Şimdi Ara

DiABLO III Multiplayer Topluluğu[PS3][ÇOK KİŞİYİZ :)] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
642
Cevap
4
Favori
13.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaºlar beni de ekleyebilirsiniz. PSN living4killingU su an WD olarak basladim asagida PCde oynayanlar için oyun deneyimini aktariyorum:

PCde oynamis biri gozunden PS3te Diablo 3
    Video: bakis acisi daha yakina cekilerek PS3un dusuk islemci ve grafik kapasitesi idare edilmeye calisilmis. Saglam bir bilgisayarda full detayda oynadiktan sonar ilk acildigi ve oyuna baslandigi an fark bariz ortaya ciksa bile aksiyon basladikca ve ortam hararetlendikce cok hizli sekilde goz alisiyor ve dusuk grafikler sanki hep boyleymis gibi geliyor. Bunda tabi ekrana bilgisayardan daha uzak bir mesafenden bakmaninda payi buyuk. Bunun disinda oyunda bir takilma vs. gozlemlemedim. Effektler duzgun ve takilmadan ilerliyor. Yakin mesafe bakis haricinde yapilan bir diger cakallik duvar arkasindaki yaratiklarin artik gozukmuyor olusu ya da bakis acisi yaklastigi icin yaklasan yaratiklari goremediginiz icin kapi agzinda ya da koseyi doner donmez yuz yuze gelebiliyorsunuz. Sadece siz ve follower beyaz cizgiyle belirtilmis. Ayrica ilk oyunu WD ile oynadigim icin zombie dog gibi minionlarimiz da gozukmuyor. Bunu bypass yapmanin yolu display health bar secenegini aktif hale getirip yaratigin turunu goremesekte en azindan orada bir sey oldugunu anlayabilmemizi saglayabiliyoruz. Yine tesadufen WD ile oyuna basladigim icin yapilan bir digger cakallik olarak normalde 3 olan zombie dog sayisi burada 2 ye inmis. Bu grafik icin yapilmamistir muhtemelen (onca yaratik var) ancak neden 3 degil de 2 anlamadim. Bu konuya gameplayde deginicegim.

Gameplay: oncelikle kolu kullanarak yonlendirme fena degil ancak taktik olarak sikinti yaratiyor. Sag kol ile kacabiliyor ve mesafeli saldirilari bertarafa edebiliyoruz (bir nevi dodge ve dexteritye katkimiz oluyor) ancak atis olayinda bayaa kayip var. izli mermi vardir askerlik yapanlar bilir. Atis duzeltmek icin de kullanilir. Ayni onun gibi demon hunterda rapid fire ya da wizardda ice cone olunca bir nevi ilk atista ana yonde (kuzey guney dogu bati) degilse dusman bir duzeltme verebiliyoruz hatti gordugumuz icin ancak WD poison dartin ilk hali gibi tek tek ve aralikli atan bir skill ise ya da kisa menzilli ise atista sikinti yasamamak mumkun degil. Blizzard cok patch cikardigi icin belki bir aim guide koyabilir ilerde diye dusunuyorum. Melee karakterlerde sorun olmayacaktir. Zira aim assist var ve en yakin ve/ya guclu yaratik kirmizi cizgiler ile secili hale geliyor. Ancak taktiksel olarak sikinti yasaniyor. Mesela bir grupta summoner var ve ilk o vurulmak istemiyorsa dedigim etkiyi gozlemleyebilirsiniz. Onun disinda ben WD ile basladigim icin poison dart splinters acilana kadar bayaa sikinti cektim. Ne zaman ki splinter acildi ve atislari hat boyu gorur oldum bir nebze de olsa sikintim gecti. Bir digger mevzu da yine WD ve wizardlari ozellikle ilgilendiren AoE buyulerin summon olayi. Bu buyuler icin imlec olmadigi icin taktiksel kullanim ciddi zarar gormus. Mesela bir odayi hizlica blizzard ile dolduramayacaksiniz muhtemlen (buyuk ihtimalle diyelim amah ala teyit etmedigim icin acik kapi birakiyorum) WD de grasp of death skillini bilen bilir. Kapi agzi vs. gibi kritik yerlerde kullanildiginda taktik olarak cok iyi bir skilldir. Blizzarddan daha uzun cooldown olur. Yani spamleyemezsiniz. Ancak yerini iyi sectiniz mi fark yaratir. Yaklasik level 16 oldum ve sunu gozlemledim. Makine buyuyu en kalabalik olan bolgenin ortasina aciyor, eger tereddut ederse sizinle yaratigin arasina ama cemberin kenarinda siz merker ise yaratigin yonunde(yani yaratik size yaklasmak icin en uzun sure buyu etkisinde kalacak sekilde) atiyor. Eger kimse yoksa size cemberin merkezne atiyor. Tabi bir de WD ile oynadigim icin ilk actigim skillerden olan zombie doglarin iki adet olma olayi var. buna yarayan pasif skill ile ise 3 adete cikiyor (pc deki normal sayi olan 3 bu buff ile 4 oluyordu) ancak grafik-islemci diye sayi azalmis belki dengelemek icin guclerini arttirmislardir diye baktim ama yin kopek basi %9 ayni damage vuruyorlardi. Yanliz yaratiklar bizden ziyade kopeklere daliyordu. Bu da ilgimi cekti. Yani kopek once saldirdiysa veya daha yakinsa veya her ikisi de olursa size degil kopege saldiriyorlar. Bunun disinda gamepadde oynamak mukemmel degilse de cok rahat diyebilirim. Ancak bu ingilizce tabirle lousiness yani hassasiyetin korunamama olayi ve bazi skillerin ps3 nedeniyle degistirilmis olmasi AHnin olmamasiyla birlikte buildleri degistirecektir ki zaten yeni itemlar nedeniyle illaki degisecekti. Bunun dusunda oyunun kronik problemlerinin 2-3 karakterin level 60 yapilmasindan sonar hissedilir oldugundan dolayi muhtemelen daha ne sorunlar cikacaktir kimbilir.
    Onun disinda junk hadisesi, sarilarin identified cikmasi (sadece legedaryler identify istiyor) ve cikan loot simdilik fena degil ama dostum zaten infernodan sonar itemlara burun kivirmiyor degilmiyiz.
    Menuler arayuzler fena olmamis. Yanliz cooldown timerlar gozukmuyor. Bunun haricinde OFFLINE oynamak muthis bir sey dostum (ki PC de oynadigim oyunu PS3 icin tekrar alma sebebimdir bu) yanliz kesinlikle emin olun PS versiyonuna da bir cok yama gelecektir. Zira oyun ilk PC versiyonu gibi oynaniyor ama uzun vadede sikinti yaratacak seyleri PC oyuncusu gozuyle bakinca hissediyorsunuz.
    Ben oyunu begenmezsem satarim, baskalarina gittigimde de oynariz vs. gibi nedenlerden dolayi disc haliyle aldim. Psnden almaninda sanirim ps4 te faydasi olacaktir. Sonunda ps4 alacagim icin oyun oraya cikarsa ben de psn hesabimdan tekrar almayi dusunurum.

Bu degerlendirmeleri ozellikle PC de oynayan ve PS3u olan-PS3 almayi dusunen (ki kesinlikle alinmali) arkadaslar icin yazdim. PCden gecince once coznurluk sonar gamepad ve arayuzler sonra da PCde 15-16 ay once level 10 yaptiginiz blacksmithin gecekondu modunda kuyumcununsa portakalda vitamin olma durumu sok etkisi yaratiyor. Bu arada altin toplama olayi disinda yerdeki cesetleri de otomatik donduruyoruz ustlerini arayip altinlarini almak icin artik…
    Bunlar tabiki ilk izlenimler. Yanliz offline oynamak muthis bir sey ve tabi Ah olamamsi simdiden tum goldlari toplamama neden oldu diyebilirim. Item inventorye girince direk daha fazla dps/armor/vitality artisi yarayip yaramadigini en hizli sekilde (inventorye girmeden bile, daha aliralmaz) gorebiliyoruz. Ancak taktik detaylari gormek ve iki item arasinda secim yapmak uzamis. Yani ayni etkiyi yapan iki itemdan adventure icin daha faydali olan ya daha yuksek resistance olani gormek icin ugrasiyorsunuz. Bu arada details kismini da pek begenmedim. Tak diye liste halinde vermeleri gerekirken ya da neye bakacaksak drop down gui olmasi gerekirken sadece scroll konulmus.

Neyse bu yazi daha cok su alir. Herkese saygilar, sevgiler ve bol legendaryler…

• benide ekleyin beyler

level 25 monk

psn id: DannyBThe7th
  • arkadaşlar pc de deniyorum oyunu fakat o ılk kıng skeleton sanırım onu çabucak oldurdum barbarıan ıle yanı oyu basıt geldı sankı bıraz bana, vur kır parçala ıtem kas güzel ama cabuk sıktı sankı oyun nıyeyse, bısılerı kaçırıyor olmam lazım dıye düşünüyorum
  • Oyun niye merlin'in kazanından 60 küsür puan almış anlamadım
  • Zenginlik
     DiABLO III Multiplayer Topluluğu[PS3][ÇOK KİŞİYİZ :)]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

Zenginlik

yakışır:)

• quote:

Zenginlik

Bana biseyler atarsin artik wizard kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK_YGZ&619

quote:

Zenginlik

Bana biseyler atarsin artik wizard kardesim

Ayıpsın.

• quote:

psn ekledim dun aksam musait olduugnde bi kac el farm atalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Peki dostum.

• Arkadaslar ben bu online oyunlarda loot isini kavrayamadim ben eski wow cuyum ama dioblo 3 ten once bilizirti biraktim burada loot isini cozemedim bi de simdi bu oyun solo biter mi olup dirilip bitecek gibi

• soloda bitirirsin tum zorluklarda diablo keserek ama canin cok skilir. ayrica coop yaparsan hem exp fazla gelecegi icin solodan daha cabuk level atlar daha iyi itemler dusurursun.
    coop ile ustunu basini lootlardan dusenlerle diz lv60 yap
    sonra inferno master II'de item ve paragon kas tek basina
  • quote:

quote:

Mortal ile beraber kasıyoruz akşamları ve inanılmaz keyifli oluyor. 3.ye adam arıyorduk hocam, sen de gelirsen baya keyifli olur.
  • ne zaman giriyoruz?
    oyunda iseniz geleyim simdiden.
    psn id verirsen eklerim biraz sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solidard4

quote:

quote:

Mortal ile beraber kasıyoruz akşamları ve inanılmaz keyifli oluyor. 3.ye adam arıyorduk hocam, sen de gelirsen baya keyifli olur.

Bende gelebilirim birlikte kasariz.
    Psn:AdReaLisT1027

• Merhaba,

Bende bilgisayarda diablo 2 ve 3 oynayan biri olarak, konsolda da oynama kararı aldım. Oyunu daha yeni aldım. Barbarian ile oynayacagım. Lvl 60'a ulaştıktan sonra item run, diablo (inferno) ve infernal machine runları yapmaya niyetli olan arkadaşlar beni ekleyebilir.

Psn id:Bron666
  • suan kac lv'sin.
    60a kasmak icin seri birsekilde coop yapmay dusunuyorum fakat quick matchlerde surekli oyundan cikma durumu oluyor millette.
    aksama kadar coop yapmak isteyen vamri?
  • şu an lvl 1 im:) yeni aldım oyunu ama kısa sürede 60larım bilgisayardada baya oynadım. sırf rmah yüzünden bıraktım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solidard4

quote:

quote:

Hocam benide ekleyin bugun is yerinde nobetciyim aksam altidan sonra sabaha kadar araliksiz gidicem
    Psn: xanuha

• Bende varim berkay abi kasariZZZ

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.