5 yıldır wow oynuyorum pve olarak neredeyse tüm raidler bitirdim diyebilirim .Fakat daha önce hiç diablo oynamadım.Yaptığım araştırmalardan pekde bir karşılaştırma yapacak kadar bilgi toplayamadım.Buradan bir şekilde bilgi toplayayabileceğimi düşünüyorum.sorularımı madde madde sorarcak olursam.
1.diablo da wow gibi server yok sanırsam ve tek kişi oynayabiliyoruz peki bu arkadaşlarımızla beraber oynayamayacağımız anlamına mı geliyor 2. bu oyun belirli bir hikayeyi sürekli değişik zorluk seviyesinde oynanan god of war tarzı bir oyunmudur yoksa oyun sürekli wow gibi toplan boss kes ve çık gibi bir oyunmudur ? 3.Diabloda wow gibi her ay ücret alan bir oyunmudur.Wow gibi aylarca uğraşmak gerekirmi dolayısı ile ikisi beraber oynanabilirmi. 4.Peki son olarak ikisi arasında seçim yapacak olursak diablo çıkınca tercihiz ne olacak Diablo mu Wow mu?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
hack n slash/rpg oyun diablo. questleri yaparken item toplarsın bossları kesmek için yeterli olursun oyunu bitirirsin. sonra oyunu bi sonraki zorluk modunda herşeyin lvli artmış olarak oynarsın(mobların, itemların). zorluk artınca normal moblardan düşürdüğün beyaz itemlar bile daha önceki bosslardan düşürdüğünden daha güçlü olur onları giymek zorunda kalırsın. dungeon keeper, titan quest, diablo1&2 oynamanı öneririm kafanda soru işareti kalmaması için
quote:
Orijinalden alıntı: Kyle Butler
hack n slash/rpg oyun diablo. questleri yaparken item toplarsın bossları kesmek için yeterli olursun oyunu bitirirsin. sonra oyunu bi sonraki zorluk modunda herşeyin lvli artmış olarak oynarsın(mobların, itemların). zorluk artınca normal moblardan düşürdüğün beyaz itemlar bile daha önceki bosslardan düşürdüğünden daha güçlü olur onları giymek zorunda kalırsın. dungeon keeper, titan quest, diablo1&2 oynamanı öneririm kafanda soru işareti kalmaması için
şuan bir arkadaşın da gazıyla oynuyorum betadan beri 6 yıl mı ne oldu işte. diablo çıkınca wow u bırakırım sanırım hatta path of exile bile bekliyorum şu oyun free to play olacak ilginç
şuan bir arkadaşın da gazıyla oynuyorum betadan beri 6 yıl mı ne oldu işte. diablo çıkınca wow u bırakırım sanırım hatta path of exile bile bekliyorum şu oyun free to play olacak ilginç
Diablo çakması bir oyun daha ama grafikleri felan güzelmiş oynanabilir diablo 3 çıkana kadar sonra direk geri dönüşüm kutusu en azından benim için böyle olur
quote:
Orijinalden alıntı: Hoid
Diablo çakması bir oyun daha ama grafikleri felan güzelmiş oynanabilir diablo 3 çıkana kadar sonra direk geri dönüşüm kutusu en azından benim için böyle olur
Alıntıları Göster
arkadaşınla oynayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: GodPan
arkadaşınla oynayabilirsin.
Alıntıları Göster
kangal alır
quote:
Orijinalden alıntı: Hirbag
Güzel oyuna benziyor :) Blizzconda Diabloya guild eklenmeyeceğinin açıklanması beni biraz üzdü.
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
quote:
Orijinalden alıntı: Hirbag
İkiside blizzin baba oyunlarıdır ikisinin de yeri ayrıdır. Sevilen, oynanan oyunlardır. Diablo,Warcraft,Starcraft bunların hepsinin yeri ayrıdır. Dünyada en çok beklenilen oyunlar arasında başı çeker hepsi. Blizz bekletir. Ama bekleyişe hep değmiştir
quote:
Orijinalden alıntı: born2bemad
Diablo vs WOW diye birşey olmaz. Senin dediğin PES vs CM gibi birşey oluyo.
İkiside blizzin baba oyunlarıdır ikisinin de yeri ayrıdır. Sevilen, oynanan oyunlardır. Diablo,Warcraft,Starcraft bunların hepsinin yeri ayrıdır. Dünyada en çok beklenilen oyunlar arasında başı çeker hepsi. Blizz bekletir. Ama bekleyişe hep değmiştir
Alıntıları Göster
Zaten başlıkta vs yazıyor.Arkadaşın amacı diablonun nasıl oyun olduğunu öğrenmek.Fanboyluğun lüzumu yok.
quote:
Orijinalden alıntı: GodPan
Zaten başlıkta vs yazıyor.Arkadaşın amacı diablonun nasıl oyun olduğunu öğrenmek.Fanboyluğun lüzumu yok.
Alıntıları Göster
Bende online olayını sormak istiyorum diablo 2yi baya oynamıştım zamanında. Online için ayrı bir server mı oluyor yoksa single playerda kastığımız charları onlineye taşıyıp orda mı oynuyoruz. PvP diye birşey oluyor mu birde yada arena falan o tarz yoksa onlinede birlikte parti kurup bölümleri birliktemi ilerliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: ilker484
Bende online olayını sormak istiyorum diablo 2yi baya oynamıştım zamanında. Online için ayrı bir server mı oluyor yoksa single playerda kastığımız charları onlineye taşıyıp orda mı oynuyoruz. PvP diye birşey oluyor mu birde yada arena falan o tarz yoksa onlinede birlikte parti kurup bölümleri birliktemi ilerliyoruz
Alıntıları Göster
Siz çok yanlış gelmişsiniz yahu.Diablo'da ne arar Arena.Saçma saçma konuşmayın.@born2bemad söylemiş işte.Diablo Single player RPG,Titan Quest gibi ama tabiki piyasada ki tüm Hack'n Slash Rpg'lerin atası sayılır.Sadece Co-op tarzı dungeon ve senaryo olucak.5 kişiye kadar online olabilicek.AMa isterseniz single oynayabiliceksiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blonde
Siz çok yanlış gelmişsiniz yahu.Diablo'da ne arar Arena.Saçma saçma konuşmayın.@born2bemad söylemiş işte.Diablo Single player RPG,Titan Quest gibi ama tabiki piyasada ki tüm Hack'n Slash Rpg'lerin atası sayılır.Sadece Co-op tarzı dungeon ve senaryo olucak.5 kişiye kadar online olabilicek.AMa isterseniz single oynayabiliceksiniz.
Alıntıları Göster
Soru sormak nezamandan beri saçma sapan konuşmak oldu bilmiyorum ama Player vs player tarzında şeyler olmayacaksa pek ilgimi çekmiceği için boşa deneyip para vermeyim diye sordum sadece...
quote:
Orijinalden alıntı: ilker484
Soru sormak nezamandan beri saçma sapan konuşmak oldu bilmiyorum ama Player vs player tarzında şeyler olmayacaksa pek ilgimi çekmiceği için boşa deneyip para vermeyim diye sordum sadece...
Alıntıları Göster
Witch-Doctor ve barbarı bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Silverlight
Alıntıları Göster
Yukarda dendiği üzere single player based olucak.Bundan mantık yürütüp,bu oyuna bu müdaheleyi yapmak evet saçma.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blonde
Yukarda dendiği üzere single player based olucak.Bundan mantık yürütüp,bu oyuna bu müdaheleyi yapmak evet saçma.
Alıntıları Göster
Konu başlığını diablo vs wow yapınca geliyo bu tepkiler. Normal karşılıcaksın arkadaş. Diablo nasıl bir oyun diye konu açsan tamam.. Ha onun için konu açılmaz ya orası da ayrı konu.
quote:
Orijinalden alıntı: Silvérlight
hodoo baby
quote:
Orijinalden alıntı: Nepennthe
quote:
hodoo baby
Alıntıları Göster
Bi kişi adam gibi cevap vermiş. Size ne başlıktan! Anladık çok biliyosunuz!Adam "hayatımda diablo oynamadım" diyor, buna istinaden bazı sorular sormuş.Cevaplandırmak bu kadar mı zor?
not:yardım etmek isterdim kunteper ama bende hiç oynamadım diabloyu, belki bikaç şey öğrenirim diye geldim bende.
quote:
Orijinalden alıntı: Nepennthe
quote:
hodoo baby
Alıntıları Göster
Diablo'nun online server'ı ve arena sistemi de olacak diye biliyorum. Hatta beta videolarını bile izledim. Linki bulursam buraya veririm.