Şimdi Ara

Diablo III için bu sistem uygun mu?(lutfen biri cevap yazsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun diablo III u battle.netten starter edition indirdirdim malumunuzu denemek icin haliyle Online oyuncu yoktu oyunda simdi sorum su
    işlemci:İntel(R) Core(TM) i5 CPU M460 2,53GHz 2,53GHz
    Ram:4GB
    Ekran kartı: Radeon hd 6370M
    Windows 7 Home Premium 64 Bit
    Asus K52JU/K52JT Series
    sistemim bu grafik ayarlari en dusukte ve cozunurlukte 720p de yani ekrani kapliyo suan bile oyunda arasira fps dusuyo simdi bu sistemede ekrani kaplayacak sekilde grafikleri onemsemeden birde online ortamda dungeonlarda birisuru player ve npc olacaginida hesaba katarsak sizce bu oyunu "satin" alip "oyna"lemelimiyim Donanimdan anlayan biri bu sisteme bakarak uygun grafik ayarlarini cozunurligin de isin icine katarak bu konu hakkinda goruslerin "nazikce" kufre mahal vermeden birilerini asagilamadan yorumlarini yazarsa sevinirim simdi okadar para verecem bide sistemde calismamazlik olursa diye merak ettim alayim mi diye tesekkurler

• pdak P kullanıcısına yanıt
    En Düşük Sistem Gereksinimleri

Windows
    İşletim Sistemi: Windows® XP/Vista/7 (DirectX 9.0c yüklenmiş ve son servis paketli halleri)
    İşlemci: Intel Pentium® D 2.8 GHz veya AMD Athlon™ 64 X2 4400+
    Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 7800 GT veya ATI Radeon™ X1950 Pro
    Hafıza: 1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7)
    Sabit Disk: 12 GB boş alan
    Disk Sürücüsü: DVD-ROM (yalnızca disk olarak satın alanlar için)
    İnternet Bağlantısı: Kablolu* genişbant (ADSL veya üzeri)
    Çözünürlük: En az 1024x748

Bunlar gerekli imiş asgari olarak.Bence ekran kartın burada oyunbozanlık yapıyor. Diğer özellikler iyi ama VGA kart kötü.
  • Ya benim merak ettigim su zaten kotu biliyorum ekran kartimda dusuk ayarlarda oynasam diyorum oynaya bilirmyim yukarda bahsettigim sekilde grafikler biraz dusuk olsun tam ekran olsun ama fps 30 dan fazla olsun ben bunu istiyorum sadece ben normal modda oynadim dusuk ayarlarda ama sonucta dungeonlar girecen online oyuncular lar olcak bi karmasa bi karmasa bole bi ortamda fps duser diye korkuyorum dusermi biri yanitlasin lutfen
    @digimonster
    ben eski laptobumda i3 4gb ram hd5650m ile en düşük ayarlarda fps düşe düşe oynuyordum. 6370m sanırsam giriş seviyesi ekran kartlarındanmış o yüzden biraz zorlanabilir,
    http://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-6370M-vs-Mobility-Radeon-HD-5650
    şurda 6370m ile 5650m yi karşılaştırınca 63 biraz geride kalıyor
    Bence lowda belki dediğin gibi 30 fps alırsın ama dungeonlar dahil olunca mutlaka fps de ciddi bi düşme olacaktır, o esnada da zaten seni bitirirler, yani sana da makinaya da eziyet olur bu iş.Aşağıda verdiğim linkde senin VGA kartın bazı oyunlarda ki performansı da var istersen bi bak

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6370M.40970.0.html
  • Aslindan starter edition indirdim ayarlarida dusurdum fps drop olmadan oynayabildim ama dediginiz gibi dungeonlarda sıkınti olabiliri sonuc olarak siz ce almaya deger mi alayim mi oyunu
    100 kusur para verip bide oynayamazsak uzulurum ayni seyi titanfallda yaptim fps droptan oynayamamistim bide serefsiz araldan kutulusunu aldim 150 kusur icim acidi yeni pc alana kadar yatiyo yerinde oyuzden ayni hatayi yine yapmayim diye ince eliyorum

@0rk0@digimonster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdak -- 24 Haziran 2015; 22:38:11 >
    Valla maddi konulara ben hiç girmiyorum, orasını sen bilirsin ancak ben teknik olarak eziyet olacağını daha önceden de belirttim zaten...
  • yani sonuc olarak alma diyosunuz hmm.. eyvallah kardeşim tesekkür ederim yeni sisteme kaldı desene :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.