Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektrik gitti orada o kadar zaman kaybettim,şimdi maksimum sınıra ulaştı diyor octoshape.
    O elektriği attıranın kafasından şahsen kıvılcım çıkartacağım birazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 28 Haziran 2008; 13:35:54 >
  • az önce dungeon dalardı, şimdi dışarıya çıktı, yeni bir karakteri ''Witch Doctor'' u tanıtıyorlar.

''Female Barbarian'' diye bir karakter eklenmiş, ufaktan harita ögeleri WOW dakine benzetmişler. harika birşeye benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 28 Haziran 2008; 13:38:26 >
  • Açıklamayı izleyebilenleri kıskanıyorum....
    Ve şu anda o kadar zor yazıyorum ki şu cümleleri.... ellerim titriyor...
    GELİYO HÜLEYN!!!!! SONUNDA!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

az önce dungeon dalardı, şimdi dışarıya çıktı, yeni bir karakteri ''Witch Doctor'' u tanıtıyorlar.

offff o kadar bekle bekle şimdi izleyemiyorum şaka gibi ya
  • witch doctor diye bi karakter gösteriliyo şu an

multi oynuyolar bi tane boss geldi onla kapışıyolar şu an barbarian ve witch doctor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampagee -- 28 Haziran 2008; 13:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alustriel

Açıklamayı izleyebilenleri kıskanıyorum....
    Ve şu anda o kadar zor yazıyorum ki şu cümleleri.... ellerim titriyor...
    GELİYO HÜLEYN!!!!! SONUNDA!!!!

valla hocam bu çok farklı bi duyguymuş

• Yarın haberlerde okursunuz ''Yanlışlıkla elektriği attırdı,canından oldu.'' diye bir haber
  • panele geri döndüler
  • Nası izleyecez biri anlatsın çatlıyorum burada
  • Benden de;
    "Modemi kendi kafasında parçaladı"
  • Öyle böyle değil oyun içi videolar harika ötesiydi.

Bugüne kadar oynadığınız Hack n Slash oyunların hepsini unutun, DS, Titan Quest vs. hatta Diablo 1 ve 2 yi bile unutun abartısız aşmış birşekilde Diablo 3 geliyor..

Hack n Slash'ın kralı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 28 Haziran 2008; 13:43:34 >
  • Biraz yaşlandık ama geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcoholic

Öyle böyle değil oyun içi videolar harika ötesiydi.

Bugüne kadar oynadığınız Hack n Slash oyunların hepsini unutun, DS, Titan Quest vs. hatta Diablo 1 ve 2 yi bile unutun abartısız aşmış birşekilde Diablo 3 geliyor..

izlemek nasip olmadı yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcoholic

Öyle böyle değil oyun içi videolar harika ötesiydi.

Valla demin secdeye kapandım adamların karşısında... yok böyle birşey...

demin bağlandım, bir tek kelime duyar gibi oldum ve "cannot get strems now" deyip sustu... (ağlıyorum biliyor musun şu an)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alustriel -- 28 Haziran 2008; 13:44:55 >
  • Aşmış ama diablo 2 ye sadık kalınmış bir diablo 3, ki tüm beklentimiz buydu you rock blizz..
  • şu anda paneldeki ülkeleri saydılar alkışldalar en son rusya ve Türkiye dedi ama alkış sesi gelmedi o yerlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Haziran 2008; 13:45:19 >
  • İzninizle adam öldürmeye gidiyorum beyler
  • nete ne zaman düşer bu yaw izleyemedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

şu anda paneldeki ülkeleri sayığ alkışladıalr en son rusya ve Türkiye dedi

rusya ve türkiyeden kimse var mı dedi ses çıkmadı
  • Ayrıca yeni karakter Witch Doctor'da süper olmuş of off offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 28 Haziran 2008; 13:46:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.