mı?
    pfff hala Live Streaming will begin at 11:45 am diyor 15 dk geçti :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahi anlamındaki de -- 28 Haziran 2008; 12:58:11 >
  • bende izleyemiyorum ne low resolution nede high açılmıyor karanlık
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.