Şimdi Ara

Diablo3 Beta Key Acil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu elinde beta key olanlar vardır illa ki, oyunun çıkması yaklaştı, paylaşın şunları işte. Ya da hesap paylaşın, biraz oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codest

quote:

Orijinalden alıntı: IO

Arkadaşlar işi fırsatçılığa dönüştürmenin manası yok, ancak tekliflerini pm atarsanız size geri dönerim. Buraya net bir şey yazmak istemiyorum

Demişsiniz ama yaptığınız tam olarak bu arkadaşım. Keyi parayla bile almamışsın hiç bir zararın olmayacak üstüne oyunun çıkmasına 1 buçuk ay kalmış istediğin fiyata bak..

1.5 ay bekleyin o zaman hocam
    Benim istediğim ücretin kaç katlarına satanlar var yukarı bir bakın isterseniz

• diablo3 beta key karşılıgında CS:GO beta veriyorum ilgilenenler pm atarak bana ulaşsın steam user name : Nocardia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SC2Flux -- 14 Nisan 2012; 18:36:41 >
  • Muhtemelen böyle keyler kiralanıyor. Saat başına para verip 3-5 saat oyunu denemek isteyen tabi ki olacak. Diablonun etinden sütünden betasından para kazanmak maksat. Millet buzinis bakıyo olaya .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Codest

quote:

Arkadaşlar işi fırsatçılığa dönüştürmenin manası yok, ancak tekliflerini pm atarsanız size geri dönerim. Buraya net bir şey yazmak istemiyorum

Demişsiniz ama yaptığınız tam olarak bu arkadaşım. Keyi parayla bile almamışsın hiç bir zararın olmayacak üstüne oyunun çıkmasına 1 buçuk ay kalmış istediğin fiyata bak..

1.5 ay bekleyin o zaman hocam
    Benim istediğim ücretin kaç katlarına satanlar var yukarı bir bakın isterseniz

Valla bir betacı olarak 45 dakka bile nerdeyse sürmeyen A1 in 1/3 üne para bayılıp keko gibi oynamaktansa 1.5 ay bekler paşa paşa oynarım.

Ha bide beta oynadıktan sonra bi sıkılıyo üzülüyo insan o başlangıcı 15 mayıs ta yaşayıp yerine getirmek vardı diye. Sürprizi kaçmasın diye.

• Başlığa ayrı, mesajlara ayrı şekilde istemsizce güldüm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.