|
Diablo Immortal'ın ne zaman erişime açılacağı belli oldu: PC'de ön yüklemeye açıldı
-
-
Oyuna Emulatorle mi yoksa Beta bitene kadar beklemek mi lazım PC 'de oynamak için?
-
battle.net uygulamasını indir kur bilgisayara ordan iniyor 😉
-
O bahsettiğin Mobil mi PC 'mi?
-
pc tarafı için söylüyorum burdan indir uygulamayı kur sonra göreceksin
-
Bi dönemin kapısında kuyruklar olan oyunları… Diablo’yu çok fazla oynamadım ancak kemik bi kitlesi vardı :) Ama bak WoW desen, SC desen onlar var. Lanet olsun fiyatlara
-
Battle.net launcher üzerinden indirip çıkış yaptığı zaman oyuna girebilirsiniz. Ekstra bir emülatör kurmanıza gerek yok.
-
Sonunda kaç aydır bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir zamanlar bu oyunların bu kadar tutulmasının sebebi, benzeri oyunlarının çok olmaması, dönemine göre dinamikleri, hikayeleri ve oynanabilirliğinin çok iyi olması, parayla bir şey almadan da oyunu sonuna kadar götürebilmenizdi.
Şimdi oyunun kendisi dünya para, oyun bedavaysa ve böyle içerik satıyorsa imkanı yok para harcamadan bir yere varamıyorsunuz.
pay to win sektörü maalesef oyuncuları çok etkiliyor. Özellikle Türkiye gibi ülkelerde.
Starcraft, Diablo, Warcraft gibi oyunların zamanında bu kadar tutulmasının sebebi bu.
şu an Türkiye den birisinin 600-700 verip bir oyun alması, oyun içinde skinler, ekipmanlar falan gibi şeylere de para yatırması çok kolay değil. Hele ki oyuncu bilgisayarları falan hak getire.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X