Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo 3 haberiyse bu cidden starcraft 2,wow falan hepsi hikaye..kralın dönüşü işte bu
  • warcraft 4 ün cıkmayacagını blizzard duyurdu arkadaslar onu unutun bi kere. FAQ a bakarsanız blizzard.com'dan orda gorebilirsiniz bunu.

diablo 3 cıkarsa kutlama yapalım bence. artık cıksın ya. wow'u bekledik zamanında ama diablo'nun yerini asla tutmadı,hiç o zevki vermedi.

diablo'yu sevdiren en onemli özellik ise hikayesinin gercekten etkileyici olması ve özellikle blizzard cinematic yapma işinde gercekten usta.hala donup donup izlerim diablo 2 cinematiclerini.
  • evet gerçekten çok güzel cinematicleri felan bile....diablo 3 duyurulur inş...yıllar oldu diablo 2 yi yapan adam öldü bea:P:(
  • bence en önemli özlleliği dinamik harita sistemi, ne zaman nerde hangi item in düşeceği belli olmuyordu, bu durum zaman zaman sinir bozucuda olabiliyordu tabi, öreneğin hell modunda diablodan sadece mavi itemler düşmesi gibi :)
  • Kutlamayı yapın arkadaşlar. Diablo 3, kısmen de olsa Blizzard tarafından doğrulandı. Yapımcılara sorular sorabileceğimizden falan bahsediyor N4G'deki haberde. Haberin çevirisini aşağıda yaptım. Hepimize hayırlı olsun tekrar...

Dünya çapındaki oyuncuların da farkettiği gibi; etrafta Blizzard'ın WWI'da duyuracağı oyunun hangisi olacağı hakkında bir sürü gerçek olma olasılığı yüksek olan dedikodu dolaşıyordu. Bazıları Diablo 3'den eminken bazıları da Starcraft MMO'su ya da yeni bir oyun geleceğinden bahsediyordu.

Blizzard'ın sayfalarındaki resim de hayranlar arasında, bu resimlerin neye ait olduğu konusunda spekülasyonlara neden olmasını sağlamıştı. Kimilerine göre bu resimler yeni bir oyundu. Ya da WoW filmi hakkında bilgilerdi, Lich-King ile ilgili birşeylerdi ya da Starcraft veya Diablo ile ilgiliydi.

10 yıldır yayında olan ve Blizzard'ın içinde bağlantıları olan Diabloii.net fan sitesi WWI fuarında Diablo 3'ün duyurulacağından emin. Üstelik oyunun hayranlarından çeşitli sorular almaya da başladılar ve bu soruların yanıtlarını hafta sonunda Blizzard'daki bağlantıları sayesinde cevaplandırabilecekler.

KAYNAK

Not: Biliyorum resmi değil gibi görünüyor. Ancak haberde de bahsedildiği gibi sitenin Blizzard'da çalışan yapımcılarla bağlantıları mevcut ve bu haberin doğru olma olasılığı çok çok yüksek...

• www.diablo3.fr ye tıklayın; bakın ne oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

www.diablo3.fr ye tıklayın; bakın ne oluyor.

www.diablo3.com adresini satın almıştı zaten Blizzard. Eskiden bir Diablo fan sitesiyken şimdi Blizzard'ın elinde site ve fan sitesinin adı dawww.diablofans.com olarak değişmiş durumda. Bir de Fransa için aldılarsa kesinlikle büyük bir hazırlıkları var demektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 26 Haziran 2008; 0:27:39 >

• güzel hareketler bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

blizz d3' ü duyursa bile oyunun çıkması 3-5 sene sürecektir, tıpkı D2 de olduğu gibi

muhabir- diablo2 ne zaman çıkacak ?
    yetkili- bittiğinde.

3-5 sene surmez tahminimce en gec 2 yılda cıkarırlar.kimse o kadar uzun sure beklemez diablo 3'ü. gerçi WOW sanırım duyurulduktan bi 5 sene sonra cıkmıştı. neyse haberini alalım da sayılı gun cabuk gecer.)
  • bu oyun isterse ben 50 yaşıma gelince çıksın, benim yine 2-3 senemi kafadan alır.. aha buraya yazıorum

inş kısa sürede çıkar oyun da orj alıp deliler gibi kasarız (deliler gibi >>> günde 20 saat civarı)
  • bu oyun çıktığında bende orjinal almayı düşünüyorum...
  • yeni bir işaret daha eklendi :) ( imagehack de sorun var sanırım"www.blizzard.com " sanki buzun ortasındaki boşlukta bir yüz varmış gibi geldi bana....
     Diablo III [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 26 Haziran 2008; 10:40:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Evet, çok büyük ihtimalle hel rune o.
     Diablo III [ANA KONU]

