Şimdi Ara

DİABLO vs WOW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo rpgnin atasıdır.Diablo 1 ve 2 normal single bir rpg oyunudur.Fakat 90lı yıllarda bile çıksa bugün bile zevkle oynanır çünki şahsen dünyanın en iyi rpg oyunu.1 ve 2 online değil titan quest gibi normal bir rpg fakat diablo 3 beni hayal kırıklığına uğrattı bi bakıma çünki ne bileyim hani diablonun o sıcak ortamına alışmıştık nerden çıktı şimdi bu online meselesi :( ama yinede Diablo 3'ü büyük zevkle bekliyorum Hangi formatta olursa olsun mutlaka alırım diablo 1'i şimdi oynarsan belki pek zevk alamassın ama Diablo 2 yi oynamanı tavsiye ederim.Kafa doluyken oynanmıyo ama rahat rahat ve acele olmadan oynayacaksınız :) Kısacası böyle umarım diablo 3'te beklentiyi karşılar ve yüzümüzü kara çıkartmaz.Daha şimdiden binlerce ön sipariş geldi.Çıkış tarihi açıklanıncada zaten mağazaların önünde sabahlıcaz galba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neçayevx -- 27 Ekim 2011; 20:47:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT-Ege

Diablo rpgnin atasıdır.Diablo 1 ve 2 normal single bir rpg oyunudur.Fakat 90lı yıllarda bile çıksa bugün bile zevkle oynanır çünki şahsen dünyanın en iyi rpg oyunu.1 ve 2 online değil titan quest gibi normal bir rpg fakat diablo 3 beni hayal kırıklığına uğrattı bi bakıma çünki ne bileyim hani diablonun o sıcak ortamına alışmıştık nerden çıktı şimdi bu online meselesi :( ama yinede Diablo 3'ü büyük zevkle bekliyorum Hangi formatta olursa olsun mutlaka alırım diablo 1'i şimdi oynarsan belki pek zevk alamassın ama Diablo 2 yi oynamanı tavsiye ederim.Kafa doluyken oynanmıyo ama rahat rahat ve acele olmadan oynayacaksınız :) Kısacası böyle umarım diablo 3'te beklentiyi karşılar ve yüzümüzü kara çıkartmaz.Daha şimdiden binlerce ön sipariş geldi.Çıkış tarihi açıklanıncada zaten mağazaların önünde sabahlıcaz galba...

yavaaaaaşşş. diabloda çoğu rpg öğesi yok bile. tek düze ilerliyor questler kendi kararlarını veremiyorsun. bi fallout bi m&m değil diablo. ama zevklidir kendini oynatır hele arkadaşlarınla oynuyosan oyunu 5-6 kere bitirdiysen bile zevk veriyor.

• Auction house da reel parayla item satışı olacakmış blizz de bunlardan komisyon alacakmış . Çinlilerin işi zor olacak gibi gözüküyor
  • Hala Hamachiden Diablo II LOD expansion Median XL mod MultiRes patchle 1.12v oynuyoruz arkadaşım. Senelerin oyunu bunlar hala daha Diabloyu keserken oradan oraya koşturup durur Mount Araratta aksiyonun kralını yaparız. Diablo II alın oynayın derim 3 çıkana kadar. Off of eve gideyim ben darlandım.
  • 1999 da kendi 2001 de expansion u çıkan ve hala çılgınlar gibi oynanan, dünyanın en çok bağımlılık yapan oyunudur D2. 1500 kere kessende her seferinde ayrı tırstığın diablo adlı iblisin ve onun kardeşlerinin oluşturduğu bir ana hikayesi vardır. Oynamayanlara şiddetle tavsiye edilir, tavsiye edilirken şiddet uygulanır. WoW vs D2 dersen elma ile armutu karşılaştırmak gibi birşey olur. Orjinal aldığın taktirde D2 yi battle.net üzerinden ladder oynayabilirsin yada arkadaşlarınla 8 kişi takılırsın. Bazı arkadaşların dediğinin tersine sağlam pvp si vardır ama sadece ladder oyunlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Bi kişi adam gibi cevap vermiş.
    Size ne başlıktan! Anladık çok biliyosunuz!Adam "hayatımda diablo oynamadım" diyor, buna istinaden bazı sorular sormuş.Cevaplandırmak bu kadar mı zor?

not:yardım etmek isterdim kunteper ama bende hiç oynamadım diabloyu, belki bikaç şey öğrenirim diye geldim bende.

