Şimdi Ara

DiABLO III Multiplayer Topluluğu[PS3][ÇOK KİŞİYİZ :)] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
4
Favori
13.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da hiçbir yerde yok kutulu olarak. Neyse ben de Overgame'den aldım 135 TL'ye umarım hemen kargolanır da yarın elime geçer.
  • Beyler oyunu begendınız mı ps3te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim. Arada lag oluyor co-op'da, can sıkıyor biraz. Bir de oyun içi mesajlaşma yok, Blizzard'ı anıyorum buradan. Basacaksın L3+R3'e aynı anda mesaj yazma yeri çıkacak, yazıp yollayacaksın ekranda herkes görecek. Bu kadar mı zor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

Ben beğendim. Arada lag oluyor co-op'da, can sıkıyor biraz. Bir de oyun içi mesajlaşma yok, Blizzard'ı anıyorum buradan. Basacaksın L3+R3'e aynı anda mesaj yazma yeri çıkacak, yazıp yollayacaksın ekranda herkes görecek. Bu kadar mı zor anlamadım.

Sesli chat var mı peki oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

arkadaşlar PClerden oynayıp yorum yapan var mı?

oyunun sorunları ilk 3-4 ayda anlaşılmıyor.

6 ayı devirince anlıyorsunuz durumu :)

Ben oyunu cok uzun sure pc de oynadim. Bence koltukta yayilarak diablo oynananin keyfi harika :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

Takip :)

Ekleyeyim mi canım

quote:

Orijinalden alıntı: Inevitable_InET

Hayırlı olsun herkese. Ekle panpa

Alıyor musun oyunu? Ekliyorum hemen

Hala 11kisi yaziyor ekle benide bak ekle diyen cok kişi var konuya bak biraz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

Ben beğendim. Arada lag oluyor co-op'da, can sıkıyor biraz. Bir de oyun içi mesajlaşma yok, Blizzard'ı anıyorum buradan. Basacaksın L3+R3'e aynı anda mesaj yazma yeri çıkacak, yazıp yollayacaksın ekranda herkes görecek. Bu kadar mı zor anlamadım.

Sesli chat var mı peki oyunda?

Var tabii. Yalnız dandik kulaklık kullanannların sesleri kesik kesik çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrealist1027

quote:

quote:

Ekleyeyim mi canım

quote:

Orada isimin yazmasa ne olacak anlamadım. Bilgisayarım yok ve mobilden düzenlemek çok zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adrealist1027

quote:

quote:

Ekleyeyim mi canım

quote:

Orada isimin yazmasa ne olacak anlamadım. Bilgisayarım yok ve mobilden düzenlemek çok zor.

Benim icin sorun yok kardeşim konun güncel olsun diye soyledim:)gönüller bir olsun:)

• Beni herkez ekledimi? Eklemeyen kalmasin :)

• merlininkazani 62 vermiş oyuna
  • Onlara hüe diyorum idiot kazani

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Onlara hüe diyorum idiot kazani

Yorumları da bunlar:

Artılar: - Konsol bazı noktalarda akıcılığı daha iyi veriyor, kontroller Dual Shock''a iyi optimize edilmiş

Eksiler: - Diablo III''ün bütün sorunlarını alın, üstüne konsol problemlerini ekleyin, grafikler PC versiyonundan fersah fersah düşük, kontrol problemleri menzilli sınıfların oynanmasını engelliyor, Battle.Net yok.
  • oyun aralda 135 tl

pepsi kodu ile 120 tlye gelir

http://www.aralgame.com/beta/index.php?route=product/product&product_id=2494

spotçulardan falan 140 tlye almak mantııksız yani
  • Bunlar harbi mmmm....l uste kontroller iyi optimize edilmis diyolar altta menzilli classlarda kontroll problemli

Ya ne yazdigini bilmiyor yada bi yerinden hata uyduruyor

• çok dikkate almam bende onları zaten ama o kadar düşük vermeleri ilgili çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametbaggio -- 4 Eylül 2013; 22:30:05 >
  • Merlinin Kazanı nı hiçbi konuda kaale almayın 3 5 tana salağın önüne 15 er dakika oyunları oynatıp inceleme diye yazdırıyorlar.

• Oyun konsolda olmuş arkadaşlar boşuna endişelenmeyin gayet iyi.

Yeni bir karakter açmak istediğimde ilk bölümden başlıyorum değil mi tekrar tüm görevleri yapmak mı zorundayım ?

Bir de mesela normalde bitirdim nightmare zorluk seviyesi açıldı oyunun tüm questlerini tekrar nightmare zorlukta yapmak mı zorundayım hell için ? Sadece act sonlarındaki boss'ları kesmek yeterli oluyor diye bişeyler okumuştum ama denemedim henüz
  • 60 level arkadasin varsa boostlatabilirsin kendini

• Yok valla şu an barbar ile oynuyorum lvl 30 olacağım act 3'ün sonlarındayım .

Legendery item'ler düşüyor ya hani idenify diyip açıyoruz, bunları bekletip daha yüksek lvl'larda açsam daha kaliteli eşyalar mı çıkar ? Ben dayanamayıp açıyorum hep birkaç tane düştü
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.