•  Diablo III [ANA KONU]

Buzu eritenin ateş olduğu düşünülebilir.
    www.diablo3.fr ye tıklarsanız Blizzard'ın Avrupa sitesine yönlendiriliyorsunuz.
    Ayrıca battle.net'te linkte değişiklik yapıp diablo 3 forumuna girmeye çalışırsanız yapım aşamasında olduğunu söylüyor ancak başka bir şey yazarsanız battle.net'e yönlendiriliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 26 Haziran 2008; 13:18:01 >

• Üzülerek bir şey şölicem arkadaşlar sizlere o girişdeki resimde yavaşca beliren yüz yani surat Zerg ırkına ait

Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

Bu yaratığın yüzü o

Yani Diablo 3 ile alakası yok girişdeki Resmin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 26 Haziran 2008; 12:48:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

Üzülerek bir şey şölicem arkadaşlar sizlere o girişdeki resimde yavaşca beliren yüz yani surat Zerg ırkına ait

Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

Bu yaratığın yüzü o

Yani Diablo 3 ile alakası yok girişdeki Resmin

Nasıl vardın bu kanıya? Yabancı forumlarda herkes Arthas mı? Yoksa Dark Wanderer mı? diye tartışıyor. Buz yüzünden Arthas, erime yüzünden ve gözlerin tam uyumluluğundan dolayı Wanderer diyorlar.

Senin düşünme şeklinle gidersek onlarca birim bulunabilir gözlere bakılıp. Zealot bile olabilir diyenler oldu.

• Bu kanıya bir çok sebeple ulaşdım.

1. starcraft 2 oyun içi bazi resimlerin açılışdaki buz kütlesinin aynısı olan ve oyunda üretim yapmak için topladımız buz kristelleri aynen böle

2. ırklardan birinin mavi kristelli yapıları var o o yapılardaki kristeller bu resimdekinin aynısı

3. resim içersindeki gözler zerg gözleri cenede aynı

4.Ayrıca firma en yakın zamanda starcraft 2 çıkarcak o sebeple ana girişi o oyunla ilgili resim koyarlar
  • Allahınızı severseniz kaynak vermiyorsunuz bir de kaynak gösterilen haberleri yalanlıyorsunuz. Madem yüz Zerg ırkından bir yaratığa ait konu ile ilgili bir resmi açıklama vs gösterin de inanalım. Sanki söylediğiniz doğru olacak gibi gelmiş Diablo ile alakası yok diyorsunuz bir de...
  • hımmm, zerg gözleri... bence değil. Ayrıca hel rune' un ne işi var peki starcraft resminde?
    Bence biz boşuna uğraşıyoruz, blizzard bizimle dalga geçiyor. Yine de cumartesi d3 duyurusu yapılacak, ben de zevkten dört köşe olacağım.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alustriel -- 26 Haziran 2008; 13:53:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

Bu kanıya bir çok sebeple ulaşdım.

1. starcraft 2 oyun içi bazi resimlerin açılışdaki buz kütlesinin aynısı olan ve oyunda üretim yapmak için topladımız buz kristelleri aynen böle

2. ırklardan birinin mavi kristelli yapıları var o o yapılardaki kristeller bu resimdekinin aynısı

3. resim içersindeki gözler zerg gözleri cenede aynı

4.Ayrıca firma en yakın zamanda starcraft 2 çıkarcak o sebeple ana girişi o oyunla ilgili resim koyarlar

1. Buzları minerallere benzetmen güzel bir fikir fakat şu resme bakarsan ne dediğimi anlayabilirsin.

Diablo III [ANA KONU]

2. Blizzard yeni bir proje açıklayacaklarını söyledi zaten. Bunun Starcraft 2 olmayacağı neredeyse kesin. Eğer Starcraft 2 veya WOTLK ile ilgili olursa Blizzard'ın bu tür gizemlerle yeni bir duyuru yapmaya kalktığında kimse takmaz.

3. O gözler birçok birim ile uyum gösterebilir. Ama tam resim olarak tek uyan var; o da Dark Wanderer.

4. Emin ol sırf Starcraft 2 ile ilgili bir haber için bu kadar zahmete girmezler.

Paylaşımın için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.