Ayni seyleri yazmak icin girdim. Adam bi soru sormus hurraaa! hadi su noobu ezelim. Bende merak ediyorum bu oyunu. İnsanlar 4gozle bekliyo ama neicin cok merak ediyorum hani videolarini izledim falan ama insanlari bu oyuna ne cekiyo anlayamadim online degil deniyo coop var sadece falan deniyo. Yani bu oyunu modem kapalimi oynayacagiz? Eger baslangicta login ekrani falan varsa ozaman nasil singleplayer. Hic bisey anlamadim.ha buarada oyunu kotulemiyorum sadece bu oyunu kral yapan ne onu soruyom.

Edit: cokcok pardon mobilden baktim 2. Sayfayi gormemisim birsuru aciklama yazilmis tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 29 Ekim 2011; 11:54:33 >

• dün diablo 2 ve expensionu aldım kurup oynamaya başladım ama eski bir oyun olduğundanmıdır nedir bilmem verdiğim paraya acıdım doğrusu. collector edition almayı düşünürken şimdi annual pass ile bedava almayı düşünüyorum.hani panda çıkıyor bırakalım bu oyunu herkes diablo diyor bütün videolar yorumlar beni bu oyuna kanalize ediyordu ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım .gerçi daha oyunu anlamaya hikayeye vakıf olmaya çalışıyorum belkide erken konuşuyorum ama bu gidişle pandaya devam sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuntepergens

dün diablo 2 ve expensionu aldım kurup oynamaya başladım ama eski bir oyun olduğundanmıdır nedir bilmem verdiğim paraya acıdım doğrusu. collector edition almayı düşünürken şimdi annual pass ile bedava almayı düşünüyorum.hani panda çıkıyor bırakalım bu oyunu herkes diablo diyor bütün videolar yorumlar beni bu oyuna kanalize ediyordu ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım .gerçi daha oyunu anlamaya hikayeye vakıf olmaya çalışıyorum belkide erken konuşuyorum ama bu gidişle pandaya devam sanırım

Bu şuanki oyunların teknolojisinden kaynaklanıyor diablonun çıktığı yıllarda en iyi oyundu ama şuan grafikleri daha iyi oyunlar var haliyle diabloyu oynayanlar beğenmiyor doğal birşey ama bence gelmiş geçmiş en iyi oyun... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT-Ege

quote:

Orijinalden alıntı: kuntepergens

dün diablo 2 ve expensionu aldım kurup oynamaya başladım ama eski bir oyun olduğundanmıdır nedir bilmem verdiğim paraya acıdım doğrusu. collector edition almayı düşünürken şimdi annual pass ile bedava almayı düşünüyorum.hani panda çıkıyor bırakalım bu oyunu herkes diablo diyor bütün videolar yorumlar beni bu oyuna kanalize ediyordu ama açıkçası hayal kırıklığına uğradım .gerçi daha oyunu anlamaya hikayeye vakıf olmaya çalışıyorum belkide erken konuşuyorum ama bu gidişle pandaya devam sanırım

Bu şuanki oyunların teknolojisinden kaynaklanıyor diablonun çıktığı yıllarda en iyi oyundu ama şuan grafikleri daha iyi oyunlar var haliyle diabloyu oynayanlar beğenmiyor doğal birşey ama bence gelmiş geçmiş en iyi oyun... :)

Gelmiş geçmiş demeye gerek yok da insanların grafik konusunda sıkıntısı var evet katılıyorum Yani kimse olay örgüsünü merak etmiyor.Mesela wow'da loremaster achi sahibi olan kaç kişi vardır,bir de bunların kaçı bütün öyküyü merak edip questleri yapmıştır.

Mesela ben Fallout ile 3 te tanıştım.Sonra dedim bu böyle olmaz bunun eskilerini oynayıp öğrenmek lazım(okumak kesmiyor). Nitekim gayet de zevk aldım grafik mrafik takmadım hiç.

