O kadar uzun zaman olduki Diablo II'den sonra, yaaa resmen heyecanlandım, gameplay video mükemmel ne zaman çıkacak acaba?
Ya oyunun videosu mükemmel ağzım açık izliyorum resmen.Eskiden diablo 1 ve 2 yi oynamak istediğimde canım sıkılıp kapatırdım.Çünkü ingilizce yoktu ve bu tür oyun tecrübem hiç yoktu.Bu 3. sü ilk 2si ile bağlantılı olmaz değil mi?Artık wow dan dolayı health mana skill quest tarzı şeylere baya bir alıştım ve bu oyun beni çooookk çekiyor kendine...
hulen bu bliz nasıl bu hale getirdi insanları anlamıyorum,uyuşturucu etkisi yapmaya çalışıyorlar bence,laboratuvar falan açmışlar kesin sırf bunun için fareler üzerinde oyun testleri falan
harbiden adamlar yapmış... ben hiç diablo oynamamıştım @[DMC] isteği üzerine videoları koydum ve videoları bende izledim gerçekten muhteşem çıkınca oynasak bari
yapıyorlardır valla, beni bu kadar heycanlandiran başka oyun olmamıştı... BLIZZARD!!!!
Arkadaşlar biraz abartıyorsunuz. Blizzard iyi firma oyunlarıda kaliteli. Ama piyasa da sadece bu firma ve oyunları yok. Sanki tüm hayatınız bu firmayla alakalı gibi aşırı tepki veriyorsunuz. Bu yüzdende farklı yorum gürünce sinirleniyorsunuz. Arkadaş kendi fikrini beyan etmiş sadece..
Bende merakla bekliyordum ama sakin olun biraz lütfen.
tmm da titan quest in diablo dan esinlenildiğini tq nun yapımcılarına sorsanız onlar da söyleyecektir eminim.. Diablo türün başlangıcı niteliğinde bir oyunken arkadaş çıkıp tq nun devamını çıkarmışlar diyor olacak iş mi ?
Arkadaşlar biraz abartıyorsunuz. Blizzard iyi firma oyunlarıda kaliteli. Ama piyasa da sadece bu firma ve oyunları yok. Sanki tüm hayatınız bu firmayla alakalı gibi aşırı tepki veriyorsunuz. Bu yüzdende farklı yorum gürünce sinirleniyorsunuz. Arkadaş kendi fikrini beyan etmiş sadece..
tmm da titan quest in diablo dan esinlenildiğini tq nun yapımcılarına sorsanız onlar da söyleyecektir eminim.. Diablo türün başlangıcı niteliğinde bir oyunken arkadaş çıkıp tq nun devamını çıkarmışlar diyor olacak iş mi ?
yahu sizleri para zoruylamı yaşatıryorlar arkadaşım ben nerde titanın devamını çıkarmışlar dedim mekanlar grafikler özeliklede o portalın olduğu ss yi ilk gördüğümde sanki titan quest resimlerine bakıyormuşum gibi hissettim d3 bilmesem titan queste yeni pack çıkıyormuş deseler inanırım dedim o kadar zaten oyun 2010 gibi çıkacak sanırsam o zamana kadar oyundaki hemen herşey değişir bu ss ler yalan olur
quote:
Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson
quote:
Orjinalden alıntı: Settlers
Yav bunu zaten biliyorum bende :) İnkar etmek yanlış olur. Ama arkadaş böyle bir şey demiş, ynalış olduğunu daha farklı dilde anlatmak lazım:) Neyse yav.
anaa titan quest kopyası bu oyun
quote:
Orjinalden alıntı: Alcoholic
İlginç, bende çalışıyor.
Firewall filan var mı?Kapattın mı ayarları filan söyleyebilir misin?