Şimdi Ara

Diablo III Bug Tespit Edildi, Önemli [Error 3006]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diablo forumlarında alev alev yanan bu konuyu aktarmak istedim,
    Oyun zevkinizi ciddi anlamda etkileyebilecek önemli bir bug olduğu için yeni başlık altında paylaştım.

Üzerinizde giyili olan kalkanınızı, yolculuğunuz sırasında size eşlik eden Templar'ınızla değiş tokuş etmeyiniz!
    Ettiğiniz anda Diablo hesabınız donuyor ve oyundan düşüyorsunuz, Blizzard bu problemi çözene kadar da oyuna giremiyorsunuz.

"Dont trade your equipped shield with the templar! the game boots you out and you cant log back until blizzard notices and fixes this issue"

Kaynak 1
    Kaynak 2
    Kaynak 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpink -- 15 Mayıs 2012; 23:30:16 >

• Ben de bu akşam oyundan çıkmadan önce tempların silahını değiştirecektim, iyi ki yapmamışım.

Karakter ismimizi değiştiremiyor muyuz ? :)
  • Hayda ben değiştirdim tempların kalkanını ama kendi üzerimdeki kalkanla değil ucuz kurtulmuşum demek ki:) Neyse bıraktım tempları diğer ok atan zevzek elemanla takılıyorum paso laf atıyor
  • Bende buldum bi kalkanı templer a verdim. Kendi üstümüzden çıkartıp mı ona vermicez ?
  • arkadaşlar bu hata kodunun çözümünü bilen varsa paylaşabilir mi şu anda oyuna bağlanamıyorum.
  • Arkadaslar oyuna girebilen var mı? 3006 error diye bir hata aliyorum girişte.
  • Avrupa servera girilmiyor aynı hata ama maerika çalışıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam fail.
  • Mesaj yanınlamışlar. Aut. serverda girememe yada yavaş girme sorunu var düzeltecez diye
  • Bende giremiyorum uzun zaman ara vermiştim bi bakiim dedim 3006 hatası alıyorum....................
  • galiba sorun çözüldü..sonunda girebildim oyuna..
  • Evet çözülmüş sorun bende girebildim...
  • Geçen yılın konusu, 1 yılda çözülmüş demek sorun yaşa Blizzard.

• Arkadaşlar diablo 3 3006 hatası alıyorum lütfen yardım edin
  • aynı hatayı ben de alıyorum şu an
  • Aynı hata yok mu çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skarphe

Aynı hata yok mu çözümü ?

aynen şuan bende aynı hatayı alıyorum herhalde genel bir sorun var şuan.
  • genel sorun var sunucular kapalı. çözülmesini bekliyoruz
  • Benim düzeldi kendiliğinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.