Şimdi Ara

DIABLO III ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
93.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı oyuna ait iki farklı keyi nasıl tek bir hesaba gireceksin ki ?
  • 2 battle.net hesabına gir, niye 1 tanesine girme gibi bir çaban olucak onu anlayamadım ? 2 hesap aç 2 key gir abinle oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

quote:

Orijinalden alıntı: guccaly

soru biraz mantıksız olacak ama

aynı battle net hesabı ile arkadaşım wow oynarken ben d3 oynayabilir miyim.kesin olarak cevaplayabilecek biri varsa cevap verebilir mi

Soru gayet mantıklı ve güzel.

Aynı bilgisayarda wow oynarken d3 oynayabilirsin ama farklı 2 bilgisayarda izin vermeyecektir. Aynı account ile 2 farklı bilgisayardan login olursanız birisi disconnect olur.

Nakatoir (Community): "Bnet system allows you to manage all of your accounts in one simple location. " ... "it will be received by all of the accounts that you are logged into at that point"

edit. Biraz kesinlik kattım:)

one simple location buradan kasıt nedir?aynı ip mi yoksa aynı pc mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

2 battle.net hesabına gir, niye 1 tanesine girme gibi bir çaban olucak onu anlayamadım ? 2 hesap aç 2 key gir abinle oynayın

çünkü aramızda item değiş tokuşu da yapmak istiyorum... 1 hesapta oluşturduğun karakterlerde stash ortak ya... mesela abim wz alıp güzel bir item bulduğunda bunu stashe koyacak bende onu alıp kullanabilecem. ana fikir bu.. ve tabiki aynı zamanda da oynayabilmekte esas amaçlardan birisi..... 2 farklı hesap olunca itemleri değiştirmek için ah kullanmam gerek. yada tek hesap olursa sadece birimiz oynayabiliriz... bu yüzden sormuştum

ve bir arkadaş bir hesaba 2 key nasıl gireceksin ki diye sormuş?.. işte bilmiyorum olurmu? daha önce yapmadım bir tane d2 keyim vardı onunla oynadım durdum.... 2. bir keyi girme gereği görmedim....

edit: ekleme ve imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 25 Nisan 2012; 22:53:01 >

• 1 hesaba ayni oyundan 2 tane ekleyemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

2 battle.net hesabına gir, niye 1 tanesine girme gibi bir çaban olucak onu anlayamadım ? 2 hesap aç 2 key gir abinle oynayın

çünkü aramızda item değiş tokuşu da yapmak istiyorum... 1 hesapta oluşturduğun karakterlerde stash ortak ya... mesela abim wz alıp güzel bir item bulduğunda bunu stashe koyacak bende onu alıp kullanabilecem. ana fikir bu.. ve tabiki aynı zamanda da oynayabilmekte esas amaçlardan birisi..... 2 farklı hesap olunca itemleri değiştirmek için ah kullanmam gerek. yada tek hesap olursa sadece birimiz oynayabiliriz... bu yüzden sormuştum

ve bir arkadaş bir hesaba 2 key nasıl gireceksin ki diye sormuş?.. işte bilmiyorum olurmu? daha önce yapmadım bir tane d2 keyim vardı onunla oynadım durdum.... 2. bir keyi girme gereği görmedim....

Bir hesaptan diğer hesaba, auction house kullanmadan item aktarabilirsin, eğer ki betadaki bu özellik değişmez ise:

Betada co-op oynarken, aynı oyunda olduğumuz oyunculardan biri yere item atarsa, diğerleri o itemı alabiliyordu. Tam sürümde bu değişmezse, bu şekilde item aktarabilirsiniz, oyuna başkasının girmemesi için oyunu public yapmazsınız, options'tan quick join'i kapatarak arkadaşlarınızın girmesini de engellersiniz. Sadece davet edilenler oyuna girebilir... Ama önce dandik itemlarla deneyin bunu tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

quote:

Bir hesaptan diğer hesaba, auction house kullanmadan item aktarabilirsin, eğer ki betadaki bu özellik değişmez ise:

Betada co-op oynarken, aynı oyunda olduğumuz oyunculardan biri yere item atarsa, diğerleri o itemı alabiliyordu. Tam sürümde bu değişmezse, bu şekilde item aktarabilirsiniz, oyuna başkasının girmemesi için oyunu public yapmazsınız, options'tan quick join'i kapatarak arkadaşlarınızın girmesini de engellersiniz. Sadece davet edilenler oyuna girebilir... Ama önce dandik itemlarla deneyin bunu tabii

hmmm bir item attığımızda başka oyuncu görebiliyormu? iyimiş bu ... peki amatör sorusu olacak ama, iskeletoru(skeleton king işte) öldürdüğümüzde herkese aynı item mi düşüyoru?? yoksa oyuncuların level'larına göre farklı itemler mi düşüyor???