Yani demek istediğim şudur ki hikayesi için oyun oynarsan başka hiçbir özelliği önemsemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Siz çok yanlış gelmişsiniz yahu.Diablo'da ne arar Arena.Saçma saçma konuşmayın.@born2bemad söylemiş işte.Diablo Single player RPG,Titan Quest gibi ama tabiki piyasada ki tüm Hack'n Slash Rpg'lerin atası sayılır.Sadece Co-op tarzı dungeon ve senaryo olucak.5 kişiye kadar online olabilicek.AMa isterseniz single oynayabiliceksiniz.

Olucak arena diablo 3 te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim WOW the frozen throne accountm var uzuuuuun sure oyunu biraktm , onu satmayi dusunyorm .... isteyen benmle irtabat kursun ya burdan yada emailmden
    Email: mothanna_zaza@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: easye

benim WOW the frozen throne accountm var uzuuuuun sure oyunu biraktm , onu satmayi dusunyorm .... isteyen benmle irtabat kursun ya burdan yada emailmden

1-Konunun tarihine bak.
    2-Yazdığın cümleye bak.
    3-Camdan atla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

benim WOW the frozen throne accountm var uzuuuuun sure oyunu biraktm , onu satmayi dusunyorm .... isteyen benmle irtabat kursun ya burdan yada emailmden

1-Konunun tarihine bak.
    2-Yazdığın cümleye bak.
    3-Camdan atla.

hakkaten wow diablo ile frozen throne ne alaka?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

quote:

1-Konunun tarihine bak.
    2-Yazdığın cümleye bak.
    3-Camdan atla.

hakkaten wow diablo ile frozen throne ne alaka?

adam kombine etmiş abi
    adamda "wow diablo the frozen throne online" var

• quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Siz çok yanlış gelmişsiniz yahu.Diablo'da ne arar Arena.Saçma saçma konuşmayın.@born2bemad söylemiş işte.Diablo Single player RPG,Titan Quest gibi ama tabiki piyasada ki tüm Hack'n Slash Rpg'lerin atası sayılır.Sadece Co-op tarzı dungeon ve senaryo olucak.5 kişiye kadar online olabilicek.AMa isterseniz single oynayabiliceksiniz.

Olucak arena diablo 3 te.

Sonradan getirilecek yalnız. Ağustosta felan.
  • Beyler diablonun gelmesi aktif oyuncu sayısını düşürdü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

Beyler diablonun gelmesi aktif oyuncu sayısını düşürdü mü?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

Beyler diablonun gelmesi aktif oyuncu sayısını düşürdü mü?

Evet

Buranın wow forumu da hareketliliğini kaybetti Serverlarda oyuncu azaldı falan filan. Ama blizzard'ın umrunda değildir bu büyük ihtimal. Diablo'dan zaten parayı kaldırdı,insanlar diablodan hevesini aldıktan sonra da MoP u patlatıp tekrar parayı kaldırır

• WoW, 8 yıllık bir oyun Diablo 3 ise yeni çıktı o yüzden çok objektif yorumlar bulamazsın. Herkez bir heyecan ile D3 diyebilir sakın aldanma. O yüzden kendin incele derim.

İlk olarak şu soruyu sor kendine 8 yıl sonra..... Diablo 3 nasıl oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

WoW, 8 yıllık bir oyun Diablo 3 ise yeni çıktı o yüzden çok objektif yorumlar bulamazsın. Herkez bir heyecan ile D3 diyebilir sakın aldanma. O yüzden kendin incele derim.

İlk olarak şu soruyu sor kendine 8 yıl sonra..... Diablo 3 nasıl oyun?

Anlamadim? Wow 8 yillik diablo 3 yeni cikti? Diablo 1996dan beri oynanan bi seri. Bu 1.si. Hala diyebilirsin diablo 3 yeni cikti napalim diye. 8 sene sonra nolucak gorun diye. Wow vanilla noldu? Ustune 3 tane exp. Geldi 4.su de yolda. Bu sayede 8 yildir tasiniyo wow diabloya da expansionlar gelcek merak etme. Patchlerle pvp gelcek. Yani 2000 yada 2002 sanirim, her neyse 10 yila yakin zamandir diablo 2 ile nesillerin aylarini yillarini calan diablo 3. Oyunuyla da ayni basariyi yakalar merak etme. Ne adamlar tanidim 40inda ama hala geceleri diablo 2siyle bas basa. Burda wowu kotulemiyorum ama diablo 3 ne ki nolucak ki gorusunu savunan birine 2sinin de yillarca oyuncusu olarak sus lutfen diyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.