Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

oldukça titan queste benzettim oyunu(sitesindeki sslere bakarak) hele o portal yokmu aynen titandan kopyalamışlar sanki d3 ü bilmeyene titana yeni pack çıkıyo desen yer valla
  • Bende olacakmıyım oyunda?
  • quote:

oldukça titan queste benzettim oyunu(sitesindeki sslere bakarak) hele o portal yokmu aynen titandan kopyalamışlar sanki d3 ü bilmeyene titana yeni pack çıkıyo desen yer valla

ne titan questi ya titan quest ne abicim adamı döverler burda titan quest oyunmuymuş geçiniz blizzard yaparsa orjinal yapar hiç bişiye benzemez emin ol
  • quote:

sen hiç d2 oynadınmı? titan questin diablo kopyası olduğunu bilmiyorsun herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

Blizzard'ı pek tanımıyorsun galiba.

Diablo III [ANA KONU]
    aynısı titanda yokmu

• Sayfasıda açılmışhttp://www.blizzard.com/diablo3 barbar ve witch doctor adında yeni bi karakter sınıfı var. Baya bilgi var olmazsa bi ara çevirip buraya koyarım. Acayip heyecanlandım çoğu oyun şimdi hikaye oldu benim için. Diablo 3 collector edition olarak orjinal alınır. Ama çıkması 2010'u bulur
  • hastrombol bence sus yoksa gelecek tepkileri kaldırabileceğini sanmıyorum.
    Konu hakkında bilgin yok öğrenmeye bak madem sus öğren biraz
  • En sonunda ya,bu kadar fasafiso oyundan sonra kral tahtına geri dönüyor!
    Ne zaman çıkar?2010 en erken
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

hastrombol bence sus yoksa gelecek tepkileri kaldırabileceğini sanmıyorum.
    Konu hakkında bilgin yok öğrenmeye bak madem sus öğren biraz

bilgin yokta ne demek? en az sizin kadar diablo oynamış birisiyim merak etmeyinilk bakışta bi titan questten farklı gelmedi oyun o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastrombol -- 28 Haziran 2008; 14:17:41 >
  • in game link verirmisiniz ?
  • Ne titan questi ya senin kafanmı çalışmıyo mekan biraz anımsatıyo diye hemende TQ yaptın oyunu
  • diablo ile titan questi karsılastırıyorsan yanlıs forumdasın bence, titan quest immortal throne a devam sen
  • Now rise Diablo... Lord of Terror!!!

• pfff wc3 maçını izliyodum birden gitti görüntü maximum users reached dedi de maximum users reached die beni nie atıo onu anlamadm
  • Arkadaşlar biraz abartıyorsunuz. Blizzard iyi firma oyunlarıda kaliteli. Ama piyasa da sadece bu firma ve oyunları yok. Sanki tüm hayatınız bu firmayla alakalı gibi aşırı tepki veriyorsunuz. Bu yüzdende farklı yorum gürünce sinirleniyorsunuz. Arkadaş kendi fikrini beyan etmiş sadece..

Bende merakla bekliyordum ama sakin olun biraz lütfen.
  • Eğer kotalı değilsen yüksek kalitede ama 800 mb oyuniçi videoları aşağıdaki adresten izleyebilirsin.
    http://us.media.blizzard.com/1901200114/_video/downloaders/gameplaytrailer/Diablo3-gameplaytrailer_en-US-downloader.exe

quote:

Orjinalden alıntı: Mass Effect

in game link verirmisiniz ?
  • http://eu.blizzard.com/diablo3/
    burdan play gameplay video diyip doğum tarihimizi yazdıktan sora sorunsuz izleniyr, bayaa da uzun bişi ve....
    SÜPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER....

ayrıca diablo 3 titan quest'e benziyo demek bir anneye kızınıza çekmişsiniz demek gibi bir şey, titan quest sonuna kadar diablo çakmasıdır.
  • yaw ses yok bu streamingde?? :(
  • Diablo 3 hakkinda herşey

GAME PLAY VİDEO İÇİN TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 28 Haziran 2008; 14:27:22 >
  • bende de ses yok
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.