• Farklı itemlar düşüyor tabii, ama farklı levellarda pek deneme yapmadığım için level'a göre düşüp düşmediğini bilmiyorum.
  • wipe olayını çok normalmiş gibi yazmışsın hocam niye öyle birşey olsun ki ?
  • quote:

quote:

birbirinizi arkadaş olarak ekleyip aynı oyuna girip oyun içi trade yapabilirsiniz. ah kullanmanıza gerek yok.

• Ben Aral'ın ön siparişi hakkında birşey soracaktım.

Şimdi ben ön sipariş versem 15 Mayıs'ta teslim alıyor muyum? Yoksa atıyorum ilk başta 1000 adet gelecek ilk sipariş veren 1000 kişiye gidecek şekilde mi olacak?

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

Bu arada dikkat ettiğim kadarıyla goldlarda itemlar gibi ayrı düşüyor. Bir mobu lootladığınızda gold düşerse onu iki ayrı kişi lootlayabiliyor. Yani aynı bir mob üzerinden düşen altın partideki kişi sayısına göre bölünmüyor. Partideki tek olay mobların hplerinin yükselmesi. Yanlışsam düzeltin lütfen

Aynen öyle oluyor goldlar da itemler gibi ayrı. 3 günlük açık betada test edilmiştir değişmezse böyle sistem. Düzeltilirse iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Ben Aral'ın ön siparişi hakkında birşey soracaktım.

Şimdi ben ön sipariş versem 15 Mayıs'ta teslim alıyor muyum? Yoksa atıyorum ilk başta 1000 adet gelecek ilk sipariş veren 1000 kişiye gidecek şekilde mi olacak?

Teşekkürler..

12 mayıs'dan önce aral'dan sipariş verenlere en geç 17 mayıs'da teslim edilir
  • quote:

quote:

Teşekkürler..

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

wipe olayını çok normalmiş gibi yazmışsın hocam niye öyle birşey olsun ki ?

normal bir durum zaten ama son çare olarak kullanılır, terimin açıklamasını yaptım sadece, yorum katmadım
  • quote:

quote:

Teşekkürler..

böyle bir garanti veriyormu aral? yaklaşık 20 gün falan önce önsiparişimi verdim ama teslim tarihi ile ilgili kesin net bir bilgi hiçbir şekilde araldan alamadım.

• quote:

Teşekkürler..

Aral sipariş sırasına göre oyunları göndermekte.

Senden önce 10000 kişi sipariş vermişse doğal olarak önce onlara göndermeye başlayacak. Erken sipariş verenlerin önceden ellerine ulaşması en doğal olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: queenTR

quote:

quote:

Teşekkürler..

böyle bir garanti veriyormu aral? yaklaşık 20 gün falan önce önsiparişimi verdim ama teslim tarihi ile ilgili kesin net bir bilgi hiçbir şekilde araldan alamadım.

Oyun 15 Mayıs da çıkıyor şayet Aral'ın eline geç ulaşma durumu olmaz ise ön sipariş verenlerin eline ulaşması en geç 17-18 Mayıs olur. Hatta Aral başka oyunlarda yaptığını yaparsa 15 Mayıs günü bile oyun elinde olabilir.

Örneğin Aral EA oyunu olan Crysis 2 oyununu çıktığı gün insanların eline ulaşacak şekilde kargoya vermişti. Blizzard'ın oyunu olan Diablo 3 için de böyle bir uygulama yapabilir.

• Saçma bir soru olacak ama bu aralın verdiği "sipariş kodu" bu oyunu kaçıncı sıradan pre order yaptığıyla bir alakası yok değil mi?
    Eğer öyleyse bana 2 ay sonra ulaştıracaklar gibi bir korku saldı içimi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: queenTR

Saçma bir soru olacak ama bu aralın verdiği "sipariş kodu" bu oyunu kaçıncı sıradan pre order yaptığıyla bir alakası yok değil mi?
    Eğer öyleyse bana 2 ay sonra ulaştıracaklar gibi bir korku saldı içimi :(

Aral sipariş kodunu her üründe veriyor. Zaten sipariş kodunu sistem tarafından otomatik verilir. O kodu siparişin takibin de yardımcı olsun diye veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.