Şimdi Ara

DiABLO III Multiplayer Topluluğu[PS3][ÇOK KİŞİYİZ :)] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
4
Favori
13.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuros

bu oyunu BLueray mi almak iyi yoksa PSNden mi

tez cevap verirseniz sevinirim :)

BLueray koleksiyon olur, download upload derdi olmaz diye olumlu düşünüyorum

PSN de habirre disc sok çıkar muhabbeti olmasın diye .

bir yandan da başka arkadaşın evinde oynamak için blueray iyi olur gibi geliyor.

Dedigin gibi blueray iyi ama fiyat cok yuksek piyasada en ucuz 140 tl hatta vatanda 177 ye satiyolar bide su var arkadasinda oynamak istersen karakterini usb yi yukleyip tasiyabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R'a geldi mi oyun? dün yoktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanuha

quote:

bir yandan da başka arkadaşın evinde oynamak için blueray iyi olur gibi geliyor.

Dedigin gibi blueray iyi ama fiyat cok yuksek piyasada en ucuz 140 tl hatta vatanda 177 ye satiyolar bide su var arkadasinda oynamak istersen karakterini usb yi yukleyip tasiyabiliyorsun

Usb ile karakter taşımak sadece blueray'e özel değil

• Dun gece oyun anca yuklendi e haliyle bende uyudum simdi isin yoksa aksam olmasini bekle oyunun fazla kasmayin beyler karakterleri bizi de bekleyin
    Bide hangi karakterle oynuyosunuz hangisi suan icin daha avantajli gozukuyor?

• quote:

Dun gece oyun anca yuklendi e haliyle bende uyudum simdi isin yoksa aksam olmasini bekle oyunun fazla kasmayin beyler karakterleri bizi de bekleyin
    Bide hangi karakterle oynuyosunuz hangisi suan icin daha avantajli gozukuyor?

Hepsi iyi zaten 9 tane acabiloyosun galiba ben bilizart (yanlis yazmis olabilirim) ile basladim 6 levelim :) aksam oynariz

• Spotçulara geldi mi oyun

• İnstagram a koydum foto:)ıst min fiyatlar 145tl...dün gece 1 saat oynadım wizard açtım 3lvl oldum.fena degil gibi.
    Anck_SuNamuN benide ekleyin...

• yorumlar için sağolun...

PCde bağlantı sorunları canıma tak etti ve biraz önce gitti gidemediden 140a sipariş verdim.

bakalım... diablo çok uzun ömürlü bir oyun. illaki parasını çıkarıcaktır diye kendimi teselli ediyorum.

PSnden indirmek isterim ancak izin verir mi bilemem. Yani psnden indirip blueray kodu girersek çalışır mı acaba?

sorma sebebim blizzard disc formatındaki oyunları register edince sonradan direk setup file indirilmesine olanak sağlıyor.

belki PSNden indirip sonra oyun kodu girerek aktive edebilsek iyi olurdu.
  • quote:

yorumlar için sağolun...

PCde bağlantı sorunları canıma tak etti ve biraz önce gitti gidemediden 140a sipariş verdim.

bakalım... diablo çok uzun ömürlü bir oyun. illaki parasını çıkarıcaktır diye kendimi teselli ediyorum.

PSnden indirmek isterim ancak izin verir mi bilemem. Yani psnden indirip blueray kodu girersek çalışır mı acaba?

sorma sebebim blizzard disc formatındaki oyunları register edince sonradan direk setup file indirilmesine olanak sağlıyor.

Maalesef dedigin sekilde bir islem olmuyor. Psn den indirebilmen icin psn uzerinden satin alman gerekiyor. Sen almis oldugun oyun eline olusunca cd uzerinden takarak oynayabilirsin. Yani standart uygulama

• quote:

quote:

yok hocam ben oyun olmayan PS3ünde oynamaktan bahsetmiştim.

ne biliyim tatilde ya da gecelemeye gittiğinizde oynanabilir disc ile.

tabi dediğiniz gibi karakteri de taşıyarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

yorumlar için sağolun...

Maalesef dedigin sekilde bir islem olmuyor. Psn den indirebilmen icin psn uzerinden satin alman gerekiyor. Sen almis oldugun oyun eline olusunca cd uzerinden takarak oynayabilirsin. Yani standart uygulama

esasında dediğim mantıklı ama değil mi? :)

peki battletag psn username mi yoksa oyunda yine PCdeki gibi aldığımız battletag mi?

bu arada inşallah yarın kargo gelirse katılırım aranıza :)
    PCden gelen tecrübeyle tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuros -- 4 Eylül 2013; 13:25:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Spotçulara geldi mi oyun

Feza da var

• Çoğu site oyunu kötülemis...ben 1saat kadar oynadim.siz daha fazla oynamışsinizdir nasil oyun?

• Bence oyun gayet hoş kontroller gayet basit hiç zorluk çekmedim dün 4 kişi oynadık tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightlander

Bence oyun gayet hoş kontroller gayet basit hiç zorluk çekmedim dün 4 kişi oynadık tavsiye ederim

Bende co op icin aldim oyunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: adrealist1027

Çoğu site oyunu kötülemis...ben 1saat kadar oynadim.siz daha fazla oynamışsinizdir nasil oyun?

Gayet mukemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

quote:

Çoğu site oyunu kötülemis...ben 1saat kadar oynadim.siz daha fazla oynamışsinizdir nasil oyun?

Gayet mukemmel

Hangi karakterleri kullaniyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

quote:

Gayet mukemmel

Hangi karakterleri kullaniyorsunuz?

Wizard ama demon hunter de acicam merak ediyorum :)

• arkadaşlar PClerden oynayıp yorum yapan var mı?

oyunun sorunları ilk 3-4 ayda anlaşılmıyor.

6 ayı devirince anlıyorsunuz durumu :)
  • EVET bende dün başladım ve beni eklemek isteyenler id sirmada28 :)

Bu arada beyler oyunu bakırköyden dün aldım 120 tl psoyun shop tan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srhtgrbz -- 4 Eylül 2013; 15:21:05 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.