Şimdi Ara

DiABLO III Multiplayer Topluluğu[PS3][ÇOK KİŞİYİZ :)] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
4
Favori
13.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4. ben olabilirim isterseniz beyler. 11'den sonra giriyorum akşamlar ve 30 level monkum şu anda. uyarsa ekleyin güzel oyun oynarız: DannyBThe7th
  • arkadaşlar act 1deyim oyunu bugün d&r dan aldım eklemek isteyenler psn:Melkor1994
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkorr

arkadaşlar act 1deyim oyunu bugün d&r dan aldım eklemek isteyenler psn:Melkor1994

Ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilar icerisindeyim kardesim ve arkadasim rica etti diye 25 level halimle khazar kampina geri dondum 2 saattir bos bos oynuyorum. Tek amacim bir an once infernoda bitirmek su oyunu malum hem GTA cikiyo hem universite basliyor. Spor,sevgili,okul,GTA, Diablo ayni anda yurutulucek bir besli degil

• mertsahin3 / Demon Hunter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTorres -- 10 Eylül 2013; 4:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnb

4. ben olabilirim isterseniz beyler. 11'den sonra giriyorum akşamlar ve 30 level monkum şu anda. uyarsa ekleyin güzel oyun oynarız: DannyBThe7th

Tabii ki buyur gel yerin hazır. Biz 60. seviyedeyiz şu an Inferno'da başladık ama senin yanında seviye alman için gelebiliriz.
  • yaa beyler ben bişey soracam wow daki gibi itemlerin nerde düşüceği item statlarının kombinasyonlarının en iyi şekilde nasıl yapılacağını anlatan bir site var mı? Wow da wowhead baya işe yarıyordu ama diablo da var mı böyle bir site?
  • 25-30 lvl arasi toplansin beyler fena gazdayim :D

• Arkadaşının oyununa girmeye çalışırken there was an error joining the game hatası alan var mı
  • WD lvl-28 normal lütfen ekleyin arkadaşlar

psn: living4killingU

PC tecrübeli WD,

Potion+Yol+SSK çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Arkadaşının oyununa girmeye çalışırken there was an error joining the game hatası alan var mı

Evet arada sırada da olsa alıyoruz. O hatayı aldığın zaman oyunu kapatıp açtığında oyun bir daha o hatayı vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solidard4

quote:

Arkadaşının oyununa girmeye çalışırken there was an error joining the game hatası alan var mı

Evet arada sırada da olsa alıyoruz. O hatayı aldığın zaman oyunu kapatıp açtığında oyun bir daha o hatayı vermiyor.

oyundamisniz geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solidard4

quote:

Bizde malesef o hata hiç gitmiyor. Birlikte oynarız diye aldık ama giremiyoruz
  • Geçen gün etrafı parlayan sandık açtım hiçbir şey düşmedi ne para ne eşya. Böyle şanssızlık olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

Geçen gün etrafı parlayan sandık açtım hiçbir şey düşmedi ne para ne eşya. Böyle şanssızlık olmaz

illa dusecek diye bi kaide yok kac tane elit kestim inferno hardda mavi'den baska item atmadi.
    normal zombi kesiyorum leg. item dusuyor
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, oyunun PC versiyonu acaba benim laptopta çok kasar mı? Intel i5 2.5Ghz, 4GB Ram, 500GB Harddisk, Intel HD Graphics 3000 kart var. Sanırım ekran kartında sıkıntı olur, low ayarlarda da oynamak ne kadar eğlenceli olur diabloyu?
  • Yaw arkadas 3 yil once wow belasindan kurtuldum diye seviniyodum sirf bi daha wow oynamiyim diye ps3 aldim simdi de bu diablo belasini sardim basima butun gun aksam olsada eve gidip diablo kassam diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanuha -- 11 Eylül 2013; 19:39:22 >
  • aldım sonunda oyunu yrn akşam aranızdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

aldım sonunda oyunu yrn akşam aranızdayım

Hosgeldin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

aldım sonunda oyunu yrn akşam aranızdayım

Hosgeldin dostum

eyvallah dostum sağolasın bu gece iner oyun yarına hazırım